Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A bedzie nowy technik?

Stary zdaje sie znowu odszedl...

Unkown? Pracuje cały czas.
Opublikowano

Ale de facto nie opalca sie siedziec na mapie 124 na metkach. Faktycznie, da sie to tam zrobic, da sie nadropic tych ulep, ale po co? Wbijasz 200 w eq exp, idziesz na pole smierci i tam w ciagu 2h masz tyle ziol i perel, ze robisz cale eq 145 i zarabiasz na eq 180. Nie widze problemu.

Ja glupi siedzialem na 145 zeby zrobic eq 145, potem na 180 zeby zrobic eq 180 i dopiero poziej odkrylem pole... :v

ale wez dobij ten 200 bez buga ;/.

Opublikowano

ale wez dobij ten 200 bez buga ;/.

A coz to za problem..? 124-180 ok 4h, 180-200 1,5h (a na pd z 30-40min).

Unkown? Pracuje cały czas.

Unknown, widac nei znasz nicku swojego technika :D

Zabral sobie range na forum i v7 tez pisal ze juz nie ma technika... ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

mam pytanie jak założyć konto bo w rejestracji wpisuje login haslo poczte i całą reszcze ale nie widze żadnego przycisku ''rejestruj'' czy coś

Opublikowano

mam pytanie jak założyć konto bo w rejestracji wpisuje login haslo poczte i całą reszcze ale nie widze żadnego przycisku ''rejestruj'' czy coś

Suwakiem w dół musisz zjechać... ;d 

Opublikowano

Dopóki nie ogarną lagów nie polecam chodzić na dungeony bo tylko stracicie przepustki....

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

Siema mam zamiar pomykac wiec kilka pytanek od razu:

1. Jakie bony do expa? słyszałem że na pewno silny na nieumarłych ale coś jeszcze?

2. Klasy zbalansowane?

3. Bronie do pvp robi sie z truty itd?

4. Gdzie znajde jakies dungeony i skąd wziąc przepustki?

z góry dzieki ziomble

Opublikowano

Te ss-y są z przed 3-4 tygodni , i sparaw została juz dawno rozwiązana wiec...?

Tak? W jaki sposob została wyjasniona ? Rozgrywka nigdy nie będzie tutaj fair jeśli 5 osob ma pełny  dostęp do serwera.

6 technikow, 5 sponsorow, 10 gmów, tak wyglądają teraz serwery na miarę 2015r.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak? W jaki sposob została wyjasniona ? Rozgrywka nigdy nie będzie tutaj fair jeśli 5 osob ma pełny  dostęp do serwera.

6 technikow, 5 sponsorow, 10 gmów, tak wyglądają teraz serwery na miarę 2015r.

Fajnie.

1 technik 1 sponsor i ja.

­

Opublikowano

Witam  słyszałem że ten boss się respi co 5 sekund a napisałby mi ktoś jak mogę go znaleźć ?? Dokładnie napisać jak dojść i na jaką mapkę ?? A jeśli to jest dung czy można iść solo aby ubić tego berana ?? Proszę o pomoc 

Opublikowano

Witam  słyszałem że ten boss się respi co 5 sekund a napisałby mi ktoś jak mogę go znaleźć ?? Dokładnie napisać jak dojść i na jaką mapkę ?? A jeśli to jest dung czy można iść solo aby ubić tego berana ?? Proszę o pomoc 

Mapa 230 tam kolo jeziorka jak dobrze pamietam;v

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Siema mam zamiar pomykac wiec kilka pytanek od razu:

1. Jakie bony do expa? słyszałem że na pewno silny na nieumarłych ale coś jeszcze?

2. Klasy zbalansowane?

3. Bronie do pvp robi sie z truty itd?

4. Gdzie znajde jakies dungeony i skąd wziąc przepustki?

z góry dzieki ziomble

1. DT, orki, diably

2. W sumie srednio, ale raczej jest spoko, nie liczac duchowego u mentala i chmurki u ninjy :)

3. Tak

4. U straznika dt, nie trzeba przepustek.

Juz nie ma :( Geniusz administracji, usuneli po miesiacu resp smoka :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

1. DT, orki, diably

2. W sumie srednio, ale raczej jest spoko, nie liczac duchowego u mentala i chmurki u ninjy :)

3. Tak

4. U straznika dt, nie trzeba przepustek.

Juz nie ma :( Geniusz administracji, usuneli po miesiacu resp smoka :)

A gdzie wtedy dropić te pieczęcie berana ? gdzie dropić te ulepszacze co potrzeba na lodowy naszyjnik ze średnimi?

Opublikowano

A gdzie wtedy dropić te pieczęcie berana ? gdzie dropić te ulepszacze co potrzeba na lodowy naszyjnik ze średnimi?

Kamien minotaura dropi z wiedzmy na polanie smierci, z niej tez dropia flagi ducha i pirata (1flaga+50 halucynek = 10 kamieni berana lub minotaura u kowala). Na ww masz smoka i minotaura, ale to sie srednio oplaca robic, lepiej wlasnie na polu dropic perly i sprzedawac a nastenie kupowac pieczecie mino/berana.

Nie wiem jak na dungu od 250, czy tam cos z tego dropi, ale to tez mozliwe (nie bylem tam jeszcze :P )

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Kamien minotaura dropi z wiedzmy na polanie smierci, z niej tez dropia flagi ducha i pirata (1flaga+50 halucynek = 10 kamieni berana lub minotaura u kowala). Na ww masz smoka i minotaura, ale to sie srednio oplaca robic, lepiej wlasnie na polu dropic perly i sprzedawac a nastenie kupowac pieczecie mino/berana.

Nie wiem jak na dungu od 250, czy tam cos z tego dropi, ale to tez mozliwe (nie bylem tam jeszcze :P )

Bo chodziło mi najbardziej o zarobek bardzo szybki a wtedy bym sobie to pokupował w jaki sposób szybko i dokładnie można się dorobić 

Opublikowano

Bo chodziło mi najbardziej o zarobek bardzo szybki a wtedy bym sobie to pokupował w jaki sposób szybko i dokładnie można się dorobić 

No to chyba pole smierci. Robisz je jak masz dobre eq ok 10min, a wyciagasz po 80-100 perel kazdego rodzaju (jesli zrobisz cale, wlacnzie z mumiami), kilka sekretów chi, sporo dodan i zmianek 6/7 a one ciagle w cenie, te wspominane wczesniej flagi ducha i pirata (wymieniasz na mutanta / sellasz / wymieniasz na kemienie b/mino) i pierdoly pokroju serc bera, ziolek, broszek.. :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to chyba pole smierci. Robisz je jak masz dobre eq ok 10min, a wyciagasz po 80-100 perel kazdego rodzaju (jesli zrobisz cale, wlacnzie z mumiami), kilka sekretów chi, sporo dodan i zmianek 6/7 a one ciagle w cenie, te wspominane wczesniej flagi ducha i pirata (wymieniasz na mutanta / sellasz / wymieniasz na kemienie b/mino) i pierdoly pokroju serc bera, ziolek, broszek.. :)

W eq na 54 / 75 też się da zrobić cokolwiek na tym ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

A zna ktoś jeszcze inny szybki w miarę dobry i dokładny pomysł na zarobek? Jak tak to po proszę dokładny opis gdzie co i jak i po co na co dlaczego za dobry sposób i sprawdzony dam max like

Opublikowano

W eq na 54 / 75 też się da zrobić cokolwiek na tym ?

Raczej lipa. Przynajmniej nie solo :)

Kolce na 180 to dodatkowe ok 50% srednich (bo takie wybonujesz :D ), nasrio na 180 to bodajze 10 czy tam 20 sr wbudowaych, buty to (chyba) 25% na potwory... Bez tego raczej slabo. Co do 6/7 to w wiekszosci mam szycie/sila/pz + 100 ataku (bije w duzej mierze w eq pvp), jedyne co mam stricte do expa to bron, tarcza i helm. Daje rade solo bodym nawet mumie w tym eq (zmieniam tylko buty na fenki z omdleniem).

A zna ktoś jeszcze inny szybki w miarę dobry i dokładny pomysł na zarobek? Jak tak to po proszę dokładny opis gdzie co i jak i po co na co dlaczego za dobry sposób i sprawdzony dam max like

No to ewentualnie dung na 250 lub bicie lordów na mapie 230, ale bardzo ciezko je znalezc, wiec nie wiem czy to zaś takie oplacalne ;)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...