Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż, serwer ma ogromny potencjał, ale niestety liczba graczy spada. Mam pewne propozycje, które ułatwiłyby, bądź nieco ożywiły nieco rozgrywkę, przez co więcej osób by przyszło na serwer.

1. Dodanie shopów offline - temat wałkowany wiele razy, nie chcecie dodać bo ma bugi, bla bla ... Jeżeli nowy gracz ma do wyboru serwer, gdzie są takie shopy to który wybierze? odpowiedźcie sobie sami!

2. Lekkie zwiększenie expa w v2 - zróbcie krok w stronę nowych graczy i lekko zwiększcie exp/resp mobów w v2, na prawdę strasznie żmudnie to idzie, nawet kiedy expiłem moje 2 konto! Co do v2, proponuję zmienić drop z bossa, znajdującego się na końcu na jakieś kd +5.

3. Exp w grocie - nowy gracz, który wchodzi na serwer jest święcie przekonany, że expi się w grocie, a więc proponuję lekko zwiększyć exp i przede wszystkim zwiększyć resp i wielkość spotów!

4. Resp bossów na mapie 100, 125, 150, 175 - muszą być dodane takie bossy, żeby ludzie walczyli o nie, serwer na którym czegoś takiego nie ma jest nudny, gdyż nie ma o co rywalizować. Resp takiego bossa byłby co 30 min-1h!

Np. na mapie 100 drop z takiego bossa to: 50x każda perła i 50x każde zioło, na mapie 125: 50x każdy proszek i każda perła, na mapie 150: 50x każdy proszek i 50x każda strategia, na mapie 175: 50x każdy sekret, oraz 50x każdy piasek (Drop do przemyślenia!) - może to być bardzo duże urozmaicenie na serwerze.

5. Dungeon na niższy lvl. Dobrym lvl byłby 120-130, może to być najzwyklejsza baronówna, przepustki zdobywałoby się na mapie od 100 i 125 z metinów, drop z niej wyglądałby następująco: 10x każda perła, 10x każdy proszek. Wejście solo, jej siła mniej więcej taka sama jak smok.

6. Do metinów tzw oponek dodałbym drop krętych kluczy oraz złotych totemów. Ogólnie co do metinów przemyślałbym ich drop, gdyż bicie ich jest MAŁO opłacalne.

7. W teamie brakuje osobie pokroju Azurina, który wszedł do gry, siedział w m1, oraz odpisywał graczom na ich pytania i sugestie. 

8. Lekkie osłabienie mentala, nie ma co się oszukiwać jest trochę za silny, co dużo ludzi odstraszyło.

9. Jak najszybsze wprowadzenie update, z 250 lvl i nowymi setami, ponadto prosiłbym aby ten lvl się trochę wbijało dłużej niż 225.

10. Ostatnia propozycja, to lekkie osłabienie wiedźmy, spotkałem się, że dużo osób z małym lvl ma problem z jej ubiciem, co lekko zniechęca taką osobę do gry na serwerze.

11. Zwiększenie spotów na mapie 125, bo są żałosne.

Pamiętajcie, przy 300 osobach online, każda nowa osoba się liczy. Kto wie, może ta osoba zaprosi kolegę/koleżankę, a ta z kolei zaprosi następną i tak koło się potoczy. Naprawdę szkoda potencjału tego serwera, dlatego bierzcie się do roboty.

Może kiedyś będzie ;p

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No cóż, serwer ma ogromny potencjał, ale niestety liczba graczy spada. Mam pewne propozycje, które ułatwiłyby, bądź nieco ożywiły nieco rozgrywkę, przez co więcej osób by przyszło na serwer.

1. Dodanie shopów offline - temat wałkowany wiele razy, nie chcecie dodać bo ma bugi, bla bla ... Jeżeli nowy gracz ma do wyboru serwer, gdzie są takie shopy to który wybierze? odpowiedźcie sobie sami!

2. Lekkie zwiększenie expa w v2 - zróbcie krok w stronę nowych graczy i lekko zwiększcie exp/resp mobów w v2, na prawdę strasznie żmudnie to idzie, nawet kiedy expiłem moje 2 konto! Co do v2, proponuję zmienić drop z bossa, znajdującego się na końcu na jakieś kd +5.

3. Exp w grocie - nowy gracz, który wchodzi na serwer jest święcie przekonany, że expi się w grocie, a więc proponuję lekko zwiększyć exp i przede wszystkim zwiększyć resp i wielkość spotów!

4. Resp bossów na mapie 100, 125, 150, 175 - muszą być dodane takie bossy, żeby ludzie walczyli o nie, serwer na którym czegoś takiego nie ma jest nudny, gdyż nie ma o co rywalizować. Resp takiego bossa byłby co 30 min-1h!

Np. na mapie 100 drop z takiego bossa to: 50x każda perła i 50x każde zioło, na mapie 125: 50x każdy proszek i każda perła, na mapie 150: 50x każdy proszek i 50x każda strategia, na mapie 175: 50x każdy sekret, oraz 50x każdy piasek (Drop do przemyślenia!) - może to być bardzo duże urozmaicenie na serwerze.

5. Dungeon na niższy lvl. Dobrym lvl byłby 120-130, może to być najzwyklejsza baronówna, przepustki zdobywałoby się na mapie od 100 i 125 z metinów, drop z niej wyglądałby następująco: 10x każda perła, 10x każdy proszek. Wejście solo, jej siła mniej więcej taka sama jak smok.

6. Do metinów tzw oponek dodałbym drop krętych kluczy oraz złotych totemów. Ogólnie co do metinów przemyślałbym ich drop, gdyż bicie ich jest MAŁO opłacalne.

7. W teamie brakuje osobie pokroju Azurina, który wszedł do gry, siedział w m1, oraz odpisywał graczom na ich pytania i sugestie. 

8. Lekkie osłabienie mentala, nie ma co się oszukiwać jest trochę za silny, co dużo ludzi odstraszyło.

9. Jak najszybsze wprowadzenie update, z 250 lvl i nowymi setami, ponadto prosiłbym aby ten lvl się trochę wbijało dłużej niż 225.

10. Ostatnia propozycja, to lekkie osłabienie wiedźmy, spotkałem się, że dużo osób z małym lvl ma problem z jej ubiciem, co lekko zniechęca taką osobę do gry na serwerze.

Pamiętajcie, przy 300 osobach online, każda nowa osoba się liczy. Kto wie, może ta osoba zaprosi kolegę/koleżankę, a ta z kolei zaprosi następną i tak koło się potoczy. Naprawdę szkoda potencjału tego serwera, dlatego bierzcie się do roboty.

Może poczytaj troche forum kolego i wcześniejsze tematy już było wszystko omówione, że nic nie dodadzą bo ich zdaniem " jest pobugowane " :)

Opublikowano

Może poczytaj troche forum kolego i wcześniejsze tematy już było wszystko omówione, że nic nie dodadzą bo ich zdaniem " jest pobugowane " :)

Właśnie będziemy wprowadzać zmiany kolego :)

Opublikowano

Technik nie umiał naprawić questu do wyciągania wybranego kd, a ty takie trudne propozycje im tu wytykasz ? No weź ;f.

PS: Musiał usunąć ten Quest. xD xD xD

Opublikowano

Chciałbym wszystkim bardzo serdecznie odradzic owy serwer.

Andrew ma go tak samo w dupie jak Ishye i już się zajmuje kolejnym, bo widzi, że Tevia pada.

To wszystko było powodem dla ktorego zrezygnowałem z posady i mówię wam o tym abyście nie karmili tego śmiecia swoimi pieniędzmi.

Dodatkowo na serwer wkradło się Navi (piękny ss na samym dole).

Skąd wiem o Navi? Bo posiadałem je na postaci i oddałem "matce naturze" na glebę.

Ktoś pewnie bardzo się ucieszy z prezentu.

Żałuję, że będę kojarzony z tak żałosnym serwerem, ale zrobię co w mojej mocy, aby był to jego ostatni.

Reasumująć: Sprzedawajcie itemki, może jakiś naiwniak kupi.

Dmpc.png

Opublikowano

Informuję, że temat wyżej napisał pan były GM, którego obdarzyłem zaufaniem a gdy ilość onnline spadała próbuje zniszczyć jego dobre imię.

Wszystkie informacje, które podaje są fałszywe, a jego EQ z konta GM zostało już usunięte.

Pozdrawiam

Opublikowano

To, że robisz wraz z Craashem nowy serwer od tygodnia, a Tevie miałeś gdzieś również jest kłamstwem?

To, że po otrzymaniu posady GM'a zostałem poinformowany o podkręconym liczniku (jak to powiedziałeś o około 6%)?

Oczywiście w rzeczywistości jest to o wielę większy procent.

A może kłamstwem jest to, że zarówno ja jak i Alevan odeszliśmy z posad, ponieważ jesteś skończonym idiotą?

Opublikowano

Tak wszystko to jest kłamstwem, a idiotą jesteś ty - ja ci zaufałem a ty zachowałeś się jak zwykły śmieć.

PS: dzięki za odświeżenia tematu :))

Opublikowano

Chciałbym wszystkim bardzo serdecznie odradzic owy serwer.

Andrew ma go tak samo w dupie jak Ishye i już się zajmuje kolejnym, bo widzi, że Tevia pada.

To wszystko było powodem dla ktorego zrezygnowałem z posady i mówię wam o tym abyście nie karmili tego śmiecia swoimi pieniędzmi.

Dodatkowo na serwer wkradło się Navi (piękny ss na samym dole).

Skąd wiem o Navi? Bo posiadałem je na postaci i oddałem "matce naturze" na glebę.

Ktoś pewnie bardzo się ucieszy z prezentu.

Żałuję, że będę kojarzony z tak żałosnym serwerem, ale zrobię co w mojej mocy, aby był to jego ostatni.

Reasumująć: Sprzedawajcie itemki, może jakiś naiwniak kupi.

Dmpc.png

:O Azurin, przecież to jest z twojej postaci GM...

Opublikowano

Tak wszystko to jest kłamstwem, a idiotą jesteś ty - ja ci zaufałem a ty zachowałeś się jak zwykły śmieć.

PS: dzięki za odświeżenia tematu :))

Ty masz czelność mówić o zaufaniu? To ja Ci dupe kryłem i zapierdalałem za 3..

Po odejściu mówiłem, że nie mam zamiaru rozgłaśniać tego co się dowiedziałem.

Sam mnie to tego zmusiłeś po zbanowaniu tylko dlatego, że obraziłem twojego dupoliza.

Prawilnie przypominam, sprzedawajcie EQ, bo za tydzień nie będzie Tevii.

I jutro koło godziny 12 zapraszam na kolejną falę itemków z Navi.

Opublikowano

Miałeś tylko jeden itemek z navi więc sobie możesz zapraszać :) 

A lepiej być dupolizem niż takim śmieciem psującym opinie jak ty.

Opublikowano

Ty masz czelność mówić o zaufaniu? To ja Ci dupe kryłem i zapierdalałem za 3..

Po odejściu mówiłem, że nie mam zamiaru rozgłaśniać tego co się dowiedziałem.

Sam mnie to tego zmusiłeś po zbanowaniu tylko dlatego, że obraziłem twojego dupoliza.

Prawilnie przypominam, sprzedawajcie EQ, bo za tydzień nie będzie Tevii.

I jutro koło godziny 12 zapraszam na kolejną falę itemków z Navi.

Zachowujesz się jak pierdolone dziecko, Azurin. :/ Jeżeli ma się problem, to załatwia się go osobiście, a nie poprzez forum. 

Wszyscy, ale ty? :/

Opublikowano

A ty Andrew wypierdalaj szurze lecisz na hajs jak żyd na chleb ;) Nie polecam serwera

Zachowujesz się jak pierdolone dziecko, Azurin. :/ Jeżeli ma się problem, to załatwia się go osobiście, a nie poprzez forum.

Opublikowano

Mówiłem ze robią nowy serwe?! Mówiłem k***a! Jedyny ogar to byl Azurin z ktorym mozna bylo normalnie pogadać! ;)

Dziękuję za miłe słowa ale wykasuj z pamięci mój nick.

Nie chcę być kojarzony z tym idiotą i jego smiesznym serwerze.

Nawet mimo, że bronisz tego pajaca i tak będziesz spoko mordeczką.

Ja Andrewa ostrzegałem, dokonał wyboru więc poniesie jego konsekwencje.

Opublikowano

Dziękuję za miłe słowa ale wykasuj z pamięci mój nick.

Nie chcę być kojarzony z tym idiotą i jego smiesznym serwerze.

Nawet mimo, że bronisz tego pajaca i tak będziesz spoko mordeczką.

Ja Andrewa ostrzegałem, dokonał wyboru więc poniesie jego konsekwencje.

Rozumiem, że masz jakiś problem, ale nie łatwiej wejść, pogadać? Po co Ci to wszystko?

Opublikowano

Rozumiem, że masz jakiś problem, ale nie łatwiej wejść, pogadać? Po co Ci to wszystko?

Ciężko pogadać mając perma za powiedzenie prawdy do jego lizusa (dobrze wiesz o kogo chodzi).

Ja Cię Craashu proszę, przypomnij sobie naszą dzisiejszą rozmowę i opamiętaj się, nie rób z tym idiotą kolejnego serwera.

Opublikowano

Po co sie do niego prujesz? Powiedzial prawdę i za to jestem mu wdzięczny nie dziwie sie ze odszedl ;)

Ty wyjdź z tego tematu bo nie masz żadnych dowodów że mówi prawdę, ale musisz się udzielić.

Opublikowano

@andrew hardzika słyszałem ze juz testujecie ;) no, no.. isa jako pierwsze pewnie robiles co? ;) wez ty sie lepiej juz schowaj frajerze miej te 18 lat + bo to glosie k***a widac ze pizdus 15 letni jesteś.

Ty wyjdź z tego tematu bo nie masz żadnych dowodów że mówi prawdę, ale musisz się udzielić.

Ty mi k***o nie bedziesz mowil co mam robić zobacz ile ludzi ojebales ;)

Opublikowano

@andrew hardzika słyszałem ze juz testujecie ;) no, no.. isa jako pierwsze pewnie robiles co? ;) wez ty sie lepiej juz schowaj frajerze miej te 18 lat + bo to glosie k***a widac ze pizdus 15 letni jesteś.

Ty mi k***o nie bedziesz mowil co mam robić zobacz ile ludzi ojebales ;)

Ja kogoś oszukałem ? A co do pytania, to tak będę ci mówił bo to jest mój temat i dotyczy mojego serwera.

Jakiego is'a, jakiego hardzika ? Myśleliśmy jedynie nad koncepcją serwera jakiego oczekują ludzie -  coś w stylu dyskusji, serwera na przyszłość.

Opublikowano

Ja kogoś oszukałem ? A co do pytania, to tak będę ci mówił bo to jest mój temat i dotyczy mojego serwera.

Jakiego is'a, jakiego hardzika ? Myśleliśmy jedynie nad koncepcją serwera jakiego oczekują ludzie -  coś w stylu dyskusji, serwera na przyszłość.

Hahahahahahahahahahahaahaha, no nie wierzę, że potrafisz tak łgać.

Przepraszam Craashu, że Cię w to mieszam, ale nie mogę patrzeć jak ten śmieć kłamie.

sss

sss

Opublikowano

Panowie, takie dyskusje prowadzimy na PW.

Pogadajcie na spokojnie i tyle.

Kolejne takie posty(obrażanie/offtopic/spam) w tym momencie będą skutkowały % i blokadami na tworzenie treści więc i tak nie popiszecie sobie tutaj.

Opublikowano

Azurinku informowałem cie smieciu, że to projekt na przyszłość więc skończ bo i tak gówno zdziałasz - już nie raz ktoś chciał mój serwer oczernić.

PS: Temat nabiera wyświetleń i nowi ludzie wbijają, więc dzięki za pomoc w przywracaniu serwera do życia.

Panowie, takie dyskusje prowadzimy na PW.

Pogadajcie na spokojnie i tyle.

Kolejne takie posty(obrażanie/offtopic/spam) w tym momencie będą skutkowały % i blokadami na tworzenie treści więc i tak nie popiszecie sobie tutaj.

Przed napisaniem nie przeczytałem - sorki, ale ja się tylko bronie.

Opublikowano

Pobrałem ten serwer z myślą, że w końcu znajdę coś dla siebie... Myliłem się. Serwer nie posiada własnych szkatułek serwerowych, chat praktycznie nie żyje, brak misji. Słabo rozwinięty serwer, aczkolwiek życzę powodzenia wszystkim nowym graczom. Serwer nie w moim typie, lecę szukać czegoś innego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...