Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile kosztuja poszczególne kupony SM?

Jeżeli o yangi Ci chodzi, tzn cena w yangach to 50 sm jakieś 115-125/130kk, zależy kto jak wystawia. A np. 100sm to jakieś 200-230kk za więcej się nie opłaca kupować.

A większe ilości to analogicznie np. 500 sm to liczyć 5x cena 100 sm, chyba, że ktoś zniżke da ;d

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Widzę admin stara się, aby gracze mieli jak najlepiej. Szkoda, że nowemu graczowi ciężko będzie wbić się do topki z eq.

Niektórzy tu grają rok, to wiadome, że nowy gracz w 2 miesiące nie zrobi całego eq wojennego + klasowego.

No chyba, że ma farta i ładnie no life to da radę :p

Czy ilość sztabek z boss'ów nie popsuła trochę gospodarki?

na przerobienie itema masz 1kkk + na ulepszanie po 10/20/30/40/50....kk więc yang jest potrzebne w  chu*j :D

Opublikowano

Witajcie!

Dnia 28.07.2016 o godzinie 01:30 odbędzie się 60 minutowa przerwa techniczna. Podczas przerwy zostaną wprowadzone takie rzeczy jak:

• Sortowanie postaci u Zaklinacza Dusz według poziomu (30 -> 125)
  • W "głównym" panelu kupowanej postaci u Zaklinacza Dusz widać cenę postaci
  • Naprawa bugujących się przez statystyki obrażeń podczas polimorfii
  • Poprawiono opis systemu łowienia, który jest opisywany przez Rybaka w zadaniu "Kolejna Przysługa" na poziom 7
Po przerwie wymagana będzie aktualizacja clienta gry!

Brak aktualnego clienta uniemożliwi zalogowanie się do gry!

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris.pl.

Opublikowano

ile osób online ?

Dużo :D

A tak na serio na pewno coś koło 1/1,5k ale ręki sobie nie dam uciąć ;x

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

ile osób online ?

Dużo :D

A tak na serio na pewno coś koło 1/1,5k ale ręki sobie nie dam uciąć ;x

Dobre liczby podajesz.

Opublikowano

Mam problem z patcherem. W plikach postępu dojdzie do 3/4 i zacina całego patchera wie ktoś jak temu zaradzić?

Opisz swój problem na forum, ktoś powinien coś na to poradzić.

Opublikowano

Mam problem z patcherem. W plikach postępu dojdzie do 3/4 i zacina całego patchera wie ktoś jak temu zaradzić?

A na ts'ie kiedy mogę kogoś spotkać z techników, żeby im tą sprawe opisać?

Opublikowano

Ehh jeszcze dzisiaj w nocy grałem spokojnie a dzisiaj rano odpalam klienta gry to wyskakuje błąd i jestem bezradny w tej sytuacji :/ nigdy nic takiego czegoś nie miałem. Jeśli ktoś wie jak pomóc proszę o pomoc.

Tutaj jest ss  https://zapodaj.net/37b584d33a1a5.png.html

Antywirus może blokować

/

Opublikowano

Ehh jeszcze dzisiaj w nocy grałem spokojnie a dzisiaj rano odpalam klienta gry to wyskakuje błąd i jestem bezradny w tej sytuacji :/ nigdy nic takiego czegoś nie miałem. Jeśli ktoś wie jak pomóc proszę o pomoc.

Tutaj jest ss  https://zapodaj.net/37b584d33a1a5.png.html

dodaj vesterisa do wyjątku w antywirusie i nie będzie problemu a jak ktoś ma wyjebane to może wyłączyć antywirusa i będzie git xD 

Opublikowano

A na ts'ie kiedy mogę kogoś spotkać z techników, żeby im tą sprawe opisać?
Dzisiaj wieczorem wracam do domu to bede na ts po 20. :)

Opublikowano

Serwer niczego sobie, bardzo dopracowany. Polecam.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Chyba najlepszy Team jaki kiedykolwiek widziałem na polskich serverach metin2.

Zawsze odpisują, pomagają, potrafią naprawić każdy błąd, polecam.

Opublikowano

Naprawde nie ma czego zarzucic, zawsze gralem na serwerach typu easy, to jest moj jakby pierwszy medium/hard po przerwie i jestem naprawde mile zaskoczony 5 dni za mna grania, i na pewno pozostane na dłużej. Pozdrawiam Luzaka i cały team, bo robicie dobrą robote!

pryzmat.jpg
Opublikowano

Grałem tam ale sprzedałem konto, jeżeli chodzi o graczy to w 95 % są tam same sklepy, wchodząc w godzinach szczytu na serwer graczy ( nie sklepów) jest może ze 30 osób

Opublikowano

Grałem tam ale sprzedałem konto, jeżeli chodzi o graczy to w 95 % są tam same sklepy, wchodząc w godzinach szczytu na serwer graczy ( nie sklepów) jest może ze 30 osób

>jezeli chodzi o graczy

>sklepy

xD

Sklep to npc, a ktoś te sklepy musi wystawiać. Tak, liczba graczy utrzymuje sie na wysokim poziomie! :)

Opublikowano

Skoro jest dużo sklepów to ktoś je musi wystawić tak ? Niektórzy wystawiają na 3 sklepy ale zwykle przypada jeden sklep na jednego gracza a jak w jinno oraz schinso zwykle jest limit oraz w chunjo dużo ludzi.

Ludzi na serwerze gra bardzo dużo ciężko określić ile ale będzie te 1200+

k065g0.jpg

Opublikowano

30 osob? na kazdym channelu spot na bo w godzinach szczytu przez kilka godzin jest zajety przez mase osob, takze nie pierdziel

fKJeAI4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...