Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto zacząć? Naprawdę jest tyle online ile licznik pokazuje? Jaką postać polecacie do pvp?

Czy warto.. jesli lubisz sie pobawic to warto, bo server fajny, tylko administracja tragiczna.

Ludzi raczej tyle jest, bo wszedzie i na kazdym ch ich sporo - naprawde, wystarczy wejsc.

Do PvP w sumie kazda, graj czym lubisz :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Myślę , że serwer nie padnie  technik ostatnio zrobił parę rzeczy (trochę tez popsuł )  i teraz znowu zapowiedział jakieś aktualizację. Chłopaki  zaczeli się starać:) 

Opublikowano

Ile osób gra? Opłaca się grać? 

Witam, daje Tobię lik'a ? Widocznie zasłużyłeś.

Opublikowano

Prawda jest taka ze jak się nie ogarnia SRC to się nie bierze src by Cycu :) Serwer na dniach padnie :)

Ty lepiej hajs za pliki które nie dostałem oddaj. Albo lepiej wy.

Pomysł na to src rzucił Louche.

Opublikowano

Ciekaw jestem kiedy padnie ten zbugowany serwer, gdzie nawet nie chcą cofnąć lvl'i wbitych na bugu..

Bugi? Podaj chociażby jeden..

Opublikowano

K***a zmniejszyliscie drop sztabek i skrzyn i nowsi maja teraz chujnie. Btw z checia przyjme jakiegos mobbera, autopotera PW dziekuje

Opublikowano

Czyżby podkręcany licznik ^^ 1035 graczy online ??

Nie :). Ludzi jest sporo na kazdym ch w kazdym M

ja p******e mieli zwiekszyc ilosc metkow na mapie 124 a zmniejszyli tak ze prawie ich nie ma... TUTAJ OBECNIE NIE MA MOZLIWOSCI ZROBIENIA EQ NA NISKI LV

Opublikowano

Czyżby podkręcany licznik ^^ 1035 graczy online ??

Nic nie jest podkręcane.

Nie :). Ludzi jest sporo na kazdym ch w kazdym M

ja p******e mieli zwiekszyc ilosc metkow na mapie 124 a zmniejszyli tak ze prawie ich nie ma... TUTAJ OBECNIE NIE MA MOZLIWOSCI ZROBIENIA EQ NA NISKI LV

Masz Pole Śmierci od tego - 200 lv.

Opublikowano

wbiłem dzisiaj na serwer i bardzo mi się spodobał wbiłem 150 lvl i zrobiłem topową trutę nawet z GM popisałem więc oceniam serwer 10 na 10 ponieważ administracja pomaga i odpisuje w grze oby tak dalej :)

Opublikowano

Nic nie jest podkręcane.

Masz Pole Śmierci od tego - 200 lv.

tak i w sumie gra zaczyna sie od 200lv no zajebiscie

Opublikowano

tak i w sumie gra zaczyna sie od 200lv no zajebiscie

Ale de facto nie opalca sie siedziec na mapie 124 na metkach. Faktycznie, da sie to tam zrobic, da sie nadropic tych ulep, ale po co? Wbijasz 200 w eq exp, idziesz na pole smierci i tam w ciagu 2h masz tyle ziol i perel, ze robisz cale eq 145 i zarabiasz na eq 180. Nie widze problemu.

Ja glupi siedzialem na 145 zeby zrobic eq 145, potem na 180 zeby zrobic eq 180 i dopiero poziej odkrylem pole... :v

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

600 graczy juz? ups

Hehehe :D Mała awaria na dedyczku :3

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...