Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej lipa. Przynajmniej nie solo :)

Kolce na 180 to dodatkowe ok 50% srednich (bo takie wybonujesz :D ), nasrio na 180 to bodajze 10 czy tam 20 sr wbudowaych, buty to (chyba) 25% na potwory... Bez tego raczej slabo. Co do 6/7 to w wiekszosci mam szycie/sila/pz + 100 ataku (bije w duzej mierze w eq pvp), jedyne co mam stricte do expa to bron, tarcza i helm. Daje rade solo bodym nawet mumie w tym eq (zmieniam tylko buty na fenki z omdleniem).

No to ewentualnie dung na 250 lub bicie lordów na mapie 230, ale bardzo ciezko je znalezc, wiec nie wiem czy to zaś takie oplacalne ;)

A jest możliwość zarobku na małym lvl? Albo jakiś dung solo?

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jest możliwość zarobku na małym lvl? Albo jakiś dung solo?

Na malym lvlu raczej nie ma, ww nie jest oplacalne (od 130), lepiej wyexpic 200 - to pare godzin grania. Dung od 200 zrobisz solo jak bedziesz mial sensowne eq :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na malym lvlu raczej nie ma, ww nie jest oplacalne (od 130), lepiej wyexpic 200 - to pare godzin grania. Dung od 200 zrobisz solo jak bedziesz mial sensowne eq :)

A jaki to dung od 200 lvl? i gdzie się do niego wchodzi? 

Edit : Mówisz o tej polanie od 200 lvl? to trzeba mieć niestety grupę :( na każdy dung być w grupie niestety

Opublikowano

A jaki to dung od 200 lvl? i gdzie się do niego wchodzi? 

Edit : Mówisz o tej polanie od 200 lvl? to trzeba mieć niestety grupę :( na każdy dung być w grupie niestety

Tak o polanie, na kazdy dung trzeba pt, ale albo prosisz kogos zeby Cie wrzucil albo szukasz kolegi do gry. Potem taka osoba loga a Ty sobie robisz dunga solo. Ja zawsze gram z kumplem, mam jego passy i nie mam z takimi rzeczami problemow :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Fajnie się tu bawicie.

1437305952_dowod-3jp_wahqpwe.jpg

1437305944_dowod-2jp_wahqpwn.jpg

1437305937_Dowod-1jp_wahqpwr.jpg

#louche

Serwer polecam, mimo ze mnie oje.bali, ale jebac to XDDDD

technik na propsie, ale na logi czekam z 2 tyg. :(

Opublikowano

Nie było mnie dwa tygodnie na serwie, można dalej tu grać czy lepiej nie zaczynac?

Można grać ciągle, ciągle 800+ ludzi mimo tych problemow z technikami itd. ;-)

kiedy konczysz urlop lajku. ;-;

@topic

hehe skąd dropi miecz na 1lv +0? xD

Opublikowano

Można grać ciągle, ciągle 800+ ludzi mimo tych problemow z technikami itd. ;-)

kiedy konczysz urlop lajku. ;-;

@topic

hehe skąd dropi miecz na 1lv +0? xD

Nie wiem, wydaje mi się że beze mnie serwer lepiej śmiga xD dlatego siedzę sobie w source i czasami patrze co się dzieje.

+ Mam stałe info od niektórych graczy także nie jestem aż tak w tyle z info  B)

­

Opublikowano

Nie wiem, wydaje mi się że beze mnie serwer lepiej śmiga xD dlatego siedzę sobie w source i czasami patrze co się dzieje.

+ Mam stałe info od niektórych graczy także nie jestem aż tak w tyle z info  B)

­

Nie przesadzaj. :D

Opublikowano

W miarę stabilny i sporo graczy, po problemach ze startem w miarę się ogarnęliście  :D  Zapraszam na serwer ! 

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nie moglibyście zrobić dungów solo? Nie chce mi się robić szamanki, a znaleść typa który chodziłby cały czas ze mną też...Zastanówcie się nad tym plox... A i nadal jest bug na expa?

Opublikowano

Witam mam pytanie zauważyłem że gracze w m1 na ch1 mają od zarąbu tych pieczęci  berana i minotaura a wątpię aby co chwile od nowa robili dunga aby je mieć i chciałem zapytać czy jest jakiś logiczny sposób na te pieczęcie i szybki aby je mieć czy muszę za każdym razem jak skończę dung na 130 od nowa się tepać i całe dt przechodzić jak ktoś mi pomoże daje limit like  :rolleyes: 

Opublikowano

Czy tylko mi dzisiaj nie działa ? Co do serwera, miazga, bardzo dlugo nie gralem w metka i mile zaskoczenie. Polecam :D

Może wbiles jak padaly channele? Albo coś innego :D bo ogólnie serwer działa cały czas ;)
Opublikowano

Może wbiles jak padaly channele? Albo coś innego :D bo ogólnie serwer działa cały czas ;)

Lajku wbij na gg ^^

Opublikowano

Ludzie mówią co innego...Czekam na wypowiedz admina...

Przeważnie na inv siedzę ;)

A unkown to nie wiem.

Kyra aktualnie ma urlop. ;)

Opublikowano

Przeważnie na inv siedzę ;)

A unkown to nie wiem.

Kyra aktualnie ma urlop. ;)

Nie polecam, administracja po 15 lat ^^ Pozdrawiam kumatych :D

­

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...