Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj z nim rozmawiałem, pisaliśmy do znajomego żeby pomógł troszkę przy silniku bo ma bugi straszne -.- ogólnie dużo błędów w nim jest i jego zmiana pomoże nam w dużym stopniu.

Co do kuby.. on już został pozbawiony stołka. 

­

Tak więc kiedy będzie widać znaczą poprawę? Zamierzasz otworzyć nabór na TGM i jeśli tak to kiedy?

Opublikowano

Tak więc kiedy będzie widać znaczą poprawę? Zamierzasz otworzyć nabór na TGM i jeśli tak to kiedy?

Raczej trzeba będzie. A kiedy to dam znać ;)
Opublikowano

Jest możliwość zbugowania kd zeby większe obrażenia zadawać? Jeżeli tak to jak? :D

ludzie nie buguja kd tylko wierzchowce :) choc kd moze i tez
Opublikowano

Nie polecam kryra i reszta lecą w kulki nie banują złodziejki i oszustów  w dziale skargi oszuści a jeszcze nawet propozycji ciekawych co do serwera jest sporo to nawet nie odpowiedzą na dany temat i nie wchodzą olewaka na graczy i serwer padnie pewnie w poniedziałek :( 

Opublikowano

Nie polecam kryra i reszta lecą w kulki nie banują złodziejki i oszustów  w dziale skargi oszuści a jeszcze nawet propozycji ciekawych co do serwera jest sporo to nawet nie odpowiedzą na dany temat i nie wchodzą olewaka na graczy i serwer padnie pewnie w poniedziałek :(

Nie rozumiem skąd masz info, że nie banuję oszustów. Robię na bieżąco skargi jak i oszustwa. Po drugie nic nie padnie, więc kolejne błędne info.

Lo to dalej stoi? :D

Ile online pewnie tak jak przed startem najebane bugow 

Aktualnie 800 osób.

Opublikowano

Polecam w c**j Kyra GA servera nie ma dostępu do Logów bo nie ma nawet 18 lat ojebali mnie prosiłem o logi kto wchodził nawet tego mi nie dzadza ... No GG Pozdro poćwiczcie zjeb stare zawaliste Divine ;X nie pozdrawiam

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Polecam w c**j Kyra GA servera nie ma dostępu do Logów bo nie ma nawet 18 lat ojebali mnie prosiłem o logi kto wchodził nawet tego mi nie dzadza ... No GG Pozdro poćwiczcie zjeb stare zawaliste Divine ;X nie pozdrawiam

od kiedy GA? xD

Opublikowano

Serwer odradzam ze względu na administrację.

BTW: Wie ktoś może gdzie można kupić czapkę wielkiego wezyra ? (którą mam na awku)

Opublikowano

Jak się gra na serwerze? Jakieś opinie czy warto zaczynać tutaj gre? I jak wygląda sprawa z balansem postaci która aktualnie najmocniej klepie :D?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano
Jak się gra na serwerze? Jakieś opinie czy warto zaczynać tutaj gre? I jak wygląda sprawa z balansem postaci która aktualnie najmocniej klepie  :D?

Każda klasa jest dobra. Na serwerze zobaczysz wszystkie klasy w boju. Wszystko zależy od ekwipunku (głównie śr/um w broni, kolcach itd) 

dddtly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...