Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę się heheszył do monitora ja vp dojdzie nawet i do semi :D I chciałbym zobaczyć miny każdego hejterka :P Taki fajny widok :D A jak już wbiją do finału i to wygrają to już w ogóle >.<

@AnonimGames 

http://www.esl-one.com/csgo/cologne-2015/

najlepiej w naklejki :v 

a jak ci się uda to czekaj aż wypadnie ci skrzynka :P wcześniej już pisałem jaka skrzynka ma wypaść żeby zyskać :D 

86226145013474567463.png

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VP to największy choke CS'a. Na Katowicach wygrywali 15:9 z Nipasami i nie mogli ugrać jednej rundy na Nuke. Proszę was. To że wygrali CEVO na którym jedynym teamem było Na`Vi? Turniej na poziomie. 

Bardziej jaram się tymi 'dalszymi' teamami jak Mouz i Kinguin. I liczę że Nipasy w końcu odpadną przed finałem z formą friburgera i reszty to mogą lizać nawet Tier 2 Team. Gdyby nie to że są zapraszani na turnieje to w tym roku by nic nie zagrali (na ESL ESEA i FaceIt'a się nie zakwalifkowali, jedyny turniej jaki wygrali to jakiś Tier 3 Asus ROG i to z eksemem. Finał Fnatic - Envy / TSM. 

/Edit: Jeśli snax będzie nadal prowadził to VP może się pożegnać z finałami bo oni potrzebują aimerów a jak snax nie będzie strzelał to dupa ;) 

he?

Opublikowano

Ja się będę śmiał z Cb @MazQuick jak odpadną z gównianą jakąś drużyną <3 VP to kpina. Wygrają z najlepszymi, a z kimś słabym przejebią 16-5 . Vp to jedna wielka nie wiadoma, ale pół finał, albo nie wyjdą nawet z grupy co nie jest wyczynem (dla nich nie powinno być)

Opublikowano

Będę się heheszył do monitora ja vp dojdzie nawet i do semi :D I chciałbym zobaczyć miny każdego hejterka :P Taki fajny widok :D A jak już wbiją do finału i to wygrają to już w ogóle >.<

@AnonimGames 

http://www.esl-one.com/csgo/cologne-2015/

najlepiej w naklejki :v 

a jak ci się uda to czekaj aż wypadnie ci skrzynka :P wcześniej już pisałem jaka skrzynka ma wypaść żeby zyskać :D

A ten skrzynki to wypadają jak?Może mi ktoś wyjaśnić?Po ile będe gdzieś te naklejki

Opublikowano

Skrzynki wypadają podczas meczów :v wystarczy oglądać :) Co do naklejek nie wiadomo po ile będą, ale wiadomo, że ich cena wzrośnie :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Kinguin to wygra KAPPA nie no. Ale myśle że mają duże szansę żeby być chociaż w tym ćwierćfinale lub półfinale. Ciekawe jak ich naklejki będą wyglądać :D

Opublikowano

Nikt chyba nie wie jak będą wyglądały naklejki :D 

Ale pewne jest to, że szykuj się ciekawy major :P oczywiście nip ssie :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Teraz nagle wszyscy bóldupią bo przegrali na meczu VP itemy na lounge. Powinniśmy się cieszyć że mamy w pełni polską drużynę z sukcesami. Liczę że Virtusi zamkną mordy hejterom. Mam jedno pytanie wyprzedaż będzie prawdopodobnie tylko w trakcie finału i jak to wygląda? Ja niestety mam wyjazd i od piątku do poniedziałku mnie nie będzie czego bardzo żałuję.

Opublikowano

VP to największy choke CS'a. Na Katowicach wygrywali 15:9 z Nipasami i nie mogli ugrać jednej rundy na Nuke. Proszę was. To że wygrali CEVO na którym jedynym teamem było Na`Vi? Turniej na poziomie. 

Bardziej jaram się tymi 'dalszymi' teamami jak Mouz i Kinguin. I liczę że Nipasy w końcu odpadną przed finałem z formą friburgera i reszty to mogą lizać nawet Tier 2 Team. Gdyby nie to że są zapraszani na turnieje to w tym roku by nic nie zagrali (na ESL ESEA i FaceIt'a się nie zakwalifkowali, jedyny turniej jaki wygrali to jakiś Tier 3 Asus ROG i to z eksemem. Finał Fnatic - Envy / TSM. 

/Edit: Jeśli snax będzie nadal prowadził to VP może się pożegnać z finałami bo oni potrzebują aimerów a jak snax nie będzie strzelał to dupa ;)

>sugerowanie, że snax to aimer 

> xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

> xDxDxDxDxDxDxDxDxD

Snax nie jest Aimerem to wiemy ale ponad połowa tego forum powie że AIM jest najważniejszy a co to CS gra że stoisz w miejscu i strzelasz tylko heady czy taktyczne myślenie co jak i kiedy zrobić, Snax potrafi wykorzystać i stworzyć sytułacje na ESL 2015 widzieliśmy to i na innych turniejach. VP jest świadome tego że rodacy zamiast ich wspierać obrabiają im dupe bo przeje×××li skiny w CS'ie. Ja wygrałem, przegrałem betach ale dla mnie VP to team które przypominają mi że skill to nie all, oglądnijcie sb mecze z 2014 jak VP się ustawiało jak wyciągało i teraz oglądając VP przypomina mi się ESL i inne turnieje (nie tylko pod organizją VIRTUS.PRO).
Opublikowano

Szkoda że faza grupowa to bo1 - wystarczy przegrać pistole i już można się żegnać z turniejem.

IMO z grup wyjdą:

A. TSM              B EnVyUs

NiP                    Kinguin

C. fnatic             D. Virtus.Pro

NaVi                   Cloud9

Ćwierćfinały wygrywają TSM, EnVyUs, fnatic i VP (VP z NaVi nigdy nie miało większych problemów, można to zauważyć choćby po ostatnim lanie CEVO, jednak wiele będzie zależało od formy Guardiana), potem z*********e ciekawy półfinał TSM vs. nV no i zapewne klęska VP z fnatic (choć z całego serca kibicuję naszym) i finał EnVyUs / TSM vs fnatic gdzie myślę że TSM miałoby większe szanse na zwycięstwo.

Jednak to bo1 może całkowicie popsuć moje plany, trochę to chore że na mniejszych lanach mamy system bo3 w fazie grupowej a na majorze dalej bo1. 

Opublikowano

snax to trochę taki entry fragger niż aimer. W sumie na jedno wychodzi, często zamieniają się rolami w teamie co widać zależnie od mapy na której grają. Ja chciałbym zobaczyć ebettle poza grupą - imo; nie stawiałbym na nich siana, ale ciekawy jestem jak sobie poradzą.

Opublikowano

Jeśli twój skill w łapie = aim jest na poziomie zera bo prowadzisz to się zesrasz w pro scenie. Możesz mieć wyczucie gry jak nikt a jak w plecy nie zabijesz jak czasem taz i pasha potrafią udowodnić to powodzenia w grze. :)

he?

Opublikowano

@uwotm9 

czemu sugerujesz się tylko na vp :v Drużyna z tego samego kraju co ty :v Wygrała nie jedno i jeszcze na pewno wygra wiele :) A ty ich hejtujesz >.< 

Zobacz, że jest wiele drużyn, które też nie zabiją w plecy :) Przykład np TSM w Envy :) lub Mouz vs Nip no proszę cb :/ każdy kiedyś coś zjebie , a ty, że jesteś tylko i wyłącznie hejterem uparłeś się, że to właśnie vp jest najgorsze :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

@uwotm9 

czemu sugerujesz się tylko na vp :v Drużyna z tego samego kraju co ty :v Wygrała nie jedno i jeszcze na pewno wygra wiele :) A ty ich hejtujesz >.< 

Zobacz, że jest wiele drużyn, które też nie zabiją w plecy :) Przykład np TSM w Envy :) lub Mouz vs Nip no proszę cb :/ każdy kiedyś coś zjebie , a ty, że jesteś tylko i wyłącznie hejterem uparłeś się, że to właśnie vp jest najgorsze :D

A ty jesteś typowym fanbojkiem który na zawołanie leci na stream pashy. Gimbusowe słowo 'hejter' weszło w wasze małe mózgi i używacie go na prawo i lewo. Nie mówię że VP jest najgorsze ale śmieszne jest to że oni postępu nie robią od 2014 (jedyna osoba która zrobiła postęp to neo). Idź tam dalej pisz po przegranej że nic się nie stało i wrócą silniejsi. A co ma kraj do tego jakiej drużynie mam kibicować? Założyłeś temat odnośnie ESL a sam rozwijasz tylko i wyłącznie temat VP ;)

/Down: Naucz się k***a rozróżniać nazwanie kogoś gimbusem a nazwanie czynności / słowa gimbusowskim ;) 

he?

Opublikowano

Nie jestem "fanbojem" Nie jestem też gimbusem :) Więc twoje rozumowanie coś nie domaga.. Po prostu szanuję vp, a to komu kibicuje to lotto :v Moge kibicować każdemu. Wracam do vp bo halo wy do tego wracacie >.< Teraz jak chcesz to sobie pisz dalej vp gówno vp ssie. Pisz do innych GIMBUSIE na pewno wyjdzie ci to na dobre ;) 

Temat jest o esl, a vp będzie miało tam szansę występu więc to czy ktoś tu będzie pisał cały czas o vp czy cały czas o kinguin co cie to >.< Jest od tego temat ;v A ty tutaj wbiłeś i bóg wie za kogo się uważasz :) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Jeśli twój skill w łapie = aim jest na poziomie zera bo prowadzisz to się zesrasz w pro scenie. Możesz mieć wyczucie gry jak nikt a jak w plecy nie zabijesz jak czasem taz i pasha potrafią udowodnić to powodzenia w grze. :)

Opublikowano

Widzę, że autor tematu ma duże pojęcia na temat esportu. Ocenia szanse Fnatic, po jakimś meczu online z TSM, gdzie oba teamy miały wyjebane i nie chciały zdradzać taktyk przed majorem.

Pierdolisz kolego że tak powiem, że 80% vp ma na wygranie tego turnieju. Mi się jednak wydaję, że nie mają szans na wyjście z grupy, bo mouz oraz c9 grają na tym samym poziomie vp :)

Faworytem tego turnieju jest Envy.

­

Opublikowano

W ogóle to jakie naklejki najlepiej kupować? Które potem tak lecą do góry?

Podobno nowych teamów i tych które mają się rozpaść.

Opublikowano

Jeszcze te Janusze, którzy czekają na naklejki i zrobią inwestycję życia wydając 5 euro. Oby były tak zjebane jak rok temu, że nikomu nie będzie chciało się ich kupować.

Co do prowadzących, to w większości drużyn grają oni gówno - pronax, bob b itp.

­

Opublikowano

No ta VP mają spore szanse ale Fnatic też może zaskoczyć ale obecnie jestem za VP jakoś są blisko mi przez tyle lat grania w cs 1.6 i w cs GO to kurcze no, no :) VP górą;)

Ja tam sądzę, że eBettle pokaże klasę ;-)

No, no też mogą widziałem ich wyczyny i po VP są oni odrazu u mnie na drugim miejscu ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...