Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem na serwer po dłuższej przerwie od metina i mam pytanko, na czym najlepiej zarobić na jakieś pierwsze eq do dropka (Body na początek 35, później 55) takie jak śmiertelna+9, fms+9 itp póki co jeżdżę po metkach w m2, ale prócz jednej aury i ostrza to w ciągu dnia nic innego nie poleciało, a wiec średnio coś :x

W m2 nie ma co bić te metki. Bij minibossy i smoczki.

Lepiej bić metki na pustynii, bo są easy na 35 nawet a drop lepszy. Do tego idź na 35 na WO i drop zmianki, zęby orka, egzo na wodzu itd. To najlepszy zarobek.

No okey, wo najlepszy zarobek na low lvl'u, a teraz pytanko jakie eq mi tam starczy na 35lv bodym? Bo póki co to na 30lvl'u biegam z eq co dostałem na start :v

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem na serwer po dłuższej przerwie od metina i mam pytanko, na czym najlepiej zarobić na jakieś pierwsze eq do dropka (Body na początek 35, później 55) takie jak śmiertelna+9, fms+9 itp póki co jeżdżę po metkach w m2, ale prócz jednej aury i ostrza to w ciągu dnia nic innego nie poleciało, a wiec średnio coś :x

W m2 nie ma co bić te metki. Bij minibossy i smoczki.

Lepiej bić metki na pustynii, bo są easy na 35 nawet a drop lepszy. Do tego idź na 35 na WO i drop zmianki, zęby orka, egzo na wodzu itd. To najlepszy zarobek.

No okey, wo najlepszy zarobek na low lvl'u, a teraz pytanko jakie eq mi tam starczy na 35lv bodym? Bo póki co to na 30lvl'u biegam z eq co dostałem na start :v

Na pewno grałeś w metina więc wiesz jakie eq trzeba żeby spot BO utrzymać, a co do odrodzonego wodza na końcu to jest na prawde silny, ale na forum pewnie jest poradnik jakie eq potrzeba

Opublikowano

Nawet jak kiedyś stworzą nowy serwer to ja na nim z miłą chęcią zagram. Administracja jest najlepsza ze wszystkich prywatnych serwerów jakie widziałem, profesjonalizm w 100%, a Vesteris to jeden z najlepiej dopracowanych serwerów jakie obecnie są dostępne. :> 

Do administracji:

Moglibyście jakoś zachęcić ludzi do robienia gildii oraz do robienia wojen bo akurat z tym jest bardzo słabo, a tak bardzo brakuje tych emocji na wojnach :D

Opublikowano

Dokladnie. Coś z wojnami i terenami gildyjnymi by się przydało. 

Pytanie: Czy lider gildii dostaje hajs jak ktoś coś zrobi u alchemików czy to nie działa? :D 

Opublikowano

Dokladnie. Coś z wojnami i terenami gildyjnymi by się przydało. 

Pytanie: Czy lider gildii dostaje hajs jak ktoś coś zrobi u alchemików czy to nie działa? :D

Tak, lider może wypłacić Yangi w okienku gildii.

Opublikowano

Bardzo przeszkadza na rynku to, że gracze dają ceny "z dupy" tylko po to żeby wkurzać ludzi. 200 Zmianek po 11kkk, marmur poli po 1kkk i inne. Da się coś z tym zrobić? Bo w szukajce na marmur poli jest powiedzmy 40 sklepów, a tylko z 20 ma normalne ceny ;9

Opublikowano

Bardzo przeszkadza na rynku to, że gracze dają ceny "z dupy" tylko po to żeby wkurzać ludzi. 200 Zmianek po 11kkk, marmur poli po 1kkk i inne. Da się coś z tym zrobić? Bo w szukajce na marmur poli jest powiedzmy 40 sklepów, a tylko z 20 ma normalne ceny ;9

To Wy, gracze ustalacie ceny na rynku. Administracja nie miesza sie do tych spraw.

Opublikowano

Sklepy to tutaj przenośne depo. Marmury po 1kkk są nie dlatego, żeby wkurzać ludzi, tylko żeby mieć je pod ręką.

tenor.gif

Opublikowano

Mam kilka pytań zanim zacznę grę:

Ile osób on-line w dni roboczne/weekend godziny 18-22?

Czy sporo jest cheatów i botów na serwerze?

BM został przygaszony czy jest top1 tak jak na innych serwach i jak się trzyma mental?

W ile zdobędę 100lv mentalem/BMem poświęcając ok 2-4h dziennie w w/w godzinach?

Czy trudno o eq czy jednak większość rzeczy można zdobyć w trakcie expa?

Ile trzeba wydać hajsu aby mieć Full IS? (psc/przelew)

Opublikowano

Mam kilka pytań zanim zacznę grę:

Ile osób on-line w dni roboczne/weekend godziny 18-22? Wejdź do gry i zobaczy =) 

Czy sporo jest cheatów i botów na serwerze? Jeden z najlepiej zabezpieczonych serwerów 

BM został przygaszony czy jest top1 tak jak na innych serwach i jak się trzyma mental? zależny od lv i eq  ale Bm i Mental to kosa 

W ile zdobędę 100lv mentalem/BMem poświęcając ok 2-4h dziennie w w/w godzinach? Majac full eq 1-100 lv to 12h expa biorąc pod uwagę że musisz zrobić eq to z 3 tyg  grając po 4h dziennie 

Czy trudno o eq czy jednak większość rzeczy można zdobyć w trakcie expa? 

Ile trzeba wydać hajsu aby mieć Full IS? (psc/przelew) 100zł 

Opublikowano

Dzięki za info ale nadal chciałbym aby wypowiedziało się więcej osób a przede wszystkim admini w sprawie osób on-line ;) oraz wracając do mentala/bma który lepszy (gram tylko tymi dwoma jako głównymi od zarania dziejów ;D)

Opublikowano

Dzięki za info ale nadal chciałbym aby wypowiedziało się więcej osób a przede wszystkim admini w sprawie osób on-line ;) oraz wracając do mentala/bma który lepszy (gram tylko tymi dwoma jako głównymi od zarania dziejów ;D)

1k+ osób w godzinach wieczornych.

1faa9l.png

|ProUser|

Opublikowano

Gram od startu więc możesz mi zaufać ;) 

Opublikowano

Dokładnie. Każda postać jest dobra w pvp jak się zrobi eq. BM jest dla mnie kosą mega więc polecam. Gram bez IS'u i zarobiłem na kostium, fryz, peta w dwa tygodnie + wbiłem 3x 55lvle (2 buffy i główna postać). Bicie lvl'a to nie problem jednak trzeba się zatrzymywać na 35/55lvl żeby zarobić coś na eq :D

Opublikowano

Przygotowałem nową opcję wyświetlania nazw w grze. Wiadomo, im mniej nazw tym lepiej dla wydajności clienta jednak nazwy przedmiotów to ważna sprawa. Dlatego od najbliższej przerwy technicznej w Opcjach Gry pojawi się dodatkowa opcja "Przedmioty", która pokazuje tylko nazwy przedmiotów leżących na ziemi.

itemy_opcje.gif

Jak robić takie coś?

Serwer fajny, grałem długo :D

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej :)

Jedyny serwer gdzie warto zacząć od nowa ,chodź serwer już bardzo długo stoi :)

Lecz jestem ciekaw pojedynku vesterisa z balmorą s3 ,moim skromnym zdaniem balmora może być jedyną konkurencją dla vesterisa :)

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej :)

Jedyny serwer gdzie warto zacząć od nowa ,chodź serwer już bardzo długo stoi :)

Lecz jestem ciekaw pojedynku vesterisa z balmorą s3 ,moim skromnym zdaniem balmora może być jedyną konkurencją dla vesterisa :)

Grałem na każdej odsłonie balmory i każdy się na nią rzuca, a po miesiącu 40% znika... potem coraz mniej itd. I znowu wrócą na vesterisa :D Tu administracja ma wszystko pod kontrolą, a Endymion to cud i tyle :D

Opublikowano

To idz na jakiś gówno serwer, gdzie admini na siłe próbują być super, a serwer padnie po tygodniu xD Czego Ty oczekujesz od adminów... że będą Ci odpisywać na jakieś pierdolenie?

Opublikowano

Opłaca zaczynać się od początku tutaj? Mam kilka pytań, standardowych, ale jednak:

- Ile +- online w godzinach popołudniowych?

- Jak wygląda zarobek na niskich lvl? Dalej 35lvl WO, 55lvl DT ---> zmianki? Coś konkretnego poza tym?

- Ile wynosi obecna cena 200szt. zmianek?

- Czy poradzę sobie w samotnej grze healerem/smokiem/daggerem? Kogo bardziej polecacie (pod względem bossów, metinów etc.)?

- jakie 2-3 przedmioty najlepiej kupić w IS na poczatku?

Dzieki i pozdrawiam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...