Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Savien Właśnie to robisz inteligencie...Jeśli nie masz nic innego do powiedzenia bądż nie masz odpowiedzi na moje pytanie to proszę nie używać mojej wypowiedzi pod swój płacz do serwera/adminów

Opublikowano

Nie chcę broń boże najeżdżać na administrację ale widać ich podejście do graczy.. olewka totalna może serwer postawiony na gotowcach i nie do końca mają pojęcie co zrobili ? 

Ps. Poprzez małą dziurkę na stronie widać podkręcenie licznika... żałosne ze strony administracji.

­

Cieszę się. Zacznijmy od tego że tylko sponsor ma dostęp do strony.

@ [/size]Lajk™ Byłeś tutaj i mi nie odpowiedziałeś...Co z bugiem na expa i kd?[/size]

Bugu na expa nie ma ;) z tymi kd to Unkown pracuje.
Opublikowano

w jakim celu sponsor podkręca licznik ? Jest to po prostu żałosne, nie pozdrawiam :)

­

To go zapytaj. Jutro sprawdzę jeszcze licznik online na stronie i w grze.

Zapraszam na serwer ;_;

Nie polecam, administracja po 15 lat ^^ Pozdrawiam kumatych :D

­

Dzięki za uswiadomienie mnie ;)

Argin nie lajkuj.. Bo wiesz co :D

Opublikowano

To go zapytaj. Jutro sprawdzę jeszcze licznik online na stronie i w grze.

Zapraszam na serwer ;_;

Dzięki za uswiadomienie mnie ;)

Argin nie lajkuj.. Bo wiesz co :D

Wejdziesz kiedyś na te forum? i mi odpowiesz na prywatną wiadomość? czekam na ciebie już kilka dni -,-

Opublikowano

Sprawdź sprawdź... chyba że daje wam to dużą satysfakcję bo podniecasz się przy liczniku na stronie a w m1 ... oh, wait.

Czyżbym zawyżył tą liczbę ?

­

A tak z ciekawosci, potrafisz udowodnic, ze jest krecony licznik? Skoro wylapales jakas "dziure w stronie" i to widzisz? :)

Bo w grze faktycznie widac ogrom graczy, az jestem ciekaw.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A tak z ciekawosci, potrafisz udowodnic, ze jest krecony licznik? Skoro wylapales jakas "dziure w stronie" i to widzisz? :)

Bo w grze faktycznie widac ogrom graczy, az jestem ciekaw.

Wedlug mnie Divine to jeedn z nielicznych serwerow na ktorym licznik nie jest podkrecony. Te 1k graczy faktycznie widac na serwerze.

Opublikowano

Wedlug mnie Divine to jeedn z nielicznych serwerow na ktorym licznik nie jest podkrecony. Te 1k graczy faktycznie widac na serwerze.

W sumie to nawet nie chciałbym podkręcać bo wg mnie jest to strzałem w kolano.

­

Opublikowano

Lajk kiedy ruszysz te tłuste dupsko i zaczniesz ogarniać swój serwer?

Jutro postaram się wbić.w międzyczasie będę pracował sobie nad xxx :D
Opublikowano

@Savien

Słaba ta luka co chyba znalazłeś :D

sSlkROV.png

i wykres online z ostatnich ~50h

0Q7VESg.png

Więc proszę skończ wypisywać głupoty, chyba że wiesz ile jest online lepiej od serwera :)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Chyba raczej dla tych co lubią serwery które żyją wlasnym życiem, bez większej kontroli administracji :P

Unknown pracuje przy serwerze, więc się interesuje.

Opublikowano

Unknown pracuje przy serwerze, więc się interesuje.

Spoko interesuje się 2 tygodnie temu pytałem się o bs odpowiedział, że będzie zrobiony dzisiaj wieczorem w przerwie technicznej a do teraz to jest nie ogarnięte więc,,,

Ps. Jeśli w sygnie są twoje staty z wota to nawet nawet ja mam 5,2k bitew i około 1 070 wn8 ;D

Opublikowano

Co ma wnieść dzisiejsza nocna przerwa techniczna??? Jakie nowe  poprawki?

No jeśli przerwa tech, to poprawki są nie uniknione. ;)

@ Down z rana zadzwonię do Technika i napisze co i jak :v

­

Opublikowano

­

to logiczne ale pytałem o konkrety ;d a ty ich mi nie napisałeś a nabiłeś nie potrzebnie post :)

Opublikowano

@ Down z rana zadzwonię do Technika i napisze co i jak :v

­

Szczerze ode mnie? Ogarnij sobie technika, który Naprawdę coś zrobi i do tego resztę administracji. GM Kuba w ogóle go nie widać może ma urlop ok. Kyra z tego co wiem to urlop chyba mu się skończył ponieważ widziałem jak się wypowiadał. Dlaczego jako administracja zajmująca się grą nie przeprowadza żadnych zabaw eventów itd. Jest tyle bugów do tego nie ma sprawiedliwości w pvp więc za to powinniśmy my jako gracze mieć jakieś "nagrody pocieszenia" przez to że nadal nie jest to naprawione... Wcale bym się nie zdziwił jak by i eventy były zbugowane. Podsumowując zacznij ogarniać własny serwer, bo reklama ze starego divine powoli zaczyna się kończyć a gdy zabierzesz się za naprawę i ogarnianie to będzie za późno.

Opublikowano

Szczerze ode mnie? Ogarnij sobie technika, który Naprawdę coś zrobi i do tego resztę administracji. GM Kuba w ogóle go nie widać może ma urlop ok. Kyra z tego co wiem to urlop chyba mu się skończył ponieważ widziałem jak się wypowiadał. Dlaczego jako administracja zajmująca się grą nie przeprowadza żadnych zabaw eventów itd. Jest tyle bugów do tego nie ma sprawiedliwości w pvp więc za to powinniśmy my jako gracze mieć jakieś "nagrody pocieszenia" przez to że nadal nie jest to naprawione... Wcale bym się nie zdziwił jak by i eventy były zbugowane. Podsumowując zacznij ogarniać własny serwer, bo reklama ze starego divine powoli zaczyna się kończyć a gdy zabierzesz się za naprawę i ogarnianie to będzie za późno.

Dzisiaj z nim rozmawiałem, pisaliśmy do znajomego żeby pomógł troszkę przy silniku bo ma bugi straszne -.- ogólnie dużo błędów w nim jest i jego zmiana pomoże nam w dużym stopniu.

Co do kuby.. on już został pozbawiony stołka. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...