Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy grając sezony czasem nie jest większa szansa że wyłapie się bana ? Widziałem na innym forum że sporo osób o tym pisało, że grają sezony i pożegnali się z kontami.

Opublikowano

Ile gracie draftów na godzinę, na jednym koncie, odpowie ktoś?

3 drafty na godzine (12 meczy) niby można 15 na godzine ale ta gra sie buguje czesto i jak zagrasz 15 to potem możesz przez 3-4h mieć bloka bo gra stwierdza że dalej masz przekroczony godzinny limit.

EDIT. EA ładnie działa podczas tego załamu rynku i obniżają widełki zawodników ^^

Opublikowano

teraz trzeba czekać na fife 17 i zaraz po premierze zacząć draftować (o ile będzie dalej ten tryb) przez dwa miesiące być no life i sie zarobi ze 2tysie xD hahaha

Sprzedam konto Fifa 16 PC.

Opublikowano

Ale jaja chyba wszystkim użytkownikom ps3 usunęli kluby itp. Ciekawe jak się EA z tego wytłumaczy  :v

Czy ktoś z was używa może jakiegoś bota do draftów ? Jeżeli tak to możecie jakiegoś polecić. 

Opublikowano

Następną fifę kupie tylko do zarobku bo ta gra to jakaś mega tragedia :) Wczoraj zrobiłem sobie skład za 2 mil i co gorzej podają od brązowego składu :) Po co ludzie kupują coins to ja nie wiem :)

Opublikowano

Następną fifę kupie tylko do zarobku bo ta gra to jakaś mega tragedia :) Wczoraj zrobiłem sobie skład za 2 mil i co gorzej podają od brązowego składu :) Po co ludzie kupują coins to ja nie wiem :)

To jest najlepsza Fifa w jaką grałem do tej pory, 13tka jeszcze była spoko i stara 07 ;) W końcu w fifie przestał liczyć sie speed, trzeba myśleć na boisku. I uważam że podania są normalne, tylko właśnie nie ma jak np w starej fifie 07 że zawodnik stojący tyłem podaje piłke do przodu hehe tutaj tak nie ma, jeśli sie nie odwrócisz zawodnik poda piłke źle.. Ogólnie polecam tryb WIRTUALNA GWIAZDA, dołączenie do klubu i pogranie sobie w zespole w którym gra 11graczy, to jest dopiero fajna rozgrywka :) Odkąd dowiedziałem sie o trainerze, dałem sobie spokój z FUTEM bo wcześniej zawsze grałem w FUCIE bo mnie to cieszyło i mialem radość z gry, jednak kiedy usłyszałem o trainerze i dowiedziałem sie czemu mnie wywalało nie jednokrotnie z meczu, przestało mi to dawać radość, ale przyniosło radość z zarobku hehe :D Więc teraz tylko Wirtualna Gwiazda, chociaż na razie muszę odstawić na bok fife.

Opublikowano

Handicap jest jak w kazdej fifie:) Potrafie wygrać bez czitów 10 meczy z rzedu a później przegrać 8 :) Nic bym nie mówił gdyby nie było wyników 0:2 a strzały 25:2 haha :)

Sory za ot.

Opublikowano

Przerzuciłem się na sezony, jest opcja freezowania kontraktów czy trzeba ręcznie kupować wszystkie ?

Widzę że jest ta opcja, uruchamiamy ją za każdym razem jak gramy mecz, czy przy wejściu do FUT'a tylko raz ?

Opublikowano

A co to jakieś info o fali banów macie, że tak konta sprzedajecie? :D

Draftów nie opłaca się grać, a 140k coinsów na konto to już im się średnio opłaca :) 

Opublikowano

Draftów nie opłaca się grać, a 140k coinsów na konto to już im się średnio opłaca :)

Wczoraj 800k+, dzisiaj 250k+ 

Więc źle nie jest, dzięki że się tak martwisz.  :yay:

A co to jakieś info o fali banów macie, że tak konta sprzedajecie? :D

Pisałem o Black Friday na Origin i jest promocja na Fifę 16 120zł. 

Opublikowano

Pisałem o Black Friday na Origin i jest promocja na Fifę 16 120zł.

Aa, ok. Rozumiem. Nawet nie wiedziałem, że EA takie promo puściło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...