Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja mam takie problemy z clientem ale co jakiś czas client samoczynnie się wyłącza, doszyć często bugują mi się postacie w menu wybierania po prostu pokazują się na 1 sek i znikają dodatkowo dosyć często nie mogę zalogować się na ch1, jestem już prawie w grze widzę miasto, a tu nagle ekran główny...

Wiele osob to ma. Mimo to admini twierdza, ze to nasz problem...

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja mam takie problemy z clientem ale co jakiś czas client samoczynnie się wyłącza, doszyć często bugują mi się postacie w menu wybierania po prostu pokazują się na 1 sek i znikają dodatkowo dosyć często nie mogę zalogować się na ch1, jestem już prawie w grze widzę miasto, a tu nagle ekran główny...

tą są problemy Twoje :) a jak nie działa ch1 to wejdź na CH2 m1 Jinio/Shinso , Następnie zmień Kanał na ch1 :) 

Opublikowano

tą są problemy Twoje :) a jak nie działa ch1 to wejdź na CH2 m1 Jinio/Shinso , Następnie zmień Kanał na ch1 :)

Próbowałem, na ch2 wchodzi bez problemu, po zmianie na ch1 od razu wywala, chyba po 4-tym razie dopiero wchodzi mi do m1 na ch1

Opublikowano

mam takie pyanko 

macie moze zajawke na s2? 

prosze bez spin to tylko zwykle pytanie 

W życiu.

Siema, opłaca się tutaj zaczynać grę? Dużo ludzi gra?

Jak najbardziej, ludzi jest dużo, nawet jak siedziałam do 4:30 to sporo osób spamowało na czacie, expiło, chodziło po m1. Jak najbardziej polecam zacząć tu grę ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Pomocnik
Opublikowano

Strasznie ciężko zacząć od nowa, według mnie sie nie opłaca już. Ludzików gra sporo więcej niż na 3/4 serwerów 

Opublikowano

Strasznie ciężko zacząć od nowa, według mnie sie nie opłaca już. Ludzików gra sporo więcej niż na 3/4 serwerów 

A tam pierdzielisz. Już lepiej tu zacząć i mieć pewność, że serwer nie padnie, nie ma błędów, problemów jak na tym ''cudzie 2016''. Na każdym serwerze ciężko zacząć jeśli gra spora liczba osób oraz serwer trochę stoi ale jeśli ktoś naprawdę chce grać to nic mu nie stanie na przeszkodzie by to zrobić. Tu przynajmniej gwarancja, że nie padnie po miesiącu oraz nie jest to kolejny tysiąc pięć setny ''riłork''.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Teraz na start dostaje się pd/rękawice 24h + dłonie kryta/ szycia peta dzika/lwa a kiedyś tylko lwa na 2h wiec  nowi maja łatwiej :) 

A co do zarobku to wystarczy posiedzieć z 2 tygodnie na 35 lv czytając skile i dropiac ulepszacze/zmianki 

Opublikowano

W ciągu dwóch dni od startu, miałem spoko eq na sure, dodatkowo miałem już mnóstwo ku i aktualnie mam skile m10, niedługo g1, dużo nie potrzeba, aby zarobić :)

Opublikowano

Tak czytam tę aktualizację i zaciekawiła mnie jedna rzecz, mianowicie chodzi o te nowe konie. To jest ten sam koń, którego robimy medalami (zwykły>bojowy>militar) czy zupełnie inny? Czy wbicie mu 30 poziomu ma jakieś ograniczenia względem poziomu postaci? Dajmy na to czy na 35 poziomie postaci można mieć ten 30 poziom konia?

Opublikowano

Panowie i Pani.

Będę zaczynał gre na Vesterisie ,przechodzę z Antarisa bo tam się nie da już grać itd ale mniejsza o to.

Jak wygląda gospodarka na Vesterisie?na czym na start zarobić ,żeby jako tako już poszło :)

Mam zamiar szamanem smokiem zagrać.

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

mam przegrane 5h na serwerze smiertelke +9 i riba +9 srednie 45 kd +5 all więc bardzo latwo sie dorobic + pieciokątna +9 

Powiedzcie na czym zarabiacie :) 

/

Opublikowano

mam przegrane 5h na serwerze smiertelke +9 i riba +9 srednie 45 kd +5 all więc bardzo latwo sie dorobic + pieciokątna +9 

Powiedzcie na czym zarabiacie :)

Panowie i Pani.

Będę zaczynał gre na Vesterisie ,przechodzę z Antarisa bo tam się nie da już grać itd ale mniejsza o to.

Jak wygląda gospodarka na Vesterisie?na czym na start zarobić ,żeby jako tako już poszło :)

Marmury, medale, z w miarę ogarniętym eq WO, drop ulepek, łowienie, metiny m2.

Opublikowano

Jaki zarobek na 75 body aura p, pet + buff 75 2xg1 polecacie? 

DT

Metki mordu czy męczenie ripka? 

no chyba tak, jak gralem tutaj kilka miesiecy temu to z DT fajnei dalo sie wyciagnac hajs :D

Opublikowano

Na 75 jest bardzo słaby drop z metków mordu.

Mozesz chodzic na ripa i smierć, a najlepiej wbic 80 i chodzic na dc.

Zal 40sr+ 20 dt, certy, full dt + najlepiej heller zwiekszenie P i powinno jakos iść.

Opublikowano

Tak czytam tę aktualizację i zaciekawiła mnie jedna rzecz, mianowicie chodzi o te nowe konie. To jest ten sam koń, którego robimy medalami (zwykły>bojowy>militar) czy zupełnie inny? Czy wbicie mu 30 poziomu ma jakieś ograniczenia względem poziomu postaci? Dajmy na to czy na 35 poziomie postaci można mieć ten 30 poziom konia?

30 lv konia możesz mieć od 1 lv postaci 

Panowie i Pani.

Oczywiście będziesz miał ciężej smokiem niż np. wp czy bodziak ale spokojnie można ogarnąć każda postacią 

Jeżeli chodzi o zarobku to wszyscy się ograniczają do zmianek jest w  c**j możliwości np expienie postaci do 25lv i robienie ślubów (bransa -15 moby nasior 100 wartosci schodzą po 80kk szt )  robienie co 2h marmurów poli (pieski robi sie 3 min a schodzą po 13kk szt ) 

Oplaca sie miec wlasnego buffa smoka, czy bardzieij healer?

Ja polecam zrobić ślub ze smokiem ale expic dwie postacie buf do 75 lv bo heler na max incie daje 271.3 wartości ataku i przydaje sie na 75 lv na dt/dc/grota 

wbij 80lv żeby zrobić certy i z takim jakie ci napisze idż na dc

-żal +9 40 sr + + 20 nieumarłe

-ebonitowe/kolce 75 lv 20 nieumarłe 15 strzały

-ebonitowa bransoleta +8/9 3x przetop 2k hp 10 do pz 20 nieumarłe

-fenki/quliny 2k 10 krytyk lub 2k 15 strzały

-tarcza 61 +9 nno 15 blok 20 nieumarłe 

-Stalka +9/niebianka +0/1 2k hp 10 do pz 50 wartość (kupisz za +/- 600kk)

-Helm 80 lv 20 nieumarłe + trucie 

Naszyjnik kryształu dusz przynajmniej +6 3x przetop 2k hp 15 strzały lub 2k 10 krytyk 

Do tego trochę rosek buf smok buf heler 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...