Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O widzę fajny evencik się zapowiada :), mam pytanie co zmieniła wersja 5.0 w grze ? Szukałem na forum i nic o wzmiance nie było :/

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera, czemu? Ponieważ Svope aka umyj stope dostał serwe przy 1400 online i w przeciągu roku zostalo na serwerze z 100 aktywnych graczy średnio 60 online. Także jak ktoś chce stracic czas to wbijac na divine, jeżeli ktoś ma mózg to wie że divine się nie edytuje a tym bardziej nie wgrywa jakiś dodatków które spierdalają całą rozgrywkę. Krotko, divine nie przypomina wcale starego divajna który jest legendą tylko jest co całkowicie nowy zjebany serwr. Ale bez obaw jeżeli ktoś lubi klasyke do jakiej można zaliczyc divine to w przeciągu półtora miesiąca rusza reaktywacja Eruris! Także nie zapraszam i nie polecam divine, administracja o ile tą bandę imbecyli można tak nazwać banuje za prawdę głównie stopa bo kyra akura nie potrafii nawet zmienic królestwa więc nie ma co go cisnąć. Ale jeżeli ktoś jest uparty i wierzy w tą bandę imbecyli to niech sobie na tym syfie gra. 
Prosze mi nie tłumaczyć że ich hejtuje, ponieważ każde zdanie zawarte w tym temacie jest niestety prawdą, ja jako p********y fanatyk serwerów typu easy a szczególnie divine, z ciężkim bólem serca oznajmiam iż Wiktor Svope, spierdolił ten serwer i nie polece go nikomu. Także Cya i mam nadzię że te 100 osób się opamięta i zmieni serwer bo i tak nikt od was kont z eq nie kupi cya. 

Opublikowano

@Pekuei

Masz pojęcie podeszwy od buta. Serwer w momencie, gdy go odkupiłem miał 300 online nie 1400. :)

A teraz idź ćpać i pić dalej bo to akurat Ci wychodzi najlepiej. :D

Marna zemsta za utratę ukrytego admina forum na Cortiumie. :(

dCrwk2h.gif

Opublikowano

@Pekuei

Masz pojęcie podeszwy od buta. Serwer w momencie, gdy go odkupiłem miał 300 online nie 1400. :)

A teraz idź ćpać i pić dalej bo to akurat Ci wychodzi najlepiej. :D

Marna zemsta za utratę ukrytego admina forum na Cortiumie. :(

Utratę admina? Facet ja tam nie miałem żadnego admina mieć tylko ogarniałem burdel po waszej pracy. Ale to nie miejsce na dyskusje o tym. Zjebałeś Divine i taka jest prawda, pogódź się z tym, cya. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Konkurs Wiedzy - OX (02.08)

Drodzy Gracze!
Dnia dzisiejszego (02.08) odbędzie się konkurs OX o godzinie 21:00.
Główne nagrody jakie można wygrać to Kostium Bojownika/Bojowniczki oraz kupony SM.

Opublikowano

Polecam serwer bo Wiktor :v

serwer sie już długo trzyma

Muwisz? Ja polecam bo Lajk był w teamie kiedyś. :v

Serwer stabilny w chuuuuuuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...