Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lajk™
Opublikowano

nie wierze znow blisko 900 graczy -.-

968 było :*

Serwera nie polecam poprzez 15/16 letnie dzieci w administracji :v

Dzięki. ;)

­

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki. ;)

­

Lajku, kiedy jakas aktualizacja?

Naprawa bugow?

Cokolwiek?

Dzis np. cos sie stalo z polanka od 200 i po metkach nie respily nam sie juz moby/wrozki ( i tak 3-4 razy, w koncu zwatpilismy ). 

Co z mapa 124, ktora juz poprzednio miala byc naprawiona - tak pisal jakis GM w grze - i nic nie zostalo z nia zrobione?

Tyle do roboty, tyle obiecujecie, a jest tylko gorzej i gorzej.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dzięki. 

Jaki ty człowieku jesteś pusty. Że masz czelność jeszcze prowadzić ten oszukany z navi serwer.

Opublikowano

Serio z bufem 82% padam na zombie??? i jak tam expic masaka ..

Na 1 i 2 mapie ogarnialem daggerem bez spadku hp i bez buffa wiec.....

Gość Lajk™
Opublikowano

Lajku, kiedy jakas aktualizacja?

Naprawa bugow?

Cokolwiek?

Dzis np. cos sie stalo z polanka od 200 i po metkach nie respily nam sie juz moby/wrozki ( i tak 3-4 razy, w koncu zwatpilismy ).

Co z mapa 124, ktora juz poprzednio miala byc naprawiona - tak pisal jakis GM w grze - i nic nie zostalo z nia zrobione?

Tyle do roboty, tyle obiecujecie, a jest tylko gorzej i gorzej.

No kolega mi pisał liste poprawek wczoraj które robi na serwerze testowym.. a kiedy je wprowadzi to nie wiem.

Jaki ty człowieku jesteś pusty. Że masz czelność jeszcze prowadzić ten oszukany z navi serwer.

Prowadzę tylko na prezentacji. :p

Póki co oddałem władzę koledze bo on lepiej poprowadzi ten serwer.

Opublikowano

Lajk a może byście zrobili tak aby na dung 250 można było wejsc w grupie 2 os? Mi osobiście ułatwiło by to trochę rozgrywkę bo gram sam bez gildii 

Opublikowano

No kolega mi pisał liste poprawek wczoraj które robi na serwerze testowym.. a kiedy je wprowadzi to nie wiem.

Prowadzę tylko na prezentacji. :P

Póki co oddałem władzę koledze bo on lepiej poprowadzi ten serwer.

No to fajnie, o tej liscie poprawek to od startu servera mowisz a gowno zrobiliscie. Wczoraj w nocy miala byc przerwa i co? NIC. Pogadaj z  nim i zdeklarujcie sie z jakas data, macie mase malych prostych bugow a nawet tyle zrobic nie potraficie....

Lajk a może byście zrobili tak aby na dung 250 można było wejsc w grupie 2 os? Mi osobiście ułatwiło by to trochę rozgrywkę bo gram sam bez gildii 

To zapraszam do Jinno do LEGACY :) Mala, zgrana ekipa, chetnie przyjmiemy.

Ironiczny

LEGACY

Gość Lajk™
Opublikowano

No to fajnie, o tej liscie poprawek to od startu servera mowisz a gowno zrobiliscie. Wczoraj w nocy miala byc przerwa i co? NIC. Pogadaj z  nim i zdeklarujcie sie z jakas data, macie mase malych prostych bugow a nawet tyle zrobic nie potraficie....

To zapraszam do Jinno do LEGACY :) Mala, zgrana ekipa, chetnie przyjmiemy.

Dostałem info że o 22 mają być jakieś poprawki. Jeśli wszystko pójdzie z planem to napewno będą Dungeony poprawione, ale nic nie obiecuje.

­

Opublikowano

Dostałem info że o 22 mają być jakieś poprawki. Jeśli wszystko pójdzie z planem to napewno będą Dungeony poprawione, ale nic nie obiecuje.

­

Jestes HA i nawet nie potrafisz zmobilizowac teamu przez 3 tygodnie do poprawek podstawowych bugow..? Jaja sobie czlowieku robisz?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie wiem, skąd tyle osób na serwerze (1050), skoro w prezentacji praktycznie nikt nie pisze, było eq z navi, bugi, a osób jeszcze więcej niż na starcie. 

­

Opublikowano

Nie wiem, skąd tyle osób na serwerze (1050), skoro w prezentacji praktycznie nikt nie pisze, było eq z navi, bugi, a osób jeszcze więcej niż na starcie. 

Zaden evenement, jesli o prezke chodzi. To nie ma w ogole odbicia. Komu sie chce dyskutowac z ludzmi twojego pokroju, ktorzy od 10 stron pisza w kolko jedno i to samo?

Administracja dno, przyznam, bugow sporo - ale sam w sobie server ma urok i jest to klasyczny server ktorego brakowalo, masz odpwoeidz skad tyle osob :)

Może ktoś 500botów postawił? haha

Pare botow jest, ale nie przesadzajmy ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Albo licznik podkrecany;P

Licznik wskazuje tylko (albo az..) 1k, a ludzi w grze serio jest sporo. Jesli bylby podkrecony to o bardzo mala wartosc, wiec watpie, zeby w ogole byl :)

Ironiczny

LEGACY

Gość Lajk™
Opublikowano

Albo licznik podkrecany;P

Po co mielibyśmy podkręcać? Jest ile jest a żadne tego typu ruchy nie są nam do niczego potrzebne ;)
Opublikowano

Na 1 i 2 mapie ogarnialem daggerem bez spadku hp i bez buffa wiec.....

No to ja nwm chyba na wh to robiles bo ja wojem padam z buffem i bez wiec powodzenia

Opublikowano

Jaja jak berety :D 

Nie wiem wydaje mi się że Psycha jest fajną osobą, każdemu się zdarzają popełnić błędy xDD

Chociaż tak na HA nie wypada, ^^ 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

No to ja nwm chyba na wh to robiles bo ja wojem padam z buffem i bez wiec powodzenia

Jak? Szybko. W sumie to nie chcialo mi sie rozpakowywac clienta i wgrywac czitki, wiec gram na czysto. 146 dagger i 250 archer wbity. Poprostu nie potrafisz grac w ta gre.

@Lajk™

Czemu oddales komus innemu pozycje. Jak mogles to zrobic xD

Opublikowano

nie i nie bedzie

No to nie gram, skoro administracja ma nikłe pojęcie o dobrym gospodarowaniu serwerem i ich średnia wieku to 14 lat (sądząc po ich poziomie wypowiedzi) to ja żegnam ten serwer. Daję mu max 3 miechy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...