Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ziomek, moze bys zrobil zeby ludzie mogli farmic coinsy w sezonach dla pojedynczego gracza, chodzi mi o opcje end match half w trybie sezony dla pojedynczego gracza ;p

pozdrawiam

@Pawellek

Opublikowano

Zrobienie trainera aby dzialal offline jest duzo bardziej skomplikowane, w zasadzie to nie wiem czy nawet możliwe. Nagrody za takie sesony są chyba 2x gorsze niż te z sezonów online. Jaki w tym sens?

Opublikowano

witam, moze mi ktos powiedziec o co chodzi w tym programie. program "gra" za nas i wybieramy ile ma wygrac czy jak?

i ile coinsow na nim dziennie wyrywacie?

Zobacz sobie na youtube jak działają trainery ;) 

Szukasz przeciwnika w sezonach lub drafcie, odpala mecz i przeciwnik traci łączność z serwerami fifa, więc daje nam walkowera = wygraną

szybko wchodzisz w 1 lige i za 8 wygranych masz mistrzostwo co daje 15k coinsow w 10min (mniej wiecej, zależy od serwerów jak szybko znajdą przeciwnika) albo grasz drafty (wejsciówka 15k) i liczysz że trafisz kogoś w paczkach :P ja latam only draft i 800k coinsow juz mam bo dobre karty wpadały jak boateng (2 razy) a jeden 120k coinsow czy bacca IF 70k

Opublikowano

lige wole zostawic i grac normalnie,bo w fife nie gralem 2 lata i jestem w 9 lidze to ledwo awans mam zapewniony ;d nie chce awansowac do 1 i potem jak bede grac normalnie to wszystkie mecze 8-0 w dupe.

a za te drafty jakie sa nagrody, ile paczek daja i coinsow za wygranie? i ile tych meczow tam jest za te 15k?

odpalam trainer i klikam f5 i wygrywam mecz, tak? a przeciwnikowi sie wyswietla,ze starcil polaczenie czy jakos tak? i jakie ryzyko jest? duze ? 

Opublikowano

Tzn drafty to nie pewna inwestycja :P EA to EA wszystko spierdzielą :P Kupując żeton draftu za 15k mamy 4 mecze i gdy wygramy (trainerem albo normalnie) te mecze to dostajemy paczki losowo, czasem 3 czasem 4 czasem 3 niebieskie w ktorych znajdziemy 24 złotych świecących zawodnikow... różnie ale przeważnie zawsze się zwraca po 4 wygranych a czasem z większym profitem

przeciwnik dostanie informacje że stracił połączenie z serwerami, grając normalnie też wywala czasami (bo to ea) więc spokojnie

Ryzyko jest bardzo małe, EA ma w dupie PC i tam trainerowców jest tyle że mają gdzieś chyba ten problem, w 1 lidze jak odpalam mecze to wszyscy przeciwnicy prawie to bronzowe skłądy (czyli też trainerowcy nabijający coinsy) ja gram na konsoli w fife normalnie i tam nie ma czegoś takiego, dlatego na PC dla zabawy używam trainera od fify 14 do dzisiaj :P nigdy bana nie dostałem na originie

Opublikowano

Rundę dzisiaj zakończyłem w sumie na  74 albo 73, nie jestem pewien bo jakiś idiota rozłączył mnie dwa razy przed gwizdkiem i nie wiem czy takie mecze też wchodzą pod limiter. Podsumowując 3 sezony, 12 i pół drafta prawie milion na plus :) Także limit jest pewnie 75 meczy po tylu nie zalicza coinsów i wygranych w drafcie czy sezonach, na szczęście  można dokończyć po resecie następnego dnia także token nie przepada.

Opublikowano

jak wybiore aby  trainer dodal gola np mi jako gospodarzowi co to wtedy esc i mam wyjsc czy jak? i nie naliczy walkowera? bo ta funkcja f5 tylko dla vipow

i dupa. niby bylo 5-0 dla mnie ale wylazlem i dupa. jak wyjsc zeby nie bylo walkowera? jest wgl taka opcja? czy caly mecz trzeba grac na free?

Opublikowano

jak wybiore aby  trainer dodal gola np mi jako gospodarzowi co to wtedy esc i mam wyjsc czy jak? i nie naliczy walkowera? bo ta funkcja f5 tylko dla vipow

i dupa. niby bylo 5-0 dla mnie ale wylazlem i dupa. jak wyjsc zeby nie bylo walkowera? jest wgl taka opcja? czy caly mecz trzeba grac na free?

Po co wychodziłeś  :P dodajesz bramki niech strzeli w strone twojej bramki i automatycznie go wywala ;) wszystko sie samo robi

Opublikowano

ok a da rade jakos zrobic tak aby nie widzial ze 5-0 wygrywam?

wywalilo go i wtedy od nowa laczylo sie z siecia w fifie, jak bym od nowa wlaczal gre. tak mialo byc (w lidze?)

w drafcie juz normalnie wszystko git. 

on widzi ten wynik wgl jak dodam w trakcie meczu?

z tej duzej paczki rzadkich zawodnikow czy jakos tak m.in kompany. niezly zarobek ;d zawsze 2 paczki dropia ? zlota i ta rzadkich zawodnikow?

Opublikowano

Po aktualizacji dalej nie działa, tzn. w sezonach online jak i draft dodaje bramki normalnie, za chwile rozłącza tak jak powinno być, lecz dostaje 0 monet, "połączenie zostało przerwane" i meczu nie zalicza, ani wygranej ani przegranej. Czy tylko ja mam taki problem?

Opublikowano

Po aktualizacji dalej nie działa, tzn. w sezonach online jak i draft dodaje bramki normalnie, za chwile rozłącza tak jak powinno być, lecz dostaje 0 monet, "połączenie zostało przerwane" i meczu nie zalicza, ani wygranej ani przegranej. Czy tylko ja mam taki problem?

Spokojnie ;) to tylko limit dzienny ! ja to mam codziennie wieczorem :D nie wiem dokladnie ile razy można wygrać dziennie jedni pisza 50 inni 70... moze jutro to sprawdze dokladnie ;P

odczekaj z 12h i powinno byc ok! ja zawsze mam to wieczorem a na następny dzień wszystko działa 

Opublikowano

mam vipa i nie znajduje mi konta na tej nowej wersji, nie moge sie zalogowac. a na poprzedniej wersji nie działa, mecz rozlacza ale wywala z ultimate'a i mam jako zwykla ucieczke. Nie ma mowy o limitach bo nie grałem w fife od środy i wywaliło mnie teraz na pierwszym meczu.

jednak działa po podmienieniu samego exe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...