Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no niestety dobrze że już nie gram tu od wyjścia tego bugu na exp bynajmniej nie mam nic do stracenia :)

83304491203560801545.jpg

Nie mialem full eq 6/7 jeszcze zrobionego a takie hity wchodzily ;) w 250 z full eq po 25/30k hit.. na tym serwie max hp wyciagniesz z 70k a przy takiej ilosci hp dmg jest zbyt duze :P

widzę że nawet nie usuneli buga z pieczątką ... boże po co robić serwer jak nic nie potrafią zrobić tylko zszargać dobre imie priva..

wilowo.jpg

Gość Lajk™
Opublikowano

­

Zacznijmy od tego, że to nie ja nagrywałem, jakbyś pomyślał, to wyżej poprosiłem o filmik. No ale tak zakuty łeb mają przyjaciele Lajka, czego oczekiwać?

Nadal nie polecam, ze względu na przekręty serwera.

Przecież Louche i Vetituma nie ma. jakie przekręty? Słoneczko chyba za bardzo ci główkę przegrzało..

­

Opublikowano

­

Przecież Louche i Vetituma nie ma. jakie przekręty? Słoneczko chyba za bardzo ci główkę przegrzało..

­

Najlepiej zgonić na kogoś, by siebie oczyścić... Mi tak nie zaszkodziło słońce, tak jak Tobie. Reaktywacje miałeś robić bez bugów, a prostych bugów nie pokasowałeś, miej jaja i się przyznaj, że przekręty dalej są na serwerze.

NIE POLECAM!

Opublikowano

­

@Tezaron

Jak ja tam nawet nie gram przez bana nie wychodź już na dwór bo Ci słońce z mózgu garalete robi :)

Zaś Ty się cofnij do poziomu podstawowego i powiedz mi co to 'garaleta' bo czegoś takiego nie znam, a możesz mi pomóc poznać. Też mogę napisać, że nie gram przez bana, co ma jedno do drugiego?

Czy będą spoty na mapie 124 zwiększone?

Opublikowano

­

Zaś Ty się cofnij do poziomu podstawowego i powiedz mi co to 'garaleta' bo czegoś takiego nie znam, a możesz mi pomóc poznać. Też mogę napisać, że nie gram przez bana, co ma jedno do drugiego?

Czy będą spoty na mapie 124 zwiększone?

och aleś ty durny i tyle ja tam serw polecę dobrze się grało bugi są po to ,żeby z nich korzystać :D

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

­

och aleś ty durny i tyle ja tam serw polecę dobrze się grało bugi są po to ,żeby z nich korzystać :D

Durny, bo Cię zapytałem co to garaleta? XDD

Tak, spoko korzystaj z bugów, a potem płacz że nie ma co robić bo Lajkowi nie chce się naprawiać.

Opublikowano

­

Tak, spoko korzystaj z bugów, a potem płacz że nie ma co robić bo Lajkowi nie chce się naprawiać.

ty serio masz coś nie tak z głową czy ja płacze bo lajkowi nie chce się naprawiać ? dobra rada weź idź i nie wracaj ^_^

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

­

ty serio masz coś nie tak z głową czy ja płacze bo lajkowi nie chce się naprawiać ? dobra rada weź idź i nie wracaj ^_^

Ale Ty masz dobre rady, aż pozazdrościć. Nie chodziło mi o Ciebie, że płaczesz ale potem pisanie jest na forum, że ludzie odchodzą bo powbijali maks na bugu.

Opublikowano

Ja z własnego doświadczenia serwera nie polecam grałem nocke byłem 5 w ranku kupowałem pd, a tu nagle jakieś bugi i wyprzedzają cie randomy, które nic nie wydały i nie robiły żadnych nocek.Tyle ode mnie. 

Gość Lajk™
Opublikowano

­

A przepraszam ja cię bardzo. ja jestem technikiem ?

Nawet specjalnie dla ciebie skopiuje prezke.

7677914344757261398269.png

22979143472940599536.png

62661143472940543001.png

35410143472940524700.png

84773143472947324607.png

79275143472947399530.png

­

Opublikowano

A przepraszam ja cię bardzo. ja jestem technikiem ?

Nawet specjalnie dla ciebie skopiuje prezke.

7677914344757261398269.png

22979143472940599536.png

62661143472940543001.png

35410143472940524700.png

84773143472947324607.png

79275143472947399530.png

­

Nie wiem kto jest technikiem, pewnie było ich z dwudziestu, błędy jak były tak są. Z tego co pamiętam, to miała być cofka (ty tak powiedziałeś), ale twój "team" był innego zdania i restartu nie było, a bugi są. 

­

Opublikowano

Poczucia humoru nie ma dziewczyna :P a ban to jest bez podstawny;x no ale cóż kiedyś trzeba odejść z serwera przez je***na suke. Od team sobie wybrał .

17br5j.png

2eowrxe.png

Paszol won z ta su*a xD 

Ale ortografiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jej jest boska.

Opublikowano

Poczucia humoru nie ma dziewczyna :P a ban to jest bez podstawny;x no ale cóż kiedyś trzeba odejść z serwera przez je***na suke. Od team sobie wybrał .

17br5j.png

2eowrxe.png

Paszol won z ta su*a xD

Ale ortografiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jej jest boska.

Osobiście sam bym Cię zbanował za takie teksty :) Dziecko 14 lat musi "spróbować" poderwać "Kobiete" a potem nazwać ją suką bo dostał bana za swoje gówniane zachowanie. Przypierdol głową w mur bo nic z Ciebie nie wyrośnie szczeniaku.

Polecam chodź lajk jest chujowym człowiekiem i zatrudnia idiotów jako techników to serwer i tak polecić mogę.

Opublikowano

Osobiście sam bym Cię zbanował za takie teksty :) Dziecko 14 lat musi "spróbować" poderwać "Kobiete" a potem nazwać ją suką bo dostał bana za swoje gówniane zachowanie. Przypierdol głową w mur bo nic z Ciebie nie wyrośnie szczeniaku.

Polecam chodź lajk jest chujowym człowiekiem i zatrudnia idiotów jako techników to serwer i tak polecić mogę.

Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź 

I ty nazywasz pana wyżej czternastolatkiem?

Dostała bana, bo zapytał się dziewczyny, czy ma GM'a za cycki, ok ok. 

­

Opublikowano

Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź Chodź 

I ty nazywasz pana wyżej czternastolatkiem?

Dostała bana, bo zapytał się dziewczyny, czy ma GM'a za cycki, ok ok. 

Wybacz "choć" : ) polakiem to jestem tylko na papierze całe życie #usa : = ) Dla Ciebie takie zachowanie jest ok? Zapytać GMa czy posiada go za cycki następnie stwierdzić że ma małe piersi i narzekać na bana następnie wbijać mpc i robić szum o swojego bana nazywając gma suką. Gratuluje. Jak już macie zamiar hejtować ich za coś to robić to z głową a nie zachowywać się jak banda idiotów wypuszczona z gimnazjum.

Opublikowano

Wybacz "choć" : ) polakiem to jestem tylko na papierze całe życie #usa : = ) Dla Ciebie takie zachowanie jest ok? Zapytać GMa czy posiada go za cycki następnie stwierdzić że ma małe piersi i narzekać na bana następnie wbijać mpc i robić szum o swojego bana nazywając gma suką. Gratuluje. Jak już macie zamiar hejtować ich za coś to robić to z głową a nie zachowywać się jak banda idiotów wypuszczona z gimnazjum.

Nie popiera, że dobrze zrobił nazywając tą pannę suką, ale za pytanie się o cycki nie powinien dostać bana, to jest obraza? Jest wzmianka o tym w regulaminie? Przecież ona proste błędy gramatyczne i ortograficzne robię. Nick Psycha nie bez powodu. 

­

Gość Lajk™
Opublikowano

17br5j.png

2eowrxe.png

Paszol won z ta su*a xD

Skoro ją już nazywasz suką to ja współczuje twoim dziewczynom .. i żonie (jeśli wogóle znajdziesz).

­

Opublikowano

Skoro ją już nazywasz suką to ja współczuje twoim dziewczynom .. i żonie (jeśli wogóle znajdziesz).

­

w ogóle* - drugi, kolejny z administracji, który chyba gimnazjum nie skończył. Pomówmy o jego banie, którego nie dostał za nazwanie jej suką, tylko spytanie się o cycki, słuszny ban w 100%, co nie? 

­

Opublikowano

Nie popiera, że dobrze zrobił nazywając tą pannę suką, ale za pytanie się o cycki nie powinien dostać bana, to jest obraza? Jest wzmianka o tym w regulaminie? Przecież ona proste błędy gramatyczne i ortograficzne robię. Nick Psycha nie bez powodu. 

Ale każdy może takie błędy popełnić a to nie powód do hejtu danej osoby za taki błąd. W dzisiejszych czasach ludzie hejtują za pomyłkę w zdaniu? Fajnie wiedzieć. Zachowanie tego człowieka było nie stosowne, chciał się popisać że napisze do GMa brednie o cyckach , wielkości stanika. Ban jest słuszny, nawet na PL'u takiego dostaniesz. Dla Ciebie pytanie o cycki może wydać się normalne ale dla osoby która jest o to pytana może być to poniżające a z jego wypowiedzi widać w jakim kontekście zostało to zdanie napisane.

Opublikowano

Ale każdy może takie błędy popełnić a to nie powód do hejtu danej osoby za taki błąd. W dzisiejszych czasach ludzie hejtują za pomyłkę w zdaniu? Fajnie wiedzieć. Zachowanie tego człowieka było nie stosowne, chciał się popisać że napisze do GMa brednie o cyckach , wielkości stanika. Ban jest słuszny, nawet na PL'u takiego dostaniesz. Dla Ciebie pytanie o cycki może wydać się normalne ale dla osoby która jest o to pytana może być to poniżające a z jego wypowiedzi widać w jakim kontekście zostało to zdanie napisane.

niestosowne - 3 posty, 3 błędy. Ta dziewczyna pewnie ma 15 lat, widać to po błędach, dziewczyna pewnie ma kompleksy. Swoją drogą - przez 7 dni od startu serwera grałem po 8/10 godzin na serwerze i nigdy jej nie widziałem. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...