Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak up.

Przyjemnie się grało, jeden z lepszych medium pod względem rozgrywki. Jednak nie mogło być idealnie ;)

Powodzenia :)

Uważajcie tylko jak banujecie, serwer ma już rok, w bazie jest pewnie ponad 100 tyś. kont. Kto wie ile wiem zajmie pojęcie pewnych rzeczy.

No spłacz się na forum bo dostałeś bana za okradanie innych. Jeszcze to Twoje "byłem gm na dreikonie", to stamtąd masz bazę kont na podstawie której okradasz?

Nikogo nie okradł i nie ma bazy danych... a jeśli tak było to może jakieś dowody

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Parodia. xD

Dobrze wiedzieć ze jednak syf tam jest, skoro tak sytuacja wyglada to nie warto nawet myślec o graniu tam. ^^

Syf? Bo jeden leci tu znów marudzić, to od razu serwer syf i nie warto grać? Wolę siedzieć tu niż na jakimś co padnie po miesiącu i lecieć na taki następny. A po drugie takie rzeczy niech załatwia na pw a nie żali się na forum, uciechę mu to daje czy co?

Nie bronię serwera, wyrażam swoje zdanie.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Parodia. xD

Dobrze wiedzieć ze jednak syf tam jest, skoro tak sytuacja wyglada to nie warto nawet myślec o graniu tam. ^^

Bywa i tak. Invoria > dreikon.

Są już itemy z nowego update'u +9? ^^

tenor.gif

Opublikowano

Parodia. xD

Dobrze wiedzieć ze jednak syf tam jest, skoro tak sytuacja wyglada to nie warto nawet myślec o graniu tam. %5E%5E.png

Bywa i tak. Invoria > dreikon.

Są już itemy z nowego update'u +9? %5E%5E.png

Nie ma. Nawet maksymalnego poziomu nie ma. :)

Parodia. xD

Dobrze wiedzieć ze jednak syf tam jest, skoro tak sytuacja wyglada to nie warto nawet myślec o graniu tam. %5E%5E.png

Gościu ewidentnie okradał innych, jeszcze próbując nam wmawiać że x innych osób może mieć identyczny adres IP co on. Najbardziej rozbawiło mnie gadanie, że pula adresów IPv4 już się wyczerpała dlatego kilkanaście osób ma to samo IP.

Śmieszne takie zachowanie chorągiewek. :)

Opublikowano

Od którego lvla robi się marmury? Nie wiem czemu, ale teraz mam straszne lagi na ch1. Nie mogę przejrzeć shopow nawet. Wszystkie nazwy itd mam wyłączone

Opublikowano

Od którego lvla robi się marmury? Nie wiem czemu, ale teraz mam straszne lagi na ch1. Nie mogę przejrzeć shopow nawet. Wszystkie nazwy itd mam wyłączone

Od 20lvl możesz robić marmury.

Opublikowano

Witam. Mam pytania odnośnie serwera:

- W ile wbije około 75-80? Zakładając, że gram dziennie po 3 h?

- Skąd bronie 30?

- Czy dam rade mentalem klepać metki i bossy?

- Czy wogóle warto tu zaczynać?

- Czy moby na expowiskach dużo biją?

- Skąd zmianki i dodania?

Opublikowano

Witam. Mam pytania odnośnie serwera:

- W ile wbije około 75-80? Zakładając, że gram dziennie po 3 h?

- Skąd bronie 30?

- Czy dam rade mentalem klepać metki i bossy?

- Czy wogóle warto tu zaczynać?

- Czy moby na expowiskach dużo biją?

- Skąd zmianki i dodania?

1. Mając już eq 75 wbija się do 2/3h

2. besty

3. nie, glupie pytanie

4. tak

6. z moobów i metków

Opublikowano

Ogólnie serwer polecam bo naprawdę warto zaczynać tutaj grę i się nie zastanawiać stabilny serwer z dużą ilością graczy :). Jeśli chodzi o zarobki to spokojnie da się zarobić na każdym lvl a głównie na 55, 85, 95+ bez IS da się spokojnie grać bo kostium, fryz dużo nie daje ale zawsze coś wierzchowce można kupić za yang jedynie co jest potrzebne z IS to pet ale da się na niego spokojnie zarobić.

k065g0.jpg

Opublikowano

Witajcie, udało nam się odtworzyć system dozorcy z serwera globalnego, który znacznie ułatwia korzystanie z magazynu.

Poniżej przedstawiamy wygląd nowego systemu.

GIF_dozo.gif

Dodatkowe zmiany:

- Dodanie szybkiego usuwania przedmiotów ze sklepu offline (działa na podobnej zasadzie jak szybkie kupowanie)

- Poprawiono opis Bagiennego Klucza i Mikstury Mądrości w Itemshopie

- Poprawiono ilość bonusów w szarfie wysyłanych poprzez szkło intuicji

Wszystkie zmiany wejdą w życie prawdopodobnie dzisiaj w nocy - wystarczy spatchować klienta.

Oczywiście o wprowadzeniu zmian poinformujemy.

Pozdrawiamy, 

Administracja Vesteris.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Widzę admin stara się, aby gracze mieli jak najlepiej. Szkoda, że nowemu graczowi ciężko będzie wbić się do topki z eq.

Niektórzy tu grają rok, to wiadome, że nowy gracz w 2 miesiące nie zrobi całego eq wojennego + klasowego.

tenor.gif

Opublikowano

Widzę admin stara się, aby gracze mieli jak najlepiej. Szkoda, że nowemu graczowi ciężko będzie wbić się do topki z eq.

Niektórzy tu grają rok, to wiadome, że nowy gracz w 2 miesiące nie zrobi całego eq wojennego + klasowego.

No chyba, że ma farta i ładnie no life to da radę :p

Czy ilość sztabek z boss'ów nie popsuła trochę gospodarki?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Głupie podejście, wszystko się da i lepiej zagrać na takim stabilnym serwerze niż na tych nowych które padają po miech. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...