Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy gracze!

Z okazji pierwszego miesiąca funkcjonowania serwera ogłaszamy 2-dniową 20% procentową zniżkę na wszystkie (oprócz kuponów SM) przedmioty z IS! Przecena przedmiotów potrwa do 31.07 do godziny 23:59.

Administracja Tevia.pl

co robicie promocje bo hajs się nie zgadza ? hahah żałosne mówiłem że serwer tylko na wakacje . Nie polecam coraz mniej graczy gra ponieważ robili cofki a uczciwi gracze potracili eq pozdro 600a teraz robią promocje bo już hajs się nie zgadza i myślisz że ktoś to łyknie? hahahaa żałosne .

P.S nie polecam sprzedałem konto i już nigdy nie wrócę na ten syf

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co robicie promocje bo hajs się nie zgadza ? hahah żałosne mówiłem że serwer tylko na wakacje . Nie polecam coraz mniej graczy gra ponieważ robili cofki a uczciwi gracze potracili eq pozdro 600a teraz robią promocje bo już hajs się nie zgadza i myślisz że ktoś to łyknie? hahahaa żałosne .

P.S nie polecam sprzedałem konto i już nigdy nie wrócę na ten syf

Spamujesz ciągle tym samym dziecko. Promocję robimy dla graczy bo pisali, że jest za drogo a nie dla siebie. Cofka była jedna i to z 6 godzin nocnych, do tego błędu się przyznaję, ale pisałeś o tym już 10 razy mimo, że nie grasz już od dłuższego czasu. Wyjdź wreszcie z tego tematu jak nie masz zamiaru napisać czegoś innego niż to samo po raz 10000.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAndryw i jak zrobisz coś z tym co napisałem, czyli to co moglibyście dodać, czy wam się nie chce? :D

Oczywiście nie wszytko ;p - aktualnie jeśli ktoś ma szopy offline to są one pobugowane i tylko serwer mógłby przez to paść więc na obecny moment nie. Co do innych to każda będzie przeanalizowana ale wprowadzona dopiero podczas update 250 poziom. Chyba, że będę silnie do tego namawiany na TS ;p

Pozdrawiam

Opublikowano

Oczywiście nie wszytko ;p - aktualnie jeśli ktoś ma szopy offline to są one pobugowane i tylko serwer mógłby przez to paść więc na obecny moment nie. Co do innych to każda będzie przeanalizowana ale wprowadzona dopiero podczas update 250 poziom. Chyba, że będę silnie do tego namawiany na TS ;p

Pozdrawiam

Nie sa pobugowane :D , one by na pewno troche graczy przyciągnęły bo juz na kazdym serwerze prawie są a troche jednak tutaj są lagi ;) ale dobrze pozdrawiam ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAndryw może zrobilibyście jakiś balans klas,co? :) to co robi bm to jest porażka nie dość, że ochronka mu tyle daje ze go się ubić nie da to na dodatek bije kosmicznie... wiem wiem powiecie ze na 200/225 bedzie inaczej ale jednak nie jest ;)

Opublikowano

up

pewnie wczoraj zaczales gre i masz eq 200+0 wiec prosze cie zamknij pysk bo bm ssie pale top1 bma ubijalem i zostawalo polowe hp bodziakiem

Ty k***o grzeczniej ;) jaki pysk ;) , nie mam eq na +0 ale na +6/9 i jak bm ma być oslabiony dopiero na max lvl to prosze cie... do 200 kozak a od 225 pizduś? no pomysl gosciu :)

Opublikowano

Moim zdaniem zrobiliscie dobre wrazenie na początku, a teraz mam przeczucie że wszystko olewacie, mam nadzieje ze to się poprawi. :)

mhm balans klas jest :) BM zawsze kosił, nie kosi tak bardzo ale bije mocno więc tak musi już zostać

Opublikowano

Mhm to ubij go daggerem bądź bodziakiem ktory mu nic nie bije przez ochronke...

Dagger jest dosyć mocny a bodemu jak ktoś wpadnie pod hity to też nie ma mocnych.

@TOPIC: Na naszym forum został zaktualizowany kalendarz eventów na najbliższe dni.

Opublikowano

Mhm to ubij go daggerem bądź bodziakiem ktory mu nic nie bije przez ochronke...

Dagger jest jedną z lepszych postaci do PVP. :)

Opublikowano

To po serwerze :D administracja nic nie robi. Nie polecam :)

Tak administracja nic nie robi bo nie spełnia twoich zachcianek.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak administracja nic nie robi bo nie spełnia twoich zachcianek.

Pozdrawiam

Hahahah moich zachcianek? to wy k***a nic nie robicie :x zanim wy reklame ruszycie to serwera już nie będzie ..

Opublikowano

Hahahah moich zachcianek? to wy k***a nic nie robicie :x zanim wy reklame ruszycie to serwera już nie będzie ..

Drogie dziecko, Administracja Ci napisała, że weźmie kilka twoich propozycji pod uwagę to nie mogłeś przestać chwalić serwera i teamu, teraz gdy nie chcą osłabić mentala, to Ty płaczesz, że nic nie robią. Jesteś hipokrytą.

@Top:

Radziłbym pospieszyć się zarówno z update, jak i z reklamą bo 600 osób w godzinach szczytu nie jest jakąś ogromną liczbą, zwłaszcza jak na potencjał tego serwera.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Drogie dziecko, Administracja Ci napisała, że weźmie kilka twoich propozycji pod uwagę to nie mogłeś przestać chwalić serwera i teamu, teraz gdy nie chcą osłabić mentala, to Ty płaczesz, że nic nie robią. Jesteś hipokrytą.

@Top:

Radziłbym pospieszyć się zarówno z update, jak i z reklamą bo 600 osób w godzinach szczytu nie jest jakąś ogromną liczbą, zwłaszcza jak na potencjał tego serwera.

Gościu ale oni naprawde nic nie robią... nawet [GM]Azurin już odszedł gdzie on był najbardziej ogarnięty moim zdaniem, i nie chodzi tylko o to co oni mają zrobić, wbij na forum serwera i poczytaj w propozycjach serwera to oni ciągle że tego nie dodadzą bo to jest zbugowane.. k***a jakoś inne serwery to mają i nic z tym nie jest :x jak chcą serwer to niech pracują nad nim. Pewna osoba nie będę mówił jaka powiedziała że oni pracują nad hard'em i go testują więc wątpie żeby tego serwera jeszcze utrzymywali za duże wydatki będą. :) Pozdrawiam.

Opublikowano

60495392144103675806.png

Stan osób na 05.05.2015 godzina 15;20

Czyżby końcówka serwera? ;3

Nie z takich rzeczy się wychodziło. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...