Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Endymion 

Jak tam z expem stoi serwer? W dzień ogarnę sobie tak 75? Dzień lub dwa? Co z eq? Jak dropić, gdzie dropić? I czy muszę wydawać hajs na IS czy mogę coś ugrać bez niego? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

I co Ci po tym, że ktoś Cię podexpi, jak potem nawet eq do dropu nie będziesz miał? Zresztą, akurat Vesteris do tego 75 poziomu jest dosyć prostym serwerem.

U kogo się wytwarza marmury?

Opublikowano

I co Ci po tym, że ktoś Cię podexpi, jak potem nawet eq do dropu nie będziesz miał? Zresztą, akurat Vesteris do tego 75 poziomu jest dosyć prostym serwerem.

U kogo się wytwarza marmury?

Młoda łowczyni po lewej od handlarza zbroją

@Endymion 

Jak tam z expem stoi serwer? W dzień ogarnę sobie tak 75? Dzień lub dwa? Co z eq? Jak dropić, gdzie dropić? I czy muszę wydawać hajs na IS czy mogę coś ugrać bez niego? 

Exp jest dosyć prosty do 75, eq łatwo zrobić jak się ma troszkę czasu, na początku polecam robić marmury i je sprzedawać można nieźle się dorobić ;), niekoniecznie graam bez is i w miarę fajnie się gra :p

@✰Z a n a r o ♂✰

Serio?

Exp jest tak prosty, nic tylko expić...

Po drugie tak jak kolega up, nie będziesz miał eq i znowu będziesz kogoś prosił o eq...

Opublikowano

Mam 2 pytanka dot. gry, bardziej kierowane dla graczy:

1. Opłaca się grać Mentalem? Czy może lepiej Bodym? Obawiam się, że Mental będzie miał zbyt niski dmg i będzie słaby do dropu :<

2. Robić buffa? Bo z tego co widzę, to są te buffy w postaci ''potki''.

Opublikowano

1. Opłaca się grać Mentalem? Czy może lepiej Bodym? Obawiam się, że Mental będzie miał zbyt niski dmg i będzie słaby do dropu :<

1 - jak na kazdym servie, kwestie gustu

2 - mozesz, nie musisz, ja WPkiem radzilem sobie bez buffa, a te "potki" nie sa zbyt latwo dostepne wiec na nie raczej nie ma co patrzec :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

1)jeżeli chodzi o razadora to w 99% robi się go bodziakiem/wp ale mentalem z odpowiednim eq tez można (Blas robił archerem w 20 min ) a jeżeli chodzi o bosy 95 lv to ninja/wojownik są najlepszymi klasami do dropu 

2) Buf na tym serwerze to podstawa :) 

Opublikowano

1)jeżeli chodzi o razadora to w 99% robi się go bodziakiem/wp ale mentalem z odpowiednim eq tez można (Blas robił archerem w 20 min ) a jeżeli chodzi o bosy 95 lv to ninja/wojownik są najlepszymi klasami do dropu 

Czemu ninja do dropu? Masz na myśli łuk + marmur?

Opublikowano

Czemu ninja do dropu? Masz na myśli łuk + marmur?

Ninja jest najlepszą postacią pod mapki 95 lv bo tamte bosy bije sie na poli a łuk ma w c**j dmg na poli 

Opublikowano

Jak na tym serwerze sprawuje się wp ? Dobry w pvp bo w exp to wiadomo że top1 :D. Jakim jest najlepszym zarobkiem na start ? I jeszcze jedno czy is ma na tym serwerze dużą przewagę jak bez i czy da się na niego spokojnie zarobić ?

k065g0.jpg

Opublikowano

Jak na tym serwerze sprawuje się wp ? Dobry w pvp bo w exp to wiadomo że top1 :D. Jakim jest najlepszym zarobkiem na start ? I jeszcze jedno czy is ma na tym serwerze dużą przewagę jak bez i czy da się na niego spokojnie zarobić ?

Truta +9 z sr 40+ da ci większego kopa niż cały is aczkolwiek od 75 lv is (przynajmniej pet) jest potrzebny  

Opublikowano

Certyfikat Konny na 30lvl jest zbugowany nie idzie go zrobić u Stajenngo nawet jeśli masz wszystkie potrzebne przedmioty pole w które trzeba je przenieść żeby utworzyć Certyfikat podświetla się na czerwono nic nie idzie przeciągnąć. 

Opublikowano

Certyfikat Konny na 30lvl jest zbugowany nie idzie go zrobić u Stajenngo nawet jeśli masz wszystkie potrzebne przedmioty pole w które trzeba je przenieść żeby utworzyć Certyfikat podświetla się na czerwono nic nie idzie przeciągnąć. 

jak robisz certyfikat klikaj na zioła/medale w okienku craftu i automatycznie ci je przeniesie :) 

Opublikowano

Udało nam się całkowicie naprawić błąd z uciekającymi hitami postaci przy dużej prędkości ataku, na ten moment każde uderzenie zadaje obrażenia.

shaman_as.gif

Opublikowano

Udało nam się całkowicie naprawić błąd z uciekającymi hitami postaci przy dużej prędkości ataku, na ten moment każde uderzenie zadaje obrażenia.

shaman_as.gif

jak dla mnie na minus , nie po to robiłem berka na dany M, branze zostawiłem na +8 by mieć równo 180 na wojowniku a teraz znowu skillować all :(

Opublikowano

shaman_as.gif

jak dla mnie na minus , nie po to robiłem berka na dany M, branze zostawiłem na +8 by mieć równo 180 na wojowniku a teraz znowu skillować all :(

To sobie dobij skilla po prostu. Na +

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

kogo polecacie na sam poczatek zeby zarobic w sensie jakis drop ? a co powiecie o dropieniu medali ? Gdzie co dropic najlepiej czytlem ze marmury dlugo sie je robi ? planuje tu zaczac i nw czy warto 

Opublikowano

Żeby zrobić marmur musisz wykonać misję- zabić określoną liczbę danych potworów. Najszybciej robi się dzikiego psa. Medale dropisz w lochu, lecą nieźle. Dodatkowo drop zmianki.

Na pewno na KU się nie dorobisz, czarowane stało za 1.3kk i nie schodziło cały wieczór;)

Opublikowano

Zarobki to:

30 lvl - leki+, nogi pajaka, worek z pajacza trucizna, marmury tez są cos warte.

na 55lvl'u metki mordu w dt, leci sporo zmianek, nie polecam wyzszego bo drop juz bedzie slaby.

Is nie daje duzej przewagi, latwo na niego zarobic bo są kupony sm ktore mozna zlowic, jak gralem to auto podnoszenie dropu, rekawica z is'u, fryz i kostium z is'u mialem caly czas + jakies ppk, dzik wojenny itp.

Opublikowano

@Endymion @Enobaria

Mógłbyś to wyjaśnić? No offense, tylko chciałbym dostać wyjaśnienie.

Jeśli to nie jest nie prawdą to dlaczego nie próbujecie jakoś tego powiadomienia usunąć?

To, to znaczy co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...