Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny, nawet godny polecenia. Niestety jedno ale; wyimaginowany ban za używanie cheatów których nie używałem ;<

Po rozmowie z adminem wysłał logi na temat używanie m2boba przez moje konto, i na tym koniec, ich antycheat świętym dowodem, z tym że szkoda by mi było nawet na to kasy ;< 
Nie mówiąc o zainfekowaniu PCta syfem związanym z "haxami". Nowy system, szkoda zachodu.

41lv z botem nabiłbym w 2h a nie 24h ;<

Także no cóż, sam serwer fajny, ale już raczej przez takie coś nie powrócę.

Więc sam już nie zagram ale życzę reszcie graczy miłej gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

brawo wy, kondymion nie oglosil serwera na mpc?

nie wypada czy co? moze zapracowany plodzeniem bazy danych pod nadarzynem

droge mu prawie zrobili to bedzie mial branie na metinie, ale "Centrum Mody" podupada

chinskich adidaskow co nawet nie lezaly obok adidaska nie kupi :)

serwer polecam, banuja po IP, administracja tak jak opona w autobusie-pusta powietrzem :)

predkosc forum powalajaca :(

pamietam stary temat ze zjebsteris1:

ktos, klepal metka w dt z bufem, wukupil autopickup, dostal bana bo kurwa buf nie zbieral zmianek i nie ruszal sie

ja  swego czasu wychaczylem bana na wszystkie konta za krytyke na mpc

od kilku lat sie zastanawiam skąd Kondymion i jego przydupas mieli moje IP

pisalem do adminow z w mpc z danego dzialu ale do dnia dzisiejszego nie mieli czasu odpisac

kilka lat minelo, moze ziomki i juz wtedy dzialao RODO

nie wiem co sie zmienilo w zjebsterisie2 moim zdaniem nic

diablo3x.png

Opublikowano

gra naprawdę dużo ludzi ale mnie odstrasza to że podobno był yangbug(film w sieci) - administracja na forum zamknęła temat mówiąc, że wstawi taki sam film - do tej pory go nie ma...

Dodatkowo zauważyłem, że ostatni temat z zapytaniem o film został szybko  "schowany"

s2 w sumie średnio polecam xd

Komputer: z NASA.

Opublikowano
11 minut temu, Karbonek123 napisał:

Masz problem z pachowaniem vesterisa pokazuje mi się że problem z pobieraniem informacji.

Napisz na ich forum prędzej doczekasz się odpowiedzi/pomocy

Opublikowano

Zdecydowanie polecam serwer, zadnego yangbuga nie bylo - byl temat wyjasniajacy.

Aktualizacje na biezaco, banowanie botow, pomoc Administracji, wszystko na +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 1.11.2018 o 00:08, Saquato napisał:

Serwer fajny, nawet godny polecenia. Niestety jedno ale; wyimaginowany ban za używanie cheatów których nie używałem ;<

Po rozmowie z adminem wysłał logi na temat używanie m2boba przez moje konto, i na tym koniec, ich antycheat świętym dowodem, z tym że szkoda by mi było nawet na to kasy ;< 
Nie mówiąc o zainfekowaniu PCta syfem związanym z "haxami". Nowy system, szkoda zachodu.

41lv z botem nabiłbym w 2h a nie 24h ;<

Także no cóż, sam serwer fajny, ale już raczej przez takie coś nie powrócę.

Więc sam już nie zagram ale życzę reszcie graczy miłej gry.

Spokojnie tez dostalem dzisiaj bana za uzywanie Hacka ktorego nie mialem, Servera nie polecam.

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

• Aive zmienił(a) tytuł na Vesteris [Medium]
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogólnie serwer super, sporo ludzi odpowiednio zrobiony, ogólnie na temat rozgrywki nie ma się co przyczepić bo serwer jest bardzo przyjemny, ale administracja serwera  to jest totalna tragedia i im więcej czasu mija nie przestają mnie zaskakiwać ze swoimi akcjami, szkoda trochę bo jednak serwer na prawdę fajnie zrobiony.

BUMP

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Grałoby się fajnie, gdyby nie taka duża ilość czasowych itemów, czasowe wierzchowce, stroje, fryzurki, skiny z bonami na bronie i jeszcze do tego VIP który stakuje się z itemami z gry omg. Serwer ogólnie fajny ale te wydatki za duże. s2

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Serwer można polecić ze względu na administrację i wysoki poziom rozgrywki samo to ile serwer stoi podkreśla, że siedzą nad serwerem ludzie tacy jacy powinni.

Opublikowano
Dnia 20.11.2019 o 15:27, Winter. napisał:

Serwer można polecić ze względu na administrację i wysoki poziom rozgrywki samo to ile serwer stoi podkreśla, że siedzą nad serwerem ludzie tacy jacy powinni.

masz na mysli akademie?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...