Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Exo i Endy macie już wycieczke do lasu :) + wasza k***a Orchidea :)))) za 5h jestem.

Kiedyś już grozili mi po banie że popływam w betonowych butach. :/

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Exo i Endy macie już wycieczke do lasu :) + wasza k***a Orchidea :)))) za 5h jestem.

Kiedyś już grozili mi po banie że popływam w betonowych butach. :/

Kocham cię stary :D Za sygne tak samo :D

/Topic : Polecam wbijać na serw! W piątek jest event z kartami! Można łatwo zaroibić! Pomogę jak ktoś chce zacząć - nie dam eq ale podexpię do 30 :D

Opublikowano

Wróciłem na serwer, bo nie ma nic konkretniejszego i nie żałuję, raczej przez dłuższy czas nie zmienię serwera, polecam wbijać!

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Opublikowano

Jest jeszcze te 1k graczy? i Jakis zarobek polecicie?

Warto dalej grać?

Zmianki dt 7 piętro, wo, łowienie jak jesteś cierpliwy. Gracze też są pustek raczej nie doświadczysz.

Opublikowano

Tylko u mnie zbugowany dung na 20 lvl? Moge bić moby przez pół godziny, zbić ich z tysiąc a żaden metek sie nie pojawia. Dodatkowo na yt widziałem że ktoś miał takie okienko w którym było zaznaczone x/400 mobów x/4 metiny itd (cele dunga). Jak takie okienko odpalić? :)

Opublikowano

Tylko u mnie zbugowany dung na 20 lvl? Moge bić moby przez pół godziny, zbić ich z tysiąc a żaden metek sie nie pojawia. Dodatkowo na yt widziałem że ktoś miał takie okienko w którym było zaznaczone x/400 mobów x/4 metiny itd (cele dunga). Jak takie okienko odpalić? :)

Tak dungeon na 20 lvl jest zbugowany.

# Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L

Opublikowano

2 dni przerwy, tęskniłem :D Bardzo polecam serwer za stabilność i klimat.

Jedyne co to nie ogarniam rozpiski eventowej. Ktoś podeśle link lub wytłumaczy co jak i kiedy?

Opublikowano

Jedyne co to nie ogarniam rozpiski eventowej. Ktoś podeśle link lub wytłumaczy co jak i kiedy?

odpal patcher i dobrze popatrz 

Opublikowano

odpal patcher i dobrze popatrz 

Dzięki :D Zawsze włączam bez patchera :D

Opublikowano

Nie chciałby kto może mentala 175 z eq i isem na Dreikonie za skromne coś tutaj? Jak coś pw 'd

Serwer polecam jak najbardziej ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Ta kopalnia jest słabo ustawiona ;9 30 minut kopania co 2h to mało. W dodatku jest bug, że jak się tepamy do kogoś przez pierścionek zaręczynowy do kopalni to nas wywala że niby czas wykorzystany ;9

30 minut co godzinę by było dobrze ;9

Opublikowano

Ta kopalnia jest słabo ustawiona ;9 30 minut kopania co 2h to mało. W dodatku jest bug, że jak się tepamy do kogoś przez pierścionek zaręczynowy do kopalni to nas wywala że niby czas wykorzystany ;9

A mi się wydaje, że to nie bug tylko zabezpieczenie przed takimi spryciarzami jak Ty!

Opublikowano

A mi się wydaje, że to nie bug tylko zabezpieczenie przed takimi spryciarzami jak Ty!

Akurat nie miałem ochoty wejść "Na krzywy ryj", bo to była buffka, która do kopalni wchodziła pierwszy raz w życiu :D Weszła do męża i ją wyrzucono ;( 

Opublikowano

spryciarze, meh

dalej działa ten bug, że po tych 30 minutach jak się da handel to nie wywala? :yay:

tenor.gif

Opublikowano

spryciarze, meh

dalej działa ten bug, że po tych 30 minutach jak się da handel to nie wywala? :yay:

Nie.

Opublikowano

@Endymion Takie pytanie z innej "beczkI", nie sądzisz, że jeżeli większość ludzi wbije tego MAX'a, to im się znudzi i pouciekają z serwera i znowu będzie po 500 osób? Nie planujecie w dalszej przyszłości jakiegoś update z większym max lvl capem itp, albo Vesteris S2? Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zamierzam wrócić na serwer, bo te serwery co startują/startowały to jakaś k***a kpina. Pogram, choć nie mam za miłych wspomnień z Waszym serwerem, lecz nie z winy administracji bron Boże.

W związku z moim powrotem mam parę pytań. Będę grał 4fun, chcę poklepać metki, jakieś bosy (wliczając WO czy jak to tam się zwało.) i pokręcić może później jakieś pvp. Pytanie brzmi, która profesja sprawnie to ogarnie - wykluczam oczywiście bodiego i wpka którego mam dość.

PS. Ma ktoś jakieś zbędne eq ? xDD

VsxuB58.png

Opublikowano

@Endymion Takie pytanie z innej "beczkI", nie sądzisz, że jeżeli większość ludzi wbije tego MAX'a, to im się znudzi i pouciekają z serwera i znowu będzie po 500 osób? Nie planujecie w dalszej przyszłości jakiegoś update z większym max lvl capem itp, albo Vesteris S2? Pozdrawiam :)

Zobacz ile jest 115nastek, a serwer miał rok i jakoś przez rok to się nie znudziło. Nie planujemy większego już poziomu.

Opublikowano

Zamierzam wrócić na serwer, bo te serwery co startują/startowały to jakaś k***a kpina. Pogram, choć nie mam za miłych wspomnień z Waszym serwerem, lecz nie z winy administracji bron Boże.

W związku z moim powrotem mam parę pytań. Będę grał 4fun, chcę poklepać metki, jakieś bosy (wliczając WO czy jak to tam się zwało.) i pokręcić może później jakieś pvp. Pytanie brzmi, która profesja sprawnie to ogarnie - wykluczam oczywiście bodiego i wpka którego mam dość.

PS. Ma ktoś jakieś zbędne eq ? xDD

Zrób sobie healera ze zwiększeniem ataku jako 1st skill ^^ ogarniesz metki/exp lajtowo co prawda nie wyciagniesz kosmicznych hitow jak body z aurą,ale jak będziesz mial is do expa to będzie easy.

Opublikowano

Wbiłem na serwer po dłuższej przerwie od metina i mam pytanko, na czym najlepiej zarobić na jakieś pierwsze eq do dropka (Body na początek 35, później 55) takie jak śmiertelna+9, fms+9 itp póki co jeżdżę po metkach w m2, ale prócz jednej aury i ostrza to w ciągu dnia nic innego nie poleciało, a wiec średnio coś :x

Opublikowano

Wbiłem na serwer po dłuższej przerwie od metina i mam pytanko, na czym najlepiej zarobić na jakieś pierwsze eq do dropka (Body na początek 35, później 55) takie jak śmiertelna+9, fms+9 itp póki co jeżdżę po metkach w m2, ale prócz jednej aury i ostrza to w ciągu dnia nic innego nie poleciało, a wiec średnio coś :x

W m2 nie ma co bić te metki. Bij minibossy i smoczki.

Lepiej bić metki na pustynii, bo są easy na 35 nawet a drop lepszy. Do tego idź na 35 na WO i drop zmianki, zęby orka, egzo na wodzu itd. To najlepszy zarobek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...