Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Endy wiesz, że jesteś niesamowity? Aż mi się robi szkoda, że nie gram. Tutaj naprawdę wszystko jest w 100% dopracowane;o

Usuń jeszcze znaki flag królestw znad sklepików i będzie miodzio;) A potem startuj z S2;)

To z flagami właśnie zrobiłem, dzięki za podrzucenie pomysłu. Zrobiłem to na sklepach oraz petach. :)

No i chyba jednak wrócę. Na Vesterisie w kwestiach technicznych nie ma się do czego przyczepić. Świetna robota!

Szamanem smokiem nie ogarnę razadora czy nemere, co nie? Trzeba WP albo bodziaka?

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam kiedyś grałem i nie mogę nic zarzucić :P

p.s chcę zacząć od nowa na serwerze jeśli jest ktoś chętny do wspólnej gry to proszę pisać na PW. 

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Endy wiesz, że jesteś niesamowity? Aż mi się robi szkoda, że nie gram. Tutaj naprawdę wszystko jest w 100% dopracowane;o

Usuń jeszcze znaki flag królestw znad sklepików i będzie miodzio;) A potem startuj z S2;)

To z flagami właśnie zrobiłem, dzięki za podrzucenie pomysłu. Zrobiłem to na sklepach oraz petach. :)

Szamanem smokiem nie ogarnę razadora czy nemere, co nie? Trzeba WP albo bodziaka?

Gracze mówią na shoutboxie, że dasz radę.

Opublikowano

Da się tu fajnie zarobić na low lvlu bez dropienia na DT? Nie chce mi sie strasznie siedzieć na tym DT, nudzi mnie strasznie... 

Opublikowano

Może mi ktoś napisać stałe ceny itemów które najlepiej schodzą z shopów? proszę ;)

bransolety ślubne -15 moby 150kk 

Marmurki poli pająk 30kk piesek 15kk 

Zmianki 25/30kk za 200szt

egzo- 10kk szt 

bodzie-400k szt

Kupony SM 250/300kk

Szarfa prosta 600kk

Przetopy nieb łzy/perła/ebonit 15kk szt 

Opublikowano

Jedyni minus to ten c*****y client. Nigdy tyle razy mi nie crashował client. Wina clienta bo takie coś mam tylko przy zmianie ch i czasem teleportacji.

Opublikowano

Może mi ktoś napisać stałe ceny itemów które najlepiej schodzą z shopów? proszę ;)

egzo- 10kk szt 

bodzie-400k szt

Kupony SM 250/300kk

Szarfa prosta 600kk

chodzi ci o bransolete milosci? bo z tego co wiem daje ona bonus expa.

o jakiej bransie mowisz?

Opublikowano

egzo- 10kk szt 

bodzie-400k szt

Kupony SM 250/300kk

Szarfa prosta 600kk

chodzi ci o bransolete milosci? bo z tego co wiem daje ona bonus expa.

o jakiej bransie mowisz?

Chodzi mu o bransolete harmonii, która zmniejsza o 15% siłe potworów kiedy jest noszona przez jednego z małżonków.

Opublikowano

Cześć również chciałbym się dowiedzieć czy warto zaczynać przygodę na tym serwerze patrząc po ilości sklepów w m1 to warto bo jest tego naprawdę sporo, ale chciałbym poznać opinie innych co już grają tam jakiś czas :D Czy ilość graczy online się zwiększa czy raczej maleje?  Czy może jest jakiś inny serwer hard/medium tego typu na którym warto zacząć grać? Dzięki za odpowiedź !

Opublikowano

Tak jak myślałem! Serwer jest dogodny cały czas dla nowych graczy. W jeden dzień gry zrobiłem dropka 35lvl, bojowca, zarobiłem 120kk i zrobiłem dość dobre eq. Jedyny problem jest ze skillami, ale ceny na rynku nie są zbyt wygórowane więc wystarczy sprzedać coś za 20kk np. jeden marmurek poli, który się robi 5 minut i już mamy na 7 ku aury miecza.

Polecam wrócić na serwer, bo dość szybko się od nowa zaczyna. Dodatkowo polecam prosić wysokie lvle o pomoc typu "Poproszę nieskończoną pelerynke / pierścień antyexpa". Wystarczy tak pospamować chwilę na czacie i ktoś się zgłosi, bo ludzie mają tego od ch*ja,a na początku ciężko o takie itemy. 

//Edit:

Tak się prezentuje mój sklepik po jednym dniu grania. (KU to same aury miecza - po 2,2kk. Średnia cena rynkowa to 2,5kk-3kk)

421e0ca0afe41d8d793fa02e6ebf73bb.jpeg

Opublikowano

Ja juz gram tydzień równo bo mi się pet startowy skończył. Da się zarobić i nie trzeba mieć pro eq. Wo/smoczki i kasa sama się robi. Ulepszanie ebo do +9 tez polecam.

Opublikowano

Mam problem, mianowicie nie mogę wejść na żadne z moich kont 

Wyskakuje - Nieprawidłowe hasło

A jak próbuje przypomnieć hasło na E-Mail to pisze że e-mail nieprawidłowy

Zaczęło tak się dziać od wczoraj  od godz. 13:00 na wszystkich 6kontach 

Ma ktoś tak podobnie ? 

tcul.jpg

Opublikowano

Mam problem, mianowicie nie mogę wejść na żadne z moich kont 

Wyskakuje - Nieprawidłowe hasło

A jak próbuje przypomnieć hasło na E-Mail to pisze że e-mail nieprawidłowy

Zaczęło tak się dziać od wczoraj  od godz. 13:00 na wszystkich 6kontach 

Ma ktoś tak podobnie ? 

Pewnie Endy sprzedał Twoje konta, to trzeba było zmienić passy.

A tak serio to idź na ts'a i poczekaj na Endymiona. Na wszystkich kontach miałeś wspólne hasło, czy różne?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...