Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11l505j.png

zsmzrq.png

2viqsk0.png

Jądra Byka? jakiś nowy ulepszacz <HaHaHa> Roska na luda na 1008 minut :D

NaViCaT .

[Yellow] i nazwa ... a rosa normalnie nic dziwnego ..

49945496407446987479.jpg

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pier... Serio? xD A próbowałeś kliknąć myszką w te ,,jądra byka" żeby stwierdzić czy to serio item?;d następnym razem się zastanów zanim dodasz jakiś debilny post ;d

Opublikowano

Większość for posiada zakładkę Regulamin, przecież nie będę szukał po działach zasad. 

Ja dostałem bana na IP na forum, bo Unknownowi się tak spodobało.

[GM]Psycha dostała bana, bo zaprosiła ludzi do m2 na wspólną fotkę.

Ja dostałem bana na wszystkie konta, bo Unknown powiedział " powiązane konta "

Mnie tu już nic nie zdziwi, więc się nie martw:)

Opublikowano

Nie polecam servera, pełno navi i ulepek od GM'ów.

Serwera nie polecam, administracja rozdaje eq navi :) Żałuję, że wydałem hajs na ten szajs. 

W 1 dniu startu było już eq maru więc co się dziwicie ^^

Gość Lajk™
Opublikowano

W 1 dniu startu było już eq maru więc co się dziwicie ^^

Jeśli było to miał je Vetitum na swoim priv koncie ;)
Opublikowano

Lajk ty się tu nie wymądrzaj, tylko bierz dupe w kroki i napraw w koncu ten serwer! Choć i tak już połowa graczy odeszła...

cc623890a8b2c.jpg

Gość Lajk™
Opublikowano

Gadalem z tech i mówił że dzisiaj robi kolejną przerwe tech. Dzisiaj powinien wrzucić wszystko co naprawił, znaczy changelog na forum :p

Opublikowano

Gram sobie na tym serwie i się zastanawiam jakim cudem mental wali skillami po 80k+ jak mam full absy

Opublikowano

Gadalem z tech i mówił że dzisiaj robi kolejną przerwe tech. Dzisiaj powinien wrzucić wszystko co naprawił, znaczy changelog na forum :P

Czyli co będzie naprawione? Bo nie każdy ma dostęp do forum ;]

Opublikowano

Gram sobie na tym serwie i się zastanawiam jakim cudem mental wali skillami po 80k+ jak mam full absy

KD+6, bron na umki, lodowe kolce na umki.. i wyciagnie sie :P

Tak samo jak bodym czy wp wyciagniesz 15k z hita bez wiekszego problemu :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

­

Na forum ktoś dodał film, jak widać podczas handlu ciekawe przedmioty - 5 mieczy na 250 lvl, 28 um, lud, kryt i zaklęcie, ta sama kolejność bonusów, ta sama kolejność KD...

Przecież wbicie tych 20 um nie jest łatwe, a co dopiero takie bonusy. 

Możesz zlinkować mi go? Tak jak przewidywałem, Lajk zwykły krętacz stawia serwer, na którym nic (?) nie robi. Co do serwera nie polecam, ze względu na Lajka. ^^

Opublikowano

83304491203560801545.jpg

Nie mialem full eq 6/7 jeszcze zrobionego a takie hity wchodzily ;) w 250 z full eq po 25/30k hit.. na tym serwie max hp wyciagniesz z 70k a przy takiej ilosci hp dmg jest zbyt duze :P

Opublikowano

­@Lajk™
Wypowiesz się coś na temat filmu, w którym typ miał full maru + bronie um 28 i identyczne all bony? Bo poza olewką i gadaniem 'no dziś przerwa naprawimy' to nic nie robicie, tutaj masz filmik jc.

https://www.youtube.com/watch?v=KBFAgCqfdtA

Co do serwera, na obecną chwilę nie polecam, dużo osób bugowało lvle, zostały im te poziomy, a ludzie teraz się męczą by expić na tych mapach bez spotów.

Opublikowano

Nie polecam, byłem jedną z najbogatszych osób na serwerze, robiłem dużą konkurencję na allegro aż pewnego dnia zalogowałem się na puste konto. Oczywiście logów brat (tak stwierdził Lajk). Hasło na każdy serwer zakładam inne i od razu mówię że nie są to proste hasła. Gram na wielu serwerach a tylko tutaj taki numer. Pewnie zbyt bardzo zaniżałem cenę yang na allegro. Swoje zarobiłem i nie polecam najbardziej zbugowanego serwera metin2.

imetin_logo.png

Opublikowano

­@Lajk™

Wypowiesz się coś na temat filmu, w którym typ miał full maru + bronie um 28 i identyczne all bony? Bo poza olewką i gadaniem 'no dziś przerwa naprawimy' to nic nie robicie, tutaj masz filmik jc.

https://www.youtube.com/watch?v=KBFAgCqfdtA

Co do serwera, na obecną chwilę nie polecam, dużo osób bugowało lvle, zostały im te poziomy, a ludzie teraz się męczą by expić na tych mapach bez spotów.

ach ta jakość jakbyś nagrywał to mikrofalą :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

­

ach ta jakość jakbyś nagrywał to mikrofalą :)

Zacznijmy od tego, że to nie ja nagrywałem, jakbyś pomyślał, to wyżej poprosiłem o filmik. No ale tak zakuty łeb mają przyjaciele Lajka, czego oczekiwać?

Nadal nie polecam, ze względu na przekręty serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...