Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam 52 poziom i nie mogę wziąć skili u instruktora, to jakieś jaja czy jak?;d

Quest masz po osiągnięciu 5 lvl, który daje Ci skille, jeżeli nie instruktorzy. 

Opublikowano

Nie no dobra, zmieniam zdanie. Odradzam server. Ta administracja jest nizej niz dno.

Dostalem bana za WULGARYZMY. Co najlepsze? Nie ma tu regulaminu. Nie wiem zatem na jakiej podsatwie i jaka dlugosc bana. TGM Roused odpisal mi, ze "oni maja regulamin" (nie ma go NIGDZIE, co wiec zabrania mi przeklinac..?).

Troche mnie to smieszy bedac szczerym.

Lajku zamiast dobierac dobra administracje to zlych wymieniasz na gorszych.. pogratulowac.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bugi

Nie no dobra, zmieniam zdanie. Odradzam server. Ta administracja jest nizej niz dno.

Dostalem bana za WULGARYZMY. Co najlepsze? Nie ma tu regulaminu. Nie wiem zatem na jakiej podsatwie i jaka dlugosc bana. TGM Roused odpisal mi, ze "oni maja regulamin" (nie ma go NIGDZIE, co wiec zabrania mi przeklinac..?).

Lajku zamiast dobierac dobra administracje to zlych wymieniasz na gorszych.. pogratulowac.

Zgadzam się

Będzie tu w ogóle item shop? Ktoś wie?

Jest IS pod HAJSY których zarobili już w opór a niedługo serwer sobie odpuszczą, nie wiem na co grają wogóle tu ludzie wiedzac ze administratorzy to dzieci :D

Tu jest item shop.

Sa w nim ulepy, mounty (cale dwa) i fryzury.

Dokładnie :D

Na starym Divine, z tego co pamiętam, administracja też była do dupy. No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak zagrać i ocenić. Dzięki za szybką odpowiedź  ;)

To nie stary Divine, tylko zwykłe kupione pobugowane gówno podobne do niego, nie wiem jacy byli admini tam ale tutaj srednia wieku 14 +/- 

Jak widac nie wazne co sie odkur*i i tak te 900 ludzi gra  :D

Dzieci uzależnione zawsze będą grać mimo opinii na szeroką skalę

Więc jak jest z tym serwerem? Bo mam chęć pograć na Divine, ale jeśli to takie gówno jak tu piszecie, to się zmywam. A miałem nadzieję, że wróci stary dobry Divine..

Syf, wątpię że ten ' stary ' divine, wróci

Jeśli ten server nie wystartuje od nową a będziecie cały czas naprawiać te bugi ,to można powiedzieć że to będzie koniec tego servera bo większość graczy nie ma zamiaru grać na takim gównie.  Ale jeśli byście wystartowali od nowa już bez bugów itp  Dużo wam tych bugów nie zostało bo te najważniejsze (bug exp) są już naprawione.  To gracze na 100% by wrócili może nie wszyscy ale na pewno dużo  i jakoś byście sobie tą opinię odbudowali.  (jeśli server będzie stał a na koniec jak nikt nie będzie grał i zamkniecie server to później w przyszłości gdy będziecie chcieli otworzyć nowy server to gracze was zrównają z ziemią.

Kilka dni i się wyklepie, hajs zgarną, dzieci będą płakać otworzą znów zgarna hajs i znow uciekna.

syf syf syf  usuńcie serwer a nie psujecie dobrą opinie ;/

Masz racje

No po to zatrudniłem nowego technika.. ogarnia już 2 dzień.

Ten twój technik, umie chyba mniej niż ja a ja gówno umiem ^^

Dzięki ale nie mam niestety 14 lat  ;)

Nie wnikam ile masz lat, ale masz taki ch*jowy głos że to masakra i podejmujesz decyzje 12 latka( lecisz na cycki w internetach, ty to jestes szaleniec)

Nie chce mi sie wiecej cytowac, wysylajcie smsy do skarbca Lajka zeby $$$ zgadzaly.

Nie pozdrawiam, Nie polecam. 

Kazdy lajk tego posta oznaczy ze sie ze mna zgadzasz! :P

Opublikowano

Zobacz lepiej na forum jak Administracja przeklina ^^ W sensie mod, gm itp

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Wciśnij N i wejdź poprzez misje.

Opublikowano

Po 7 dniach bana wreszcie mogę się wypowiedzieć, zacznijmy od początku - na starcie już były poszczególne błędy - angielskie nazwy skał (czy jak to się nazywa :v), powitalna ramka na środku ekranu itp.

Potem zaczął się bug z expem, jestem pewien, że przynajmniej 400 osób z niego korzystało, ale po tych kilku dniach liczba graczy utrzymywała się, jednym przeszkadzał ten bug i odchodzili, drudzy nie.

Ostatnio administracja dodała post, że z dniem (bodajże 28 czerwca) serwer zostanie zamknięty, wyłączyli go na godzinę lub dwie, lecz potem magiczny post zniknął ze strony, a serwer działał.

Teraz pora na największy bug, co całkiem zniszczyło ekonomię - polanka (dla tych co nie wiedzą - dungeon na 200 lvl, ubijamy kilkanaście metinów (dobry drop), potem boss), sęk jednak w tym, że od kilku dni jest ona zbugowana, na środku respią się wszystkie metiny, jest ich bodajże 16 lub 18. Mając dobre dmg (sam mam bodego, 205 lvl, dg robię w 10/15 minut) mamy niesamowity drop - kilkadziesiąt pereł każdego rodzaju, 20/40 szkat, 100/200 sztabek, dużo 6/7 itp. Dla przykładu - po 3/4 dniach na serwerze, perły można było kupić za 100kk (jedna sztuka), teraz bez problemu kupimy 30 za 1kkk, inne ceny pospadały całkiem - przed chwilą kupiłem 90 zielonych ziół za 900kk, gdzie ich cena powinna wynosić +/- 100kk za sztukę - tak upadła ekonomia :)

Obecnie robię sklep i sprzedaję wszystkie ulepy, dosłownie wszystko, po czym sprzedam bryłki.

I jeszcze ten biolog z żelkami - na jakim serwerze easy musimy czekać z taką misją? Bodajże co 10 minut 1 żelek...

Co do IS - czysty serwer pod hajs, w IS kupimy wszystkie ulepy. 

­

Opublikowano

Co do IS - czysty serwer pod hajs, w IS kupimy wszystkie ulepy. 

1 zł = 100 Sm xDD

Nie no co do kolegi zgodzę się w 100% nic dodać nic ująć, ciekawi mnie tylko gdzie ten technik :D

Opublikowano

Polecam.Kawał dobrej roboty.Oczywiście że bd grał i to zaraz :)

Wydaje ci się tylko tak po prezentacji, wbijesz do gry i poczujesz smak buga w bugu :) :P

Opublikowano

Wydaje ci się tylko tak po prezentacji, wbijesz do gry i poczujesz smak buga w bugu :) :P

Brat ma 210lv i nie  płacze ze bugi .Ponoć już ok jest :)

Opublikowano

Brat ma 210lv i nie  płacze ze bugi .Ponoć już ok jest :)

Gówno jest ok, brat ma 12 lat i starszy, że przyjdzie wojem, ta?

Co on może wiedzieć, skoro ma jakiś 210 lvl, który można wbić w jeden dzień.

­

Opublikowano

Gówno jest ok, brat ma 12 lat i starszy, że przyjdzie wojem, ta?

Co on może wiedzieć, skoro ma jakiś 210 lvl, który można wbić w jeden dzień.

Chłopie może ty masz 12 lata.Chu ,,,,ja  za przeproszeniem wiesz .

Opublikowano

Chłopie może ty masz 12 lata.Chu ,,,,ja  za przeproszeniem wiesz .

To nie wiem, 20?

Ja mam 16 lat i się tego nie wstydzę.

Co to tego "c***a za przeproszeniem wiesz" - masz na myśli wiedzę na temat tego serwera?

­

Opublikowano

Mam 250lvl full eq maru itd , mogę powiedzieć że bugów było w c**j jednak jest już ich mało , a metiny na dungeonie które respią się wszystkie w 1 miejscu to  ułatwienie a nie bug... , administracja troche leci w chu*ja ale mam nadzieje ze to się zmieni ;d.Na poprzednim divine tez były bugi expa gdzie sie w pare min wbijało 250 itd... i serwer się jakoś utrzymał , administracja miała all w piz*dzie ale jednak spora ilość osób grała ;d.

Opublikowano

Mam 250lvl full eq maru itd , mogę powiedzieć że bugów było w c**j jednak jest już ich mało , a metiny na dungeonie które respią się wszystkie w 1 miejscu to  ułatwienie a nie bug... , administracja troche leci w chu*ja ale mam nadzieje ze to się zmieni ;d.Na poprzednim divine tez były bugi expa gdzie sie w pare min wbijało 250 itd... i serwer się jakoś utrzymał , administracja miała all w piz*dzie ale jednak spora ilość osób grała ;d.

Na poprzednim, a trochę czasu już minęło, już gracze odchodzą, widać po ilości online. Znakomite ułatwienie - szkoda tylko, że zniszczyło ekonomię serwera, do tego - jak ktoś ma słabsze eq, to nie da rady. 

­

Opublikowano

Skoro tak  ja dodam coś od siebie ^^

sss

ssy z zachowania v7' jak i gm też dać ? 

Opublikowano

Czy tutaj bronie pvp robi się z broni 75lvl? (tak wynika z prezentacji.. nagłówek "Bronie", pierwszy obrazek bronie 75, a potem epiki)
Pytanie lekko głupie: co ze skillami? w prezentacji nie ma nic na ten temat (przynajmniej nie widziałem...)
Czemu dungi nie solo? :D

Opublikowano

Czy tutaj bronie pvp robi się z broni 75lvl? (tak wynika z prezentacji.. nagłówek "Bronie", pierwszy obrazek bronie 75, a potem epiki)

Pytanie lekko głupie: co ze skillami? w prezentacji nie ma nic na ten temat (przynajmniej nie widziałem...)

Czemu dungi nie solo? :D

tak z broni 75 a co jest ze skillami? Dungi w grupie bo tak bylo kiedys

Lajk i gdzie ten nowy technik i jego poprawki? mialy byc jakies hmm 2 dni temu?

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

tak z broni 75 a co jest ze skillami? Dungi w grupie bo tak bylo kiedys

Lajk i gdzie ten nowy technik i jego poprawki? mialy byc jakies hmm 2 dni temu?

Pytanie co do skilli w sensie... Jak się wbija na P :D

Opublikowano

Pytanie co do skilli w sensie... Jak się wbija na P :D

Bierzesz skille potem czytasz kamien duchowy co jest u handalry i all P

30331_20_08_10_7_59_30.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...