Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up jedni z wiekszych youtuberów?
Oni maja po tyle wyświetleń ze brak słów.
Jedynie NoPerfect'a ludzie kojarzą jako "wiekszego youtubera" .. juz nie przesadzajmy.

Server polecam,stoi dlugo a gra sie nadal przyjemnie

715a95fd31834.jpg

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up jedni z wiekszych youtuberów?

Oni maja po tyle wyświetleń ze brak słów.

Jedynie NoPerfect'a ludzie kojarzą jako "wiekszego youtubera" .. juz nie przesadzajmy.

Server polecam,stoi dlugo a gra sie nadal przyjemnie

Bubbex 14.5 tys subow, wyswietlen pod vesterisem 6k +

BlassYaa 7.5 tys subow, wyswietlen pod vesterisem 5/6k

DIIIM2 35k subow, wystwietlen pod filmami do 6k

NoPerfect 27k subow i pod kazdym serwerem minimum 12 tys ogladniec

TreamProduction 19k subow, wyswietlen pod filmami 3/6k (zalezy od serwera)

R3spect prawie 20k subow, wyswietlen jak wyzej od 3 do 5k.

Bulioners 29k subow, wyswietlen pod metinem do 6k.

Nie ogladam nikogo, z kolei wszystkich kojarze, ale co racja to racja, jedyna osoba godna nazywania sie jutuberem dawno odeszla, Wallander.

Opublikowano

Przepraszam. 

Czy komuś też znikneło wszystko z konta  ? 

pzdr

Nie, zgłoś się do administracji z tym jeśli ''samo'' zniknęło w co wątpię.

Najszybciej dostaniesz odpowiedź na tsie.

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Macie jakieś problemy z aktywacjami ?

tzn chodzi tu o zmianę emaila czy zmiana hasła nie dostaję nic zwrotnego na email [wp] w celu potwierdzenia zmiany emaila czy też odzyskania hasła 

o której można złapać kogoś z adminów na tsie ? w celu zmiany tego e-maila o raz odzyskania konta na forum ? 

napisałem na pw do pana Endymion na pw na forum vesterisa jak i mpc forum gdybyś mógł sprawdzić 

Pozdrawiam.

Serwer Polecam 

Opublikowano

Macie jakieś problemy z aktywacjami ?

tzn chodzi tu o zmianę emaila czy zmiana hasła nie dostaję nic zwrotnego na email [wp] w celu potwierdzenia zmiany emaila czy też odzyskania hasła 

o której można złapać kogoś z adminów na tsie ? w celu zmiany tego e-maila o raz odzyskania konta na forum ? 

napisałem na pw do pana Endymion na pw na forum vesterisa jak i mpc forum gdybyś mógł sprawdzić 

Pozdrawiam.

Serwer Polecam 

Czasem z wp są problemy, wpadnij popołudniu na TSa do mnie (Orchidea) albo do Exo, pomożemy. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Jeden z lepszych medium/hard obecnie. Polecam, bo administracja nadal dba o serwer i gra około 1000 graczy :).

ostatnimi dniami ponad 1300/ 1400 i to widać bez kitu ;) Renoma jest! 

/

Opublikowano

Jeden z lepszych medium/hard obecnie. Polecam, bo administracja nadal dba o serwer i gra około 1000 graczy :).

ostatnimi dniami ponad 1300/ 1400 i to widać bez kitu ;) Renoma jest! 

Wierzę Ci, bo nawet na fanpage Endymion zaczyna ładnie promować serwer więc raczej wrócę pograć, bo kumpel też wrócił ; d.

Opublikowano

Witajcie.

Dnia 14.07.2016 o godzinie 23:59 odbędzie się 40 minutowa przerwa techniczna. Podczas przerwy zostaną wprowadzone takie rzeczy jak:

• Wprowadzenie 'nowego' królestwa - Chunjo
  • Przywrócenie opcji "Zasięg Sklepów"
  • Ograniczenie ilości otwartych sklepów na danej mapie do 600
  • Możliwość otworzenia Sklepu z Przedmiotami przy pomocy klawiszu "Sklep z Przedmiotami" pod ESC.
  • Poprawa ścian na Jotuńskich Bagnach

Po przerwie technicznej wymagana będzie aktualizacja clienta!
Brak aktualizacji clienta uniemożliwi zalogowanie się na konto.

Pozdrawiamy,
Administracja Vesteris.pl.

Opublikowano

Opłaca się jeszcze chodzić na wieze orków, bo szukam jakiegoś w miare dobrego zarobku.

zależy czy chcesz dropić zmianki czy ulepszac - jak ulepszac na 8 postaci to jestes w niebie, szczegolnie jak masz ebo branzy a trafia ci sie jubiler (jedna ebo +9 170kk a +6 za 10kk dorwiesz)

Opublikowano

Wszyscy przejechali się na Antarisie to wracają z podkulonym ogonem na najstabilniejszy serwer - Vesteris.pl  :lenny:

Opublikowano

I tego właśnie szukałem grałem tydzień na Antarisie oraz gram teraz tydzień na Vesterisie i nie żałuję że tutaj gram najlepszy serwer hard/ medium na rynku :).

k065g0.jpg

Opublikowano

@Endymion

Gdy odpalam patcher.

476501468573613450543.png

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Polecam serwer serdecznie.

Jeden serwer który utrzymuję się - rozwija się oraz Trwa

Jedynym minusem jest sam endymion głupi cham i prostak kappa

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Polecam serwer serdecznie.

Jeden serwer który utrzymuję się - rozwija się oraz Trwa

Jedynym minusem jest sam endymion głupi cham i prostak kappa

Co takiego zrobiłem na serwerze, że tak o mnie mówisz? Oddzielajmy serwer od tego forum. :)

Opublikowano

Śmieszy mnie sytuacja że gracz dostaje bana za kradzież której nie dokonał poszło po powtarzającym sie ip a administracja nic nie może zrobić i uważa że ban jest słuszny. Co prawda ja bana nie mam ale czy mam sie cieszyć skoro gracz 80lvl z full eq i is dostaje bana za nic pozdro dla Frivka xD

Opublikowano

Tak jak up.

Przyjemnie się grało, jeden z lepszych medium pod względem rozgrywki. Jednak nie mogło być idealnie ;)

Powodzenia :)

Uważajcie tylko jak banujecie, serwer ma już rok, w bazie jest pewnie ponad 100 tyś. kont. Kto wie ile wiem zajmie pojęcie pewnych rzeczy.

Opublikowano

Tak jak up.

Przyjemnie się grało, jeden z lepszych medium pod względem rozgrywki. Jednak nie mogło być idealnie ;)

Uważajcie tylko jak banujecie, serwer ma już rok, w bazie jest pewnie ponad 100 tyś. kont. Kto wie ile wiem zajmie pojęcie pewnych rzeczy.

No spłacz się na forum bo dostałeś bana za okradanie innych. Jeszcze to Twoje "byłem gm na dreikonie", to stamtąd masz bazę kont na podstawie której okradasz?

Opublikowano

Tak jak up.

No spłacz się na forum bo dostałeś bana za okradanie innych. Jeszcze to Twoje "byłem gm na dreikonie", to stamtąd masz bazę kont na podstawie której okradasz?

Oczywiście, robiłem tam też itemy i...

Czekaj, przecież na Dreiku GM miał tam ograniczone prawa jak ty umysł...

Ukradłem jakieś śmieci, nie zmieniłem nawet ip przy okradaniu korzystając z drugiego internetu, a i przed kradzieżą doładowałem wam is.

A drugą postać którą okradałem prowadziłem osobno, nie przekładałem tam ani jednego itemka. Później to co ukradłem zostawiłem i nic z tego nie przełożyłem na główne konto.

Pozdrawiam XDDXDDD

Rozgryzłeś mnie panie detektywie. :\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...