Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak. W sumie nie tyle co naklejki a autografy :D 

jd18lr.jpg

4vif3z.jpg

muszę przyznać naklejka Renegades wygląda niesamowicie :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

eBettle niestety bez szans na wyjście z grupy, nie przyfarcilo im się przy losowaniu grup

Z kim są w grupie?

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Według mnie, duże szanse na wygraną ma EnvyUs (po dolaczeniu 2'ch zawodników z Titan idzie im chyba dobrze)

A teraz 2 pytania:

1) Czy KennyS i ten jeden kolega z Titan'ow przeszli na "Stałe" do EnvyUs?

2) Czy będą dropic skrzynki z pamiątkami podczas cologne 2015?

Jednak skoro jesteśmy Polakami trzeba kibicować Virtusom, eBattle(to polska drużyna, nie? ;p)

Dziękuję

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

no to widzę zrobili interes z tymi naklejkami gracza. Traf tutaj Screama  albo freaka z tych naklejek to jesteś Bogiem. Market szaleje

Opublikowano

Według mnie, duże szanse na wygraną ma EnvyUs (po dolaczeniu 2'ch zawodników z Titan idzie im chyba dobrze)

A teraz 2 pytania:

1) Czy KennyS i ten jeden kolega z Titan'ow przeszli na "Stałe" do EnvyUs?

2) Czy będą dropic skrzynki z pamiątkami podczas cologne 2015?

Jednak skoro jesteśmy Polakami trzeba kibicować Virtusom, eBattle(to polska drużyna, nie? ;p)

Dziękuję

1. Tak

2. Tak

3. Tak

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Dziękuję bardzo. Jeszcze jedno prośba, byly juz jakies losowania/klasyfikacja kto z kim jest w grupie i kiedy gra? (jakby ktos podał link oddam lajkiem xD)

Dziękuję i przepraszam za problem.

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Dziękuję bardzo. Jeszcze jedno prośba, byly juz jakies losowania/klasyfikacja kto z kim jest w grupie i kiedy gra? (jakby ktos podał link oddam lajkiem xD)

Dziękuję i przepraszam za problem.

596fe21f7aad5_post-1418355-1439627894088_thumb.png

Naklejki średnie, niektóre ladne, nie które zle dopasowane. Autografy spoko.

Opublikowano

Zainwestuj w darmowego Adblocka :v Albo pobierz ADW cleaner xD bo te reklamy są niepokojące :v

To na Androidzie :P Normalnie mam AdAway, ale adfly nie dziala i musiałem wyłączyć :/

@AntyWarn

Imo opłaca się inwestować w paczki autografów drużyn w których na zawodnicy z dużym hajpem np VP (PashaGimbceps), fnatic (olofmajster) itp a potem sprzedać za jakiś rok

Opublikowano

R.I.P eBettle, są w "grupie śmierci"

Tak czy siak VP moim skromnym zdaniem nie ma szans. Liczę jednak na wygraną NIP'u bo jestem ich fanbojem - enVy będzie w finale bo to aktualnie chyba najlepsza drużyna. Nie wiem jak to teraz z drużynami jest bo nie gram w csgo czy też nie oglądam meczy (wolę teraz oglądać coda), lecz zobaczę całą Kolonie.

Opublikowano

Oczywiście podczas oglądania będzie szansa na drop skrzynek cobbla itd? Naklejki już są na rynku, a pojemniki skąd bo nie widziałem na steamie?

Opublikowano

Tak będzie możliwość xD 4x chyba pisze :v na każdym majorze w cs:go występuje drop skrzynek. 

Co do ebattle. Peet właśnie udzielił wywiadu dla hltv w którym opowiada, że nie czują żadnego strachu przed ESL :) Więc myślę, że ta drużyna może nas zaskoczyć.

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...