Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Endymion @Enobaria

Mógłbyś to wyjaśnić? No offense, tylko chciałbym dostać wyjaśnienie.

Jeśli to nie jest nie prawdą to dlaczego nie próbujecie jakoś tego powiadomienia usunąć?

To, to znaczy co?

http://screenshot.sh/m8SMXXt0ISgD4 Zapomniałem dodać link :D

A czy Ty myślisz, że serio są jakieś wirusy tam? xD

wiesz norton raczej z niczego nie robi wirusów ;D

Opublikowano

A keylogger 

Sam grałeś na tym serwerze, myślisz że ryzykowałbym reputację swoją, serwera oraz firmy aby uzyskać parę haseł? Bądźmy poważni. 

@Endymion @Enobaria

Mógłbyś to wyjaśnić? No offense, tylko chciałbym dostać wyjaśnienie.

Jeśli to nie jest nie prawdą to dlaczego nie próbujecie jakoś tego powiadomienia usunąć?

To, to znaczy co?

http://screenshot.sh/m8SMXXt0ISgD4 Zapomniałem dodać link :D

A czy Ty myślisz, że serio są jakieś wirusy tam? xD

wiesz norton raczej z niczego nie robi wirusów ;D

To samo co wyżej.

Opublikowano

Witajcie,
przedstawiamy Wam nowy, odświeżony wygląd sklepu z przedmiotami, który jest dużo bardziej czytelny i przyjazny dla użytkownika.
Ponadto w tym systemie mamy dużo więcej opcji manewru, jeżeli chodzi o przedmioty, które się tam znajdują, czy promocje, które w niedługim czasie chcielibyśmy wprowadzić.
Dodatkowo wraz z nowym designem, do gry wchodzą Smocze Znaki, które w przyszłości będą miały zastosowanie na przykład w serwerowej Tomboli.

Poniżej przedstawiam wygląd nowego systemu.

df95becfaf6745f4a7aefcdfb9379d09.png

ff4a2ce93cfe4bdba6cba2c44251744b.png

bd62344cc6d44e48a849f4ebc6451f74.png

1d268093d0cd406f8cfe682924dea147.png

Pozdrawiamy,

Administracja Vesteris

Opublikowano

Moglbym sie dowiedziec ile osob jest +/- online w godzinach wieczornych?

Opublikowano

Nie wiem ile w ''cyferkach'' graczy ale naprawdę sporo. Nie ma co się łudzić, jak na razie najlepszy serwer i nie zapowiada się żeby coś lepszego było. Tak wszyscy najarali się na wiadomo co a teraz uciekają i eq wymieniają nawet na eq tu xDD

'You are the reason for my smile, You are the reason for my success, You are the reason for my good behavior to others, You are the reason for everything good in me'

Opublikowano

Liczba online sięga 1400 graczy. Wcześniej było to 1000 graczy, ale od kilku dni codziennie bijemy nowe rekordy. Wczoraj było to prawie 1400 osób.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Liczba online sięga 1400 graczy. Wcześniej było to 1000 graczy, ale od kilku dni codziennie bijemy nowe rekordy. Wczoraj było to prawie 1400 osób.

Potwierdzam, na czacie jest spam jak nigdy ;) Serio, można sprawdzić :3 

/

Opublikowano

Sam zauważyłem, że jest więcej ludzi na spotach, miastach, a jak są eventy to nawet nie mówię o v3 ... :P

Opublikowano

Najlepszy serwer ever, a nie jakieś Antarisy... Serwer ma ponad rok, a jak nowy. A co do ludzi online, na pewno ponad 1000-1500 jak nie lepiej.

Opublikowano

serdecznie serwer polecam, obecnie na rynku chyba najstabilniejszy jeżeli chodzi o mediumy, nic tylko grać ;)

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Uciekają ludzie z tej "nowej jakości", to i rekordy bijecie xD

Polecam, najlepszy serwer jaki istnieje.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Dałem temu serwerowi drugą szansę i stwierdzam, że było warto. Serwer jak patrzyłem nie ma żadnej reklamy u tych śmiesznych youtuberów nagrywających tylko dla pieniędzy, ma już ponad rok a liczba online od ostatnich dni stale wzrasta. W końcu można powiedzieć, że jakiś serwer metina nie reklamuje się przez youtuberów, tylko przez swoją solidność. 

Opublikowano

Dałem temu serwerowi drugą szansę i stwierdzam, że było warto. Serwer jak patrzyłem nie ma żadnej reklamy u tych śmiesznych youtuberów nagrywających tylko dla pieniędzy, ma już ponad rok a liczba online od ostatnich dni stale wzrasta. W końcu można powiedzieć, że jakiś serwer metina nie reklamuje się przez youtuberów, tylko przez swoją solidność. 

BlassYaa, Bubbex, NoPerfect, Waffel, KoDi, nie, coś Ty, nie reklamuje się u żadnego youtubera... Chociaż ostatnio admini poprosili NoPerfect'a, żeby na razie przerwał swoją serię. 

Opublikowano

BlassYaa, Bubbex, NoPerfect, Waffel, KoDi, nie, coś Ty, nie reklamuje się u żadnego youtubera... Chociaż ostatnio admini poprosili NoPerfect'a, żeby na razie przerwał swoją serię. 

Nie oglądam polskiego metina na yt, ale fakt, sprawdzałem tylko ostatni tydzień i dopiero teraz zauważyłem tego Bubbexa,  a tak to od innych tych "większych" filmów nie widziałem.

Opublikowano

Nie oglądam polskiego metina na yt, ale fakt, sprawdzałem tylko ostatni tydzień i dopiero teraz zauważyłem tego Bubbexa,  a tak to od innych tych "większych" filmów nie widziałem.

Bubbex, NoPerfect, Blass po odejściu Wallandera są jednymi z tych "większych".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...