Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poważnie? myślisz ze ea ograniczyloby zabawe do 22 wygranych , przeciez 22 mecze wygrać w jeden dzień moze nie jeden uczciwy gracz oO.

Opublikowano

Nie wiem, ale nie jestes pierwszy ktoremu "nagle" przestaje dzialac. Sam testowalem 5 minut temu i dalej mnie z FUTa nie wywalalo, z ta roznica, ze ja dzis tylko 5 spotkan rozegralem. :D

@kryb17 odczytaj pw.

Opublikowano

Nie ma problemu poczekamy, bardziej liczy się to aby dało się wiecej meczy zagrać niż 20 :D a w wersji VIP są te same problemy?

Opublikowano

pewnie EA  jakieś zabezpieczenie wprowadziła, bo nie wierzę ze to jest limit dzienny. 

poważnie 8 meczów na godz. tylko ?

Opublikowano

Kryb17 ,a później po tych co piszesz rozegranych 22 meczach i z tych co wywaliło cię z FUT grałeś nadal czy wywalało cię  ? czy zrobiłeś jakąś przerwę i potem grałeś  i liczyło  czy wywalało cię  ?

Opublikowano

Kryb17 ,a później po tych co piszesz rozegranych 22 meczach i z tych co wywaliło cię z FUT grałeś nadal czy wywalało cię  ? czy zrobiłeś jakąś przerwę i potem grałeś  i liczyło  czy wywalało cię  ?

Nie sprawdzalem juz potem po ponad godzinie . Wiem że dzisiaj moge znowu trainerowac . Zobacze ile dzisiaj rozegram meczy.

Opublikowano

Pawellek odkryłem pewną bardzo ciekawą rzecz w Trainerze online sezony aczkolwiek chodzi mi o to, że jak wybieram skład do trainowania brązowy byle jaki to za każdym razem w trakcie meczu mnie wywala z FUT'a i nie zalicza mecz, a jak gram swoim normalnym złotym składem to nie ma problemu wszystko ładnie zalicza. Może ktoś rozwiąże zagadkę i odpowie dlaczego tak jest ? Bo ja jestem w szoku -.-

Opublikowano

Pawellek odkryłem pewną bardzo ciekawą rzecz w Trainerze online sezony aczkolwiek chodzi mi o to, że jak wybieram skład do trainowania brązowy byle jaki to za każdym razem w trakcie meczu mnie wywala z FUT'a i nie zalicza mecz, a jak gram swoim normalnym złotym składem to nie ma problemu wszystko ładnie zalicza. Może ktoś rozwiąże zagadkę i odpowie dlaczego tak jest ? Bo ja jestem w szoku -.-

EA walczy z trainerami. xD tez jestem w szoku.

Opublikowano

Nie dobrze no nie dobrze ! ( a może dobrze :)

edit. Z tego co piszą ludzie na forum to normalnych graczy również wywala po meczu bardzo często.

Opublikowano

Ludzie ja wczoraj rozegralem okolo 40 meczy i bylo normalnie ;) dzisiaj niestety mam problemy i nie moge ani jednego meczu rozegrac (trainerem xD) bo caly czas mnie wywala z futa i zalicza porazki :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...