Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda serwera.. moze gdybyscie go zamkneli wtedy kiedy wiekszosc graczy tego chciala, naprawili bugi i zmienili is... to moze teraz by to inaczej wygladalo ;) 

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy ten serwer jest raczej pod hity czy skille? Czy robić raczej Archera/Wpka śr 55+ z ludem szyciem/krytem czy raczej pod skille mentala/bma/archera um 23+ z ludem krytem?

@topic fajny serwerek, dużo ludu, ale nie czuć tak oldschoola :D

Opublikowano

czy ten serwer jest raczej pod hity czy skille? Czy robić raczej Archera/Wpka śr 55+ z ludem szyciem/krytem czy raczej pod skille mentala/bma/archera um 23+ z ludem krytem?

WP na ŚR to kosa tak samo jak Mental na UM.

Opublikowano

Tak i tak :) Zrob taka postac, ktora Tobie lepiej lezy :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Chłopie może ty masz 12 lata.Chu ,,,,ja  za przeproszeniem wiesz .

Typek naucz sie pisac po polskiemu, "12 lata"

Administracja widze zaczela troche ogarniac poniewaz stara sie odbanowac ludzi tych ktorzy dostali nieslusznie bana, lecz to ma swoja druga strone medalu, bo kazdy kto sie zglosi o ub i napisze dobra bajerke dostanie UB. Wiem, ze staraja sie naprawic bugi. Dajcie im jeszcze troche czasu a wydaje mi sie, ze bedzie wszystko ok i na poziomie.

Widzialem, ze od kad pliki zostaly udostepnione to juz jakies typy z podziemi staraja sie o sponsora V3, bo jest temat na tym forum. Ale to nie bedzie to samo co to tutaj.

Pomoże ktoś xD

Zgodnośc na Xp sp3 i na Win 7 nie Pomaga :( System Win 8

27364132082648037347.png

Google.pl

Opublikowano

Ale ten drop perel i ulepów ogółem moglibyscie poprawic.

ulepów XDDDDDDDDDD

Ziomek, jaki ty masz lvl? Wbij 200 i poczuj smak błędu, bo ulep będziesz miał całe eq na polance. 

­

Opublikowano

Lajk mam problem logowalem sie ostatnio na konto 23 i zapomnialem loginu i maila -.- a 243 lvl ; P wiec szkoda to tak przekreslac. Mozna ci wyslac nick postki na pw a ty w magicznym panelu zobaczysz jaki durny login tym razem dalem i mi go podac? ;>

Gość Lajk™
Opublikowano

Lajk mam problem logowalem sie ostatnio na konto 23 i zapomnialem loginu i maila -.- a 243 lvl ; P wiec szkoda to tak przekreslac. Mozna ci wyslac nick postki na pw a ty w magicznym panelu zobaczysz jaki durny login tym razem dalem i mi go podac? ;>

Yyyyyy xD

Jak można zapomnieć login i e-mail ? xD

Opublikowano

Opłaca się zawitać na serwer? Ogarnięta administracja? Są update'y? Administracja dostępna na forum/w grze? Są przekręty ze strony GM na serwerze? Koledzy administracji mają lepiej? Chętnie się czegoś dowiem ;)

Opublikowano

Opłaca się zawitać na serwer? Ogarnięta administracja? Są update'y? Administracja dostępna na forum/w grze? Są przekręty ze strony GM na serwerze? Koledzy administracji mają lepiej? Chętnie się czegoś dowiem ;)

Nie, nie, tak, na forum, szczególnie na sb widać tylko moderatorów, nie wiem, nie wiem.

Ogólnie nie polecam, połowa serwera wbiła 250 na bugu, nie ma regulaminu, błędy dalej są.

­

Opublikowano

Yyyyyy xD

Jak można zapomnieć login i e-mail ? xD

Nieee ; P Na e-mailu o dziwo nie mam żadnej wiadomości że zarejestrowałem konto ale mniejsza o to .

Na PW ci podeśle nick postaci mam nadzieje ze pomożesz :D  

Opublikowano

Dziwny serwer... Przed wbiciem 200lvla moge sobie pozwolic na ulepszenie miecza i na nic wiecej.. A do tego mapa na 124 jest bez sensu. Połowa jest zajęta a druga polowa po prostu pusta (bez mobow). A i do tego, jak mam walczyc o spot np 130 lvl'em z takim np 170+, bo mapa jest aż do 180...

Szczerze to nawet nigdy nie widziałam administracji na serwerze... Ch*j z tym, że 3/4 serwera wbilo maxy na bugach, a inni musza meczyc sie z poziomem na tej spier***onej mapie, bo oczywiście bug został usunięty, ale lvl'e oszustom zostały... NIE POLECAM !!!

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Dziwny serwer... Przed wbiciem 200lvla moge sobie pozwolic na ulepszenie miecza i na nic wiecej.. A do tego mapa na 124 jest bez sensu. Połowa jest zajęta a druga polowa po prostu pusta (bez mobow). A i do tego, jak mam walczyc o spot np 130 lvl'em z takim np 170+, bo mapa jest aż do 180...

Szczerze to nawet nigdy nie widziałam administracji na serwerze... Ch*j z tym, że 3/4 serwera wbilo maxy na bugach, a inni musza meczyc sie z poziomem na tej spier***onej mapie, bo oczywiście bug został usunięty, ale lvl'e oszustom zostały... NIE POLECAM !!!

Szkoda czasu i nerwow. Ja osobiscie po 3 dniach od startu serwera podziekowalam za gre. Mialam115lvl a polowa serwera juz miala 250lvle wbite na bugu xD Zamiast pobanowac tych wszystkich oszustow to administracja poprostu siedziala sobie z boku liczac pieniazki zarobione z isu. Gdzie jest sprawiedliwosc? No ale tak to wlasnie jest kiedy administracji bardziej zalezy na $$$ niz na dobru serwera (to drugie przynioslo by wiekszy zysk). Dziwi mnie to dlaczego ten serwer jeszcze nie padl.

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

Lajk

czemu nie zmoderujecie mapy 124?

Polowa jest pusta, a wiekszosc z zapelnionych terenow to MALE spoty. Na tak ogromna mape sa 3 spoty, na ktorych warto expic, a przedzial lvlowy jest ogromny.

Ogarnijcie to bo mapa moze byc o wiele wiele lepiej wykorzystana, niz jest dotychczas....

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Lajk

czemu nie zmoderujecie mapy 124?

Polowa jest pusta, a wiekszosc z zapelnionych terenow to MALE spoty. Na tak ogromna mape sa 3 spoty, na ktorych warto expic, a przedzial lvlowy jest ogromny.

Ogarnijcie to bo mapa moze byc o wiele wiele lepiej wykorzystana, niz jest dotychczas....

Oni nie potrafią prostego dangeonu zrobić i wielu innych rzeczy, a ty im mówisz żeby zobili z mobbami ;/ Dangeon naprawiali tydzień i dalej nie jest naprawiony i dużo innych rzeczy ;)

Koledzy mają lepiej :) Ze ztrony Administracji, były rozdawane przedmioty ;) 

Gość Lajk™
Opublikowano

Oni nie potrafią prostego dangeonu zrobić i wielu innych rzeczy, a ty im mówisz żeby zobili z mobbami ;/ Dangeon naprawiali tydzień i dalej nie jest naprawiony i dużo innych rzeczy ;)

Koledzy mają lepiej :) Ze ztrony Administracji, były rozdawane przedmioty ;)

Tak Tak Tak ! Niestety ale musiałem zatrudniać Questera bo nikt w teamie nim nie jest, no cóż - naprawiliśmy dungeon, nawet sprawdzaliśmy na testowym serwerze i działało wszystko a na dedyku o dziwo nie :O

­

Opublikowano

Tak Tak Tak ! Niestety ale musiałem zatrudniać Questera bo nikt w teamie nim nie jest, no cóż - naprawiliśmy dungeon, nawet sprawdzaliśmy na testowym serwerze i działało wszystko a na dedyku o dziwo nie :O

­

No a co z ta mapa od 124? Zapelnicie ja mobkami czy dalej lecicie w ciula?

Wczoraj nawet o godzinie 1.30 w nocy nie bylo gdzie expic bo tam sa raptem 3-4 dobre spoty, wszystkie byly zajete :) 

o 1.30 byla przerwa - jakas lista zmian? GM pisal co "BEDZIE POPRAWIONE" ale co faktycznie zrobiliscie nikt nigdzie nie napisal.

Czekamy.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na forum ktoś dodał film, jak widać podczas handlu ciekawe przedmioty - 5 mieczy na 250 lvl, 28 um, lud, kryt i zaklęcie, ta sama kolejność bonusów, ta sama kolejność KD...

Przecież wbicie tych 20 um nie jest łatwe, a co dopiero takie bonusy. 

­

Opublikowano

Nie polecam servera, pełno navi i ulepek od GM'ów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...