Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy disconnect działa również na mecze offline - jeden gracz? Bo bramki widzę działają a nie wiem czy kupić już pełną wersję.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Można dostać bana na konto za takie coś czy raczej małe szanse?

Bana zawsze można za to dostać, lecz chyba są małe szanse.

W 15 nie banowali w ogóle, aż zrobili 1 ban wave i tyle.

Mają gdzieś trainerowców, bardziej przejmują się coins sellerami :)

Czy disconnect działa również na mecze offline - jeden gracz? Bo bramki widzę działają a nie wiem czy kupić już pełną wersję.

Wątpię, że trainer działa na offline. Ja kupiłem pełną wersję i oczywiście polecam :) Wszystko działa jak należy, dzięki trainerowi przez 1 dzień z 30k zrobiłem 250k.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Bana zawsze można za to dostać, lecz chyba są małe szanse.

W 15 nie banowali w ogóle, aż zrobili 1 ban wave i tyle.

Mają gdzieś trainerowców, bardziej przejmują się coins sellerami :)

Wątpię, że trainer działa na offline. Ja kupiłem pełną wersję i oczywiście polecam :) Wszystko działa jak należy, dzięki trainerowi przez 1 dzień z 30k zrobiłem 250k.

Na jakiej zasadzie w ogole dziala dodawanie bramek i ten rage quit z gry w tym bocie? To jest po stronie "klienta gry" czy po stronie serwera EA czy o co z tym w ogole chodzi ze nam zalicza mecz a przeciwnika tylko wywala i ani nie zabiera mu meczu ani nic. I czemu w online dostajemy ~100coins za mecz jak od razu dodamy bramki i disconnect damy? I jak tak szybko nabic coinsy chodzi o 1 sezon i tylko mistrzostwo non stop czy o cos innego? Bo z meczow za te 100 coinsow to raczej watpie.

Opublikowano

A czy ktos sprawdzał czy wywala z fut draft w tym czasie jak wywala w sezonach ? Bo jeśli zaczyna wywalac z sezonów to na drafcie mozna próbować dalej zarabiać.

Opublikowano

A czy ktos sprawdzał czy wywala z fut draft w tym czasie jak wywala w sezonach ? Bo jeśli zaczyna wywalac z sezonów to na drafcie mozna próbować dalej zarabiać.

Jak się załączy limit to wywala we wszystkich trybach Fut. Co do offline można używać w ten sposób że kończymy pierwszą połowę a drugą trzeba dograć i dodać na końcu bramki w doliczonym czasie najlepiej. Draft offline finał niestety trzeba wygrać samemu, nic nie można ruszyć nawet bramek bo nie zaliczy. Plus taki że ten finał można wywalać trainerem jeśli przegrywamy i próbować aż do skutku. Draft offline wg mnie i tak jest gówniany bo daje tylko 2 paczki i przeważnie się ledwo zwraca wkład.

Ja dzisiaj zrobiłem 48 meczy i taki jest chyba limit mniej więcej, wystarczy zobaczyć na topke i policzyć od premiery ile mają wygranych. 

Opublikowano

Na jakiej zasadzie w ogole dziala dodawanie bramek i ten rage quit z gry w tym bocie? To jest po stronie "klienta gry" czy po stronie serwera EA czy o co z tym w ogole chodzi ze nam zalicza mecz a przeciwnika tylko wywala i ani nie zabiera mu meczu ani nic. I czemu w online dostajemy ~100coins za mecz jak od razu dodamy bramki i disconnect damy? I jak tak szybko nabic coinsy chodzi o 1 sezon i tylko mistrzostwo non stop czy o cos innego? Bo z meczow za te 100 coinsow to raczej watpie.

Gra jest zrobiona pod konsole i to tylko dobra wola EA, ze ta gra wychodzi na PC. xD Prawie wszystko jest po stronie "klienta gry" i dziala to tak jak dziala.

Co do match coinsow to nie mozna miec wszystkiego, probowalem to kiedys sztucznie podbijac, ale marne efekty byly i sobie darowalem. :) Jesli nic sie nie zmienilo to za mistrza w 1 lidze masz 15k i zajmuje to pewnie z 10minut, moze i troche wiecej bo matchmaking troche teraz kuleje. No i jesli jest dzienny limit coinsow to tak naprawde to co zarobisz za mecz jest bez roznicy, bo predzej czy pozniej do tego limitu dobijesz wiec i tak zarobisz tyle samo co inni i tak.

Jak macie ustawione dodawanie goli? Rando czy sztywno?

Zalozmy, ze EA bedzie banowac na podstawie match history. Zgadnij kto poleci pierwszy, ten co ma 5:0, 5:0, 5:0 czy ten co ma 8:6, 6:2, 1:0? Chociaz rownie dobrze, moze dzialac to na niekorzysc uzytkownika. Wszystko okaze sie gdy EA zrobi pierwszy ban wave, jesli beda sie spieszyc z tym tak samo jak rok temu to troche poczekamy. :)

Opublikowano

Ja właśnie mam chyba jakiś limit bo każdy mecz konczy sie 0 dodanych coinsów + nie zalicza meczu jakby się nie odbył 
taki limit długo trwa? bo mam 400k coinsów i chcialem doleciec do miliona dla funu :P (tylko drafty robie bo one dają paczki niebieskie i czesto mozna trafic kogos 15k+ wiem ze na sezonach w 1 lidze bym zarobił szybciej ale gram dla zabawy na PC, bo gram też na konsoli a tam jest inna bajka... inna gra całkiem)

Opublikowano

Ile tych draftów zrobiłeś mniej więcej ? Ja dzisiaj 5 sezonów i 4 drafty, bez bloka. Limit schodzi tak gdzieś po 12h, może więcej.

Z ta inną grą to chyba ci chodzi raczej o brak trainerów :)

Opublikowano

@Pawellek A jak dostać pełną wersję z tym disconnect'em? Ile kosztuje ewentualnie ten trainer w pełnej wersji? (Liczę na rozsądną propozycję, którą jestem w stanie rozważyć :D )

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Opublikowano

Orientuje sie ktos czy limit jest ustawiony na coinsy ( jak sie zdobedzie określoną ilość to nie dodaje juz coinsów) czy na ilość meczy ( jak sie zagra określoną ilość meczy to nie dodaje juz coinsów . Bo jak na coinsy to teoretycznie na drafcie mozna zarbiac bez konca.

Opublikowano

Raczej na mecze, bo draftow bez konca przeciez grac sie nie da. ;d

Ewentualnie jest oddzielny limit na drafty dziennie, ale to na jedno wychodzi.

Opublikowano

Wczoraj zrobiłem 5 sezonów i 8 i pół drafta po czym był limit i dawało 0 coins, brak postępu w drafcie mimo wygranych.

Dziwne że nie wywalało może to usunęli bo ludzie się wkurzali. Dzisiaj zrobię mniej sezonów i więcej draftów zobaczę czy przekroczę.

Opublikowano

Wydaje mi się, że EA zablokowała możliwość znalezienia przeciwnika, gdy zbyt często rozgrywamy mecze. Też tak macie?

Opublikowano

Wydaje mi się, że EA zablokowała możliwość znalezienia przeciwnika, gdy zbyt często rozgrywamy mecze. Też tak macie?

Nieeee.... tak to nie działa

Wyszukiwanie przeciwników w fifie 16 jest bardzo zbugowane ;) wszyscy mają z tym problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...