Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, inwestycję czas zacząć - http://prntscr.com/84v6lu

Wymienię sobie AK + 20 euro dojdzie.

Według mnie najładniej wyglądają naklejki EnVyUs, Titan, Renegades czy jak im tam.

Co do Pickema - jest jedna odznaka? Bo widzę, że naklejkami graczy też mogę stawiać.

Punkty z drużyn i zawodników  się sumują na jedne trofeum/odznakę. 

@Edit

Trofeum dla championów Kolonii, wygląda tak samo jak EMS One Katowice 2014. Tylko ma dorobioną dodatkową 3 belke i inny napis. (To jest znak!)

yiWCsl1.png
Opublikowano

Dobra, inwestycję czas zacząć - http://prntscr.com/84v6lu

Wymienię sobie AK + 20 euro dojdzie.

Według mnie najładniej wyglądają naklejki EnVyUs, Titan, Renegades czy jak im tam.

Co do Pickema - jest jedna odznaka? Bo widzę, że naklejkami graczy też mogę stawiać.

Cena naklejek ma spaść?

Opłaca się kupić i trzymać autografy ? 

­

Opublikowano

Cena naklejek ma spaść?

Opłaca się kupić i trzymać autografy ? 

Po całym turnieju cena naklejek będzie wynosić 0,29 euro.

Teraz pytanie, bo nigdy nie bawiłem się w pickema - np - obstawiam Fnatic vs Navi, mam naklejkę Fnatic i stawiam na nich - jak wygrają, to naklejka wraca do mnie? W przypadku przegranej też?

Teraz ceny wszystkich lepszych skinów - te +20 euro spadają, bo każdy chce stickery.

­

Opublikowano

Po całym turnieju cena naklejek będzie wynosić 0,29 euro.

Teraz pytanie, bo nigdy nie bawiłem się w pickema - np - obstawiam Fnatic vs Navi, mam naklejkę Fnatic i stawiam na nich - jak wygrają, to naklejka wraca do mnie? W przypadku przegranej też?

Tak, wraca tam chyba z odznaką lub po wygranej/przegranej. (Nie pamiętam dokładnie) Na pewno wracają, tylko nie pamiętam kiedy(mimo przegranej też).

yiWCsl1.png
Opublikowano

Tak, wraca tam chyba z odznaką lub po wygranej/przegranej. (Nie pamiętam dokładnie) Na pewno wracają, tylko nie pamiętam kiedy(mimo przegranej też).

Czyli teraz opłaca się kupować stickery tylko tych najlepszych teamów - Fnatic, Navi, VP, EnVy, C9, TSM, NiP do pickema, a potem inwestować w pozostałe, jak cena będzie wynosić 0,30, ta?

Bo nie widzę sensu, aby teraz te autografy do pickema kupować, bo tego nie da się przewidzieć. 

­

Opublikowano

Do pickema teamów chyba trzeba 8 naklejek, no nie? 4 co wychodzą z pierwszego miejsca i 4 które wyjdą z drugiego miejsca następnego dnia.

Jak tak to sprzedam skinsy i lecę prawdopodobnie tsm, nip, envy, kinguin, fnatic, navi, vp, c9/mouse (<--- co myślicie?).

Opublikowano

Naklejki dziwnie chodzą wczoraj rano kupiłem virtusów po 35-40 oczywiście poza pasha a dziś tzn. kilka godzin później już chodzą po 70 centów. A właśnie nie wiem czemu temat operacji nie jest już przypięty ale właśnie wleciała promocja 50%.

Opublikowano

Operacji już się nie opłaca kupować, zwracała się tylko ze skrzynek. Co do naklejek to teraz nie warto kupować. Pod koniec turnieju jak będą po 30 centów kupuje naklejek i podpisów za łącznie 350 euro. mi się nie spieszy i potrzymam pewnie z rok/półtora

Opublikowano

Naklejki dziwnie chodzą wczoraj rano kupiłem virtusów po 35-40 oczywiście poza pasha a dziś tzn. kilka godzin później już chodzą po 70 centów. A właśnie nie wiem czemu temat operacji nie jest już przypięty ale właśnie wleciała promocja 50%.

J**** OPERACJĘ.

Dobra, sellam Ak za 19 euro, jak zejdzie ofc, potem kupię jakiegoś laminata za 8 euro, potem 8/10 stickerów na pickema (autografów do pickowania się nie opłaca, nie da się przewidzieć tego), potem 5 euro doładuję albo więcej i kosę wymienię na mniejszą, to kolejne 10/20 euro do inwestycji.

Po majorze cena naklejek ma wynosić 0,29, tak? Mowa tu tylko o zwykłych naklejkach drużyn i autografach, tak?

­

Opublikowano

No opłaca się kupować na razie tylko stickery drużyn bo raczej zawodników nie przewidzisz :D a po jak już będzie się kończył turniej kupować wszystko co leci a najbardziej paczki z autografami po 0,20 i po miesiącu sprzedawać po 1 euro jak zwykle :D 

Opublikowano

Operacji już się nie opłaca kupować, zwracała się tylko ze skrzynek. Co do naklejek to teraz nie warto kupować. Pod koniec turnieju jak będą po 30 centów kupuje naklejek i podpisów za łącznie 350 euro. mi się nie spieszy i potrzymam pewnie z rok/półtora

Ale do pickema i tak warto teraz kilka kupić, przecież nie przepadną. 

Można inwestować w Asimovy i inne gówna, bo ich cena strasznie spada teraz.

­

Opublikowano

Ale do pickema i tak warto teraz kilka kupić, przecież nie przepadną.

Można inwestować w Asimovy i inne gówna, bo ich cena strasznie spada teraz.

A co ci da ta oznaka z pickema? Moim zdaniem bezsens trochę przeplacac za naklejki.
Opublikowano

A co ci da ta oznaka z pickema? Moim zdaniem bezsens trochę przeplacac za naklejki.

To samo ci da co operacja. Odznakę.

Opublikowano

dasz 8 euro około a będziesz miał fajną odznakę moim zdaniem się opłaca :) a potem kupić za 20+ euro naklejki i czekać :) 

Opublikowano

To samo ci da co operacja. Odznakę.

Operacja daje zysk, a co najmniej zwrot jak kupujesz na początku. Z każdej operacji jestem minimum 15€ na +, a z ostatniej ponad 200 bo mi Knight dropnal.
Opublikowano

Według mnie, duże szanse na wygraną ma EnvyUs (po dolaczeniu 2'ch zawodników z Titan idzie im chyba dobrze)

A teraz 2 pytania:

1) Czy KennyS i ten jeden kolega z Titan'ow przeszli na "Stałe" do EnvyUs?

2) Czy będą dropic skrzynki z pamiątkami podczas cologne 2015?

Jednak skoro jesteśmy Polakami trzeba kibicować Virtusom, eBattle(to polska drużyna, nie? ;p)

Dziękuję

1. KennyS i Apex za Shoxa i Smitthza taki był deal i tak zostanie do najbliższych zmian. 

2. Tak, będą. 

he?

Opublikowano

Rok temu jak grałem sobie Pick'em to miałem tylko 2 naklejki xD i dwoma naklejkami wbiłem sobie srebro :v 

Co do tego teraz wystarczą 4 naklejki Czyli według mnie najlepiej kupić TSM/Kinguin/Fnatic/VP i obstawiać tymi do końca :) nie opłaca się wszystkich kupić chyba, że ktoś chce zbierać :v A żeby taniej kupić niż w cs:go to jak zwykle rynek :P 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Skoro masz inwestować 350 euro, to te 10 euro, to raczej nie jest dużo, a zawsze można się pobawić w to pickowanie :)

­

Opublikowano

Skoro masz inwestować 350 euro, to te 10 euro, to raczej nie jest dużo, a zawsze można się pobawić w to pickowanie :)

Bawie się w pickowanie na lounge, jeszcze większą adrenalinka :D
Opublikowano

Do pickema teamów chyba trzeba 8 naklejek, no nie? 4 co wychodzą z pierwszego miejsca i 4 które wyjdą z drugiego miejsca następnego dnia.

Jak tak to sprzedam skinsy i lecę prawdopodobnie tsm, nip, envy, kinguin, fnatic, navi, vp, c9/mouse (<--- co myślicie?).

c9.

Opublikowano

Chyba jednak nie kupię tych 8 naklejek, na start na pewno - NiP, TSM, EnVy, Fnatic, Navi i VP.

Fnatic, TSM i EnVy to raczej pewniaki. 

Jesteście pewni, że te naklejki nie znikają po pickowaniu, nawet jeżeli dana drużyna przegra? Jest gdzieś pewna informacja? :)

c9 ma większe szanse moim zdaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...