Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie,,czy przybylo graczy po update?

ja sam powróciłem bo ceny "znormalniałY" więc tak - przybyło :)

co ile można brać rozwód?

Chyba nie ma limitu lub bodajże 1 dzień ale nie jestem tego pewna.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko pięknie drogi Endymionie, ale tym nie przyciągniesz nowych graczy. Ja chciałem zacząć grę ale jest strasznie ciężko coś ogarnąć bez pomocy innych. Siedzenie 8123123713122131 godzin na WO, żeby zarobić na skilla do P to na prawdę nie jest przyjemność i myślę, że powinieneś poszukać jakiegoś rozwiązania ;)

Co do update, to jest fajny. Widziałem na filmikach YouTube'rów, że fajnie te bossy sie zbija, dungeon w pare osób itp;p O to chodzi w metinie, wielkie PROPSY za to :)

Jak ogarniesz coś dla nowych graczy, to będzie sztos ! :)

Tak samo OX, który chwile temu był. Nie wejdę bo nie mam 30 lvla jeszcze ;/  porażka

Opublikowano

Wszystko pięknie drogi Endymionie, ale tym nie przyciągniesz nowych graczy. Ja chciałem zacząć grę ale jest strasznie ciężko coś ogarnąć bez pomocy innych. Siedzenie 8123123713122131 godzin na WO, żeby zarobić na skilla do P to na prawdę nie jest przyjemność i myślę, że powinieneś poszukać jakiegoś rozwiązania ;)

Co do update, to jest fajny. Widziałem na filmikach YouTube'rów, że fajnie te bossy sie zbija, dungeon w pare osób itp;p O to chodzi w metinie, wielkie PROPSY za to :)

Nie jest wcale cięzko, w 3 dni mam eq z którym ubijam spokojnie ripa, wbity 75 lvl.. yang troche tez jest. Wcale nie jest cięzko,

Aczkolwiek czesto z gry wywala i to troche zniecheca do gry.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Tak samo OX, który chwile temu był. Nie wejdę bo nie mam 30 lvla jeszcze ;/  porażka

Szczerze mam sure WP (37lvl) i Buffa Smoka(36lvl), aktualnie robie im po dwa skille na postać do G1, w ciągu 1 dnia zarobiłem na KU (Sekretów nie opłaca mi się kupować bo spaliło mi już chyba x, a nie wszedł żaden), Kamole są tanie (przynajmniej były jak kupowałem, bo kosztowały 500k sztuka).Także skile do P to najmniejszy problem :p

Opublikowano

Siedziałem 3 dni na WO grając po 3/4h dziennie i wbiłem aure na P. : )

Fakt, akurat grając trafiłem na blaski, więc miałem dodatkowe egzo. 

Po prostu trzeba chcieć. ;p 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Vesteris tak jak kazdy serwer - ma swoje wady, ale na pewno nie mozna powiedziec, ze trudno tu zaczac

Opublikowano

Ciężko wbija się perf. bonusy?

Bardzo ciężko.mowimy o zmiankach w grubych tysiącach.

Grubych miliardach chyba 

Jeżeli chodzi o perf. bonusy pvm to nie jest aż tak ciężko ale wbicie 4x15 hp to cud :) 

Opublikowano

niestety ale do updatetu szlo grac solo teraz jak nie ma zgranej ekipy to mozna zapomniec o tym zeby cos osiagnac

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

niestety ale do updatetu szlo grac solo teraz jak nie ma zgranej ekipy to mozna zapomniec o tym zeby cos osiagnac

Po to są gry MMO żeby grac z innymi :v 

Opublikowano

No właśnie tego się obawiałem po 4 różnych wartościach bonósów :) A zapowiadał się nawet ciekawie.

No, a czego się spodziewałeś? Serwera easy z samymi maksami?

O to chodzi w Metinie, aby współpracować.

Opublikowano

Wszedzie dawalem rade przez kilka lat solo kto lubi grac z kims to server dla niego

Współczuje osobom które grają w metina bez ekipy ;/ 

Spoczko nowości, propsik. 

xD 

Opublikowano

Co by nie mowic,dungeony itp powinny byc do ogarniecia rownież bez Ekipy.
Niektórzy wolą grac solo ,albo po prostu nie mają z kim grac.
Nie jest Łatwo zarobić na eq,ale rowniez nie jest jakos strasznie cięzko.
:)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

1. Mam 32 lvl i chyba około 450 AP, na czym moge dobic do 700 na anty EXP zanim wbije 36?

2. Dla nowego gracza na 35 lvlu najlepszym zarobkiem jest dropienie na dungu z orkami?

Opublikowano

1. Mam 32 lvl i chyba około 450 AP, na czym moge dobic do 700 na anty EXP zanim wbije 36?

2. Dla nowego gracza na 35 lvlu najlepszym zarobkiem jest dropienie na dungu z orkami?

Dokładnie tak, wo :) 

/

Opublikowano

O to chodzi w Metinie, aby współpracować.

Nie.  

Privy to popsuły.   Niektórzy wolą na spokojnie usiąść i pograć te 3-4h dziennie samemu bez przymusu zapoznawania się z ludźmi gry (najczęściej z nerdami).

Dla ludzi grających solo ten serwer się nie nadaję ani trochę.

Dla ludzi z ekipą jak najbardziej.

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja mam takie problemy z clientem ale co jakiś czas client samoczynnie się wyłącza, doszyć często bugują mi się postacie w menu wybierania po prostu pokazują się na 1 sek i znikają dodatkowo dosyć często nie mogę zalogować się na ch1, jestem już prawie w grze widzę miasto, a tu nagle ekran główny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...