Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wywala mnie z futa za każdym razem jak dodam bramki, na tym bez f4 i na moim z. Czy przypadkiem nie zrobili jakiegoś updata i wynik trzyma po stronie serwera ?

Zobaczę jeszcze jak dodam w doliczonym czasie bez strzelania swojaka czy manipulacją czasem.

Opublikowano

Gdzieś na zagranicznym forum ktoś napisał że jest limit.

Na 1h 6 zwycięstw 

Na 24h 28 zwycięstw

Może dlatego Cie wyrzuca, ja specjalnie przed chwilą sprawdziłem z ciekawości i działa. Może dlatego że na trainerze mam VIPa. Nie mam pojęcia od czego to zależy.

Lub może to Ci pomoże:

- Tylko jak chcesz grac online i aby nie wywalalo to muszi w ustawieniach zaznaczyc opcje "online" i zapisac.

admincopysq4.png
Opublikowano

Teraz mnie w online w 90 minucie nie wywaliło dodałem sobie 5 normalnie wyszło, fakt że strzeliłem parę bramek jakiemuś nobkowi.

Akurat chyba vip czy nie bez znaczenia bo f4 kończy połowę tak czy inaczej a strzelenie swojak przy dodaniu goli czy wybiciu na aut też rozłącza tak jak w 15. Ja dopiero mam 4 mecze zrobione także to nie limit :)

Gdzie jest online w trainerze ?

Opublikowano

W opcjach obok "świnki" i "main options" 

Jak tego nie zaznaczyłem to też od razu wyłączało mi mecz i wyrzucało z FUTa i dawało porażkę. Sprawdź może u Ciebie to też przez to.

Ale z tego co wiem to opcja pod F4 działa tylko dla VIPów

Tutaj masz aktualną listę funkcji: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LYagiB0sCgD27IueL-OJxLAO3FNGwA92lqLZZTU7F3o/edit#gid=0

admincopysq4.png
Opublikowano

Nie wiem nie ma tam tego, main jest puste ale jak ustawiłem random goals to działa od razu tzn. nie wywala z futa, jeśli to jest jakieś zabezpieczenie od Ea na trainery to ręce opadają i generalnie śmech z nich.

Edit:

Dobra chyba trzeba rozłączać po gwizdku jak jest przed to nie zalicza, kurde szkoda bo w 15 szło jak burza :)

Opublikowano

Rozłączanie na koniec spotkania to wina serwerów EA nie trainera.

Na profilu fb UT Polska i ogólnym ludzie ich jadą że ich rozłącza. Więc to jakiś ogólny problem czy to PC, PS4 czy Xbox One.

Mnie dzisiaj też rozłączyło po meczu w pucharze i naliczyło porażkę. Trzeba czekać aż naprawią

NIEZŁA Z TYM BEKA > http://fifaforums.easports.com/en/discussion/86807/disconnect-after-the-final-whistle/p16

admincopysq4.png
Opublikowano

Jeśli chodzi o draft to działa jak cudeńko, zagrałem ok. 4 drafty i wszystkie mecze wygrałem i różne paczki dostałem.

Stan konta przed fifą = 30k

Stan konta dzisiaj = 140k

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Jest limit jakieś 50 meczy, po nim wywala z futa w każdym trybie nawet jak się zagra cały mecz po końcowym gwizdku wyrzuca.

Zrobiłem od 10 ligi do drugiej plus jeden draft, z którego tym razem gówno wyleciało, ciekawe jakie miny mają ci graja normalnie i wypadnie im taki szajs :)

Do tego lockuje konto z tym wywalaniem pewnie na jakiś czas, dowiem się jutro. Nie wiem czy to zamierzone działanie Ea czy ten ich bug co to już temat ma 30 stron na ich forum i ludzie chcą  ich widłami dźgać.

Opublikowano

Jest limit jakieś 50 meczy, po nim wywala z futa w każdym trybie nawet jak się zagra cały mecz po końcowym gwizdku wyrzuca.

Zrobiłem od 10 ligi do drugiej plus jeden draft, z którego tym razem gówno wyleciało, ciekawe jakie miny mają ci graja normalnie i wypadnie im taki szajs :)

Do tego lockuje konto z tym wywalaniem pewnie na jakiś czas, dowiem się jutro. Nie wiem czy to zamierzone działanie Ea czy ten ich bug co to już temat ma 30 stron na ich forum i ludzie chcą  ich widłami dźgać.

Ok czekam na wieści :D 

Opublikowano

Pewnie ea chcialo zrobic zabezpieczenie a wyszlo z tego takie gówno ze ludzie nawet normalnie jednego meczu nie mogą rozegrać.

edit. Dzisiaj od pierwszego meczu mnie wywala oO

Opublikowano

Konto dalej mam zablokowane, nie mogę nawet poddać meczu offline w FUT bez wywalenia, pewnie 24h czyli o 22 dzisiaj powinno zejść.

Zauważyłem że np. w 16 jak się da origin w offline to nie wywala z futa w 15 przy takim zabiegu było wyrzucenie czyli coś przykombinowali w tej wersji.

No albo zepsuli dzisiaj już całkowicie, temat na Ea ma już 40 stron pochodnie płoną.

Opublikowano

U mnie po 24h się zresetowało i trainer działa ponownie i nie wywala z serwerów FUT.

Więc to chyba musi być to zabezpieczenie. 

admincopysq4.png
Opublikowano

To nie jest wina trainera tylko fify, przekroczyłeś limit i masz bloka na koncie. Wczoraj mi zniknął po 20h dopiero a załączył się po 50 meczach plus minus.

Podejrzewam że jest 6 sezonów czyli 48 meczy. Pewnie nawet bez trainera meczu nie zrobisz bez wywalenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...