Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać że Lajk ogarnia i profesjonalna pomoc zawsze jest <ironia>
Totalna olewka na serwer, niech to upadnie i finito

26 czerwca 2015
16:19

Ja
Cześć. Miałbyś chwilę? Potrzebuje bardzo pomocy. Prosze
26 czerwca 2015
16:20
Ja
Od rana czekam na jakiegoś GM'a. Polecono mi bym napisał do Ciebie
16:23
Lajk
No co tam ?
16:25
Ja
Okradziono mi konto dziś między 3 w nocy a 10 rano. Miałem 250lv i eq warte ponad 1k brył jak nie więcej. Postać jest pusta, tylko ja miałem dostęp i pasy. Wiem że ciężko będzie odzyskać to wszystko, ale prosze niech zostanie to odebrane złodziejowi
Pewne rzeczy musiały zostać przełożone przez handel, bo nie było możliwości ich dropu
16:26
Lajk
Login podaj
Spróbuję
Ja
/nick konta/
dzięki!
Lajk
Coś wykminić
Ja
dziękuje
zależy mi bardzo.
17:00
I jak da się coś zrobić?
17:41
Przeskanowałem jeszcze komputer dla pewności SpyBotem ale czysty od wirusów
Pierwszy raz w życiu zdarzyła mi się sytuacja że ktoś okradł mi konto, a gram na wielu serwerach
17:42
Lajk
lipa
26 czerwca 2015
17:58

Ja
Jak lipa? Musi być jakiś log
Zniszczcie chociaż eq złodziejowi
17:59
Lajk
popatrze
co sie da z tym
zrobic
Ja
Mogę podać np dokładne staty miecz boga co miałem
Siedzisz na jakimś ts'ie? Szybciej byśmy się dogadali
18:00
Lajk
neee ;v
18:01
Ja
Dasz radę wejść na jakiś?
18:39
Działasz coś jeszcze wgl względen moich itemów?
Lajk
szukam
po logach
18:42
Ja
To coś by dało jak powiem że miałe miecz boga+0 49śr 20lud 15szycie 15int
pewnie dużo takich nie ma serwerze
Lajk
no spoko
26 czerwca 2015
18:43

Ja
A wczoraj prawie jakoś do 3 siedziałem i lotałem na mapie 230 więc złodziej wbił rano
Lajk
no spoko
Ja
Odezwę się około 20. Chyba że coś znajdziesz to daj znać. Dzięki
18:46
Lajk
oksy
20:05
Ja
jakiś progres? :c
20:37
Dasz jakieś info?
23:29
Fajnie, że 0info
23:30
Lajk
ale co ?
bo nie czaje

Ja
O te okradzione konto
chce coś wiedzieć
Lajk
nom ?
Ja
Wiesz kto to wgl okradł?
23:31
Lajk
nie za bardzo
Ja
Muszą być logi handlu/...

imetin_logo.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Lajk™
Opublikowano

niestosowne - 3 posty, 3 błędy. Ta dziewczyna pewnie ma 15 lat, widać to po błędach, dziewczyna pewnie ma kompleksy. Swoją drogą - przez 7 dni od startu serwera grałem po 8/10 godzin na serwerze i nigdy jej nie widziałem. 

A ja startuje na nauczyciela J.Polskiego? Piszę jak piszę i mi to jakoś nie przeszkadza, a jeśli ty masz z tym jakiś problem to prawy górny róg.. mówi ci to coś ? 

­

Widać że Lajk ogarnia i profesjonalna pomoc zawsze jest <ironia>

Totalna olewka na serwer, niech to upadnie i finito

26 czerwca 2015

16:19

Ja

Cześć. Miałbyś chwilę? Potrzebuje bardzo pomocy. Prosze

26 czerwca 2015

16:20

Ja

Od rana czekam na jakiegoś GM'a. Polecono mi bym napisał do Ciebie

16:23

Lajk

No co tam ?

16:25

Ja

Okradziono mi konto dziś między 3 w nocy a 10 rano. Miałem 250lv i eq warte ponad 1k brył jak nie więcej. Postać jest pusta, tylko ja miałem dostęp i pasy. Wiem że ciężko będzie odzyskać to wszystko, ale prosze niech zostanie to odebrane złodziejowi

Pewne rzeczy musiały zostać przełożone przez handel, bo nie było możliwości ich dropu

Lajk

Login podaj

Spróbuję

Ja

/nick konta/

dzięki!

Lajk

Coś wykminić

Ja

dziękuje

zależy mi bardzo.

17:00

I jak da się coś zrobić?

17:41

Przeskanowałem jeszcze komputer dla pewności SpyBotem ale czysty od wirusów

Pierwszy raz w życiu zdarzyła mi się sytuacja że ktoś okradł mi konto, a gram na wielu serwerach

17:42

Lajk

lipa

26 czerwca 2015

17:58

Ja

Jak lipa? Musi być jakiś log

Zniszczcie chociaż eq złodziejowi

Lajk

popatrze

co sie da z tym

zrobic

Ja

Mogę podać np dokładne staty miecz boga co miałem

Siedzisz na jakimś ts'ie? Szybciej byśmy się dogadali

18:00

Lajk

neee ;v

18:01

Ja

Dasz radę wejść na jakiś?

Działasz coś jeszcze wgl względen moich itemów?

Lajk

szukam

po logach

Ja

To coś by dało jak powiem że miałe miecz boga+0 49śr 20lud 15szycie 15int

pewnie dużo takich nie ma serwerze

Lajk

no spoko

26 czerwca 2015

Ja

A wczoraj prawie jakoś do 3 siedziałem i lotałem na mapie 230 więc złodziej wbił rano

Lajk

no spoko

Ja

Odezwę się około 20. Chyba że coś znajdziesz to daj znać. Dzięki

18:46

Lajk

oksy

20:05

Ja

jakiś progres? :c

20:37

Dasz jakieś info?

23:29

Fajnie, że 0info

Lajk

ale co ?

bo nie czaje

Ja

O te okradzione konto

chce coś wiedzieć

Lajk

nom ?

Ja

Wiesz kto to wgl okradł?

Lajk

nie za bardzo

Ja

Muszą być logi handlu/...

No sory.. jak do mnie pisze 30 osób na raz to ciężko jest wszystko ogarnąć, no ale okej.

I nie ma żadnych logów handlu..

­

Opublikowano

niestosowne - 3 posty, 3 błędy. Ta dziewczyna pewnie ma 15 lat, widać to po błędach, dziewczyna pewnie ma kompleksy. Swoją drogą - przez 7 dni od startu serwera grałem po 8/10 godzin na serwerze i nigdy jej nie widziałem. 

Nawet jeśli ma 15 lat to co zmienia jej wiek akurat w tym banie? Może i ma kompleksy ale czy to powód by po niej jechać czy pisać takie dziecinne wypowiedzi? Chciałbym zapytać od kiedy wiek u danej osoby stanowi jakąś przeszkodę w wykonywaniu funkcji? Jeśli ów osoba nie zachowuje się jak przysłowiowy buc to wiek nie gra roli. A to że pisze jak pisze to nic jakiegoś tragicznego. Jeśli jesteś w stanie zrozumieć to co chce Ci przekazać to tym bardziej problemu nie ma. Ja naprawdę rozumiem że nie spodobał Ci się serwer bądź administracja się obija i mówi jedno a robi drugie, ale takie błachostki nie powinny być powodem do hejtu. Jak już hejtować to za konkretny powód. Miło się rozmawiało lecz tym postem kończę swoje wypowiedzi w tym temacie. Pozdrawiam

Opublikowano

Nawet jeśli ma 15 lat to co zmienia jej wiek akurat w tym banie? Może i ma kompleksy ale czy to powód by po niej jechać czy pisać takie dziecinne wypowiedzi? Chciałbym zapytać od kiedy wiek u danej osoby stanowi jakąś przeszkodę w wykonywaniu funkcji? Jeśli ów osoba nie zachowuje się jak przysłowiowy buc to wiek nie gra roli. A to że pisze jak pisze to nic jakiegoś tragicznego. Jeśli jesteś w stanie zrozumieć to co chce Ci przekazać to tym bardziej problemu nie ma. Ja naprawdę rozumiem że nie spodobał Ci się serwer bądź administracja się obija i mówi jedno a robi drugie, ale takie błachostki nie powinny być powodem do hejtu. Jak już hejtować to za konkretny powód. Miło się rozmawiało lecz tym postem kończę swoje wypowiedzi w tym temacie. Pozdrawiam

Nie wiem czy jest jakiś serwer, w którym administracja ma 15 lat, kompleksy, robi błędy ortograficzne, nie wiem...

­

Opublikowano

Jakim cudem tu jest jeszcze 800 online przejrzyjcie w koncu na oczy -.-

Liczba graczy powoli się zmniejsza, wczoraj o tej godzinie było tylko 700, a kilka dniu temu 1000. 

­

Opublikowano

Teraz wiecie co niektórzy jaki Lajk jest ;). Wiele było kłamstw na mój temat i różnych plotek ;).

Dopóki Louche był w TEAM serwer był jakoś ogarniany powoli, ale odkąd Lajk go wyrzucił wszystko się skończyło i liczba graczy spada.

Gość Lajk™
Opublikowano

Teraz wiecie co niektórzy jaki Lajk jest ;). Wiele było kłamstw na mój temat i różnych plotek ;).

Dopóki Louche był w TEAM serwer był jakoś ogarniany powoli, ale odkąd Lajk go wyrzucił wszystko się skończyło i liczba graczy spada.

Ty przywróć ten temat co go usunąłeś. No chyba że powiesz że to kłamstwo i żadnego tematu gdzie się oferowałeś nie było.

Ta. powiedz mi jeszcze co on zrobił jak był w teamie...

­

Opublikowano

Sorka że się wtrącę choć miałem tego nie robić. To ty jesteś ten słynny technik co forum stawiał? Jeśli tak to polecam zacząć od phpbb by przemo i tutoriali bo większego idioty w życiu nie widziałem.

Opublikowano

Poczucia humoru nie ma dziewczyna :P a ban to jest bez podstawny;x no ale cóż kiedyś trzeba odejść z serwera przez je***na suke. Od team sobie wybrał .

17br5j.png

2eowrxe.png

Paszol won z ta su*a xD

Ale ortografiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jej jest boska.

Może sam masz 15 lat kompleksy i szukasz kolegów w internecie?

Serwer polecam, ale technik to... :D

Opublikowano

A ja startuje na nauczyciela J.Polskiego? Piszę jak piszę i mi to jakoś nie przeszkadza, a jeśli ty masz z tym jakiś problem to prawy górny róg.. mówi ci to coś ? 

­

No sory.. jak do mnie pisze 30 osób na raz to ciężko jest wszystko ogarnąć, no ale okej.

I nie ma żadnych logów handlu..

­

Tak nie ma logów? To wytłumacz mi że konto zostało okradzione kilka godzin po tym jak masakrycznie zaniżyłem cenę yang. Gram i handluję na kilkunastu serwerach i na każdym stosuję inne hasło. Tylko na DivineWorld zostałem brzydko mówiąc ojebany.

imetin_logo.png

Opublikowano

Sorka że się wtrącę choć miałem tego nie robić. To ty jesteś ten słynny technik co forum stawiał? Jeśli tak to polecam zacząć od phpbb by przemo i tutoriali bo większego idioty w życiu nie widziałem.

Ja zrobiłem wszystko dobrze, lecz potem byli co raz to lepsi technicy ^,^.

W ile wbiję 115?

Opublikowano

Ja zrobiłem wszystko dobrze, lecz potem byli co raz to lepsi technicy ^,^.

W ile wbiję 115?

Nie musisz pisać "w ile wbiję 115" itp, bo tu za wszystko warna dostaniesz.

Na bugu w 5 minut, normalnie godzinę. 

­

Opublikowano

Nie wiem czy jest jakiś serwer, w którym administracja ma 15 lat, kompleksy, robi błędy ortograficzne, nie wiem...

No dokladnie. Dodam jeszcze ze administracja powinna zachowywac sie profesjonalnie jezeli chca aby ludzie traktowali ich z szacunkiem. Jak widze kiedy GM pisze cos takiego jak "cze" i popelnia takie bledy ortograficzne to tylko wyobrazam sobie dziecko po 2 stronie monitora. No ludzie... jako Gm'i powinniscie zwracac sie odpowiednio do graczy, nie wazne jak sie zachowuja.. Bo to wlasnie dzieki graczom macie te pieniazki z is'u ;) A jak by dziewczyna nie miala kompleksow to by goscia nie banowala i jak by byla choc troche dojrzala to by nie kontynuowala rozmowy z upierdliwym panem :D

Serwer to wielkie dno... Dodatkowo administracja sie kloci na mpc we wlasnym temacie. Jak mozna cos takiego polecic? Nie potrafie sobie wyobrazic jak to wszystko jest organizowane i jak sie miedzy soba porozumiewacie bo czuje ze daleko tu od profesjonalizmu. 

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

Bugi

Zgadzam się

Jest IS pod HAJSY których zarobili już w opór a niedługo serwer sobie odpuszczą, nie wiem na co grają wogóle tu ludzie wiedzac ze administratorzy to dzieci :D

Dokładnie :D

To nie stary Divine, tylko zwykłe kupione pobugowane gówno podobne do niego, nie wiem jacy byli admini tam ale tutaj srednia wieku 14 +/- 

Dzieci uzależnione zawsze będą grać mimo opinii na szeroką skalę

Syf, wątpię że ten ' stary ' divine, wróci

Kilka dni i się wyklepie, hajs zgarną, dzieci będą płakać otworzą znów zgarna hajs i znow uciekna.

Masz racje

Ten twój technik, umie chyba mniej niż ja a ja gówno umiem ^^

Nie wnikam ile masz lat, ale masz taki ch*jowy głos że to masakra i podejmujesz decyzje 12 latka( lecisz na cycki w internetach, ty to jestes szaleniec)

Nie chce mi sie wiecej cytowac, wysylajcie smsy do skarbca Lajka zeby $$$ zgadzaly.

Nie pozdrawiam, Nie polecam. 

Kazdy lajk tego posta oznaczy ze sie ze mna zgadzasz! :P

Ten komentarz miał 14 like'ów. Macie tutaj prawdziwe fakty. Po ch*# tu dalej gracie?

Opublikowano

Osobiście sam bym Cię zbanował za takie teksty :) Dziecko 14 lat musi "spróbować" poderwać "Kobiete" a potem nazwać ją suką bo dostał bana za swoje gówniane zachowanie. Przypierdol głową w mur bo nic z Ciebie nie wyrośnie szczeniaku.

Polecam chodź lajk jest chujowym człowiekiem i zatrudnia idiotów jako techników to serwer i tak polecić mogę.

Wypier*****j tyle w temacie :) nie znasz mnie to skąd wiesz ze wyrosłem/wyrosnę na Szczeniaka ? :D wiesz jeżeli Ci coś nie pasuje  zawsze mogę ci podać mój adres  tylko to Ty będziesz spierdalał aż kurzyć się będzie  xD  xD

chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź  

MISZCZ!

Skoro ją już nazywasz suką to ja współczuje twoim dziewczynom .. i żonie (jeśli wogóle znajdziesz).

­

Nie mam dziewczyny nie miałem, nie ruchałem. Moja dziewczyna jest Komputer przynajmniej mnie nie zostawi :D  bo Ty to jedynie cycki Psychy widziałes w internetach xDD 

w ogóle* - drugi, kolejny z administracji, który chyba gimnazjum nie skończył. Pomówmy o jego banie, którego nie dostał za nazwanie jej suką, tylko spytanie się o cycki, słuszny ban w 100%, co nie? 

No wiesz ja dalej nie dostałem odpowiedzi za co dostałem bana  -.-  Ale juz mam wyjeb*ane w ten serwer i w ta dzi***e. TFU pluje na nia i na tego całego Pseudo technika NO LAJKA.

Sprawiedliwość ...

@ew Skąd truta?;>

przez internety  xD   <3

sss

Opublikowano

Znalazłam rozwiązanie, jak naprawić ten serwer. Lajk, USUŃ GO W PIŹDZIET!!

Po co ? Musi nachapać jeszcze kilka zł na dzieciakach !!!

Wypier*****j tyle w temacie :) nie znasz mnie to skąd wiesz ze wyrosłem/wyrosnę na Szczeniaka ? :D wiesz jeżeli Ci coś nie pasuje  zawsze mogę ci podać mój adres  tylko to Ty będziesz spierdalał aż kurzyć się będzie  xD  xD

chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź chodź  

MISZCZ!

Nie mam dziewczyny nie miałem, nie ruchałem. Moja dziewczyna jest Komputer przynajmniej mnie nie zostawi :D  bo Ty to jedynie cycki Psychy widziałes w internetach xDD 

No wiesz ja dalej nie dostałem odpowiedzi za co dostałem bana  -.-  Ale juz mam wyjeb*ane w ten serwer i w ta dzi***e. TFU pluje na nia i na tego całego Pseudo technika NO LAJKA.

Sprawiedliwość ...

@ew Skąd truta?;>

przez internety  xD   <3

2irmzie.png

Po co piszesz @Skad truta? skoro i tak dostaniesz warna za wyzwiska? Kolejny paralityk w tym temacie? Dostales bana? tym lepiej, zakonczyles gre na syfie w ladny sposob!

Opublikowano

Panowie i panie, olejcie te polskie syfy, czas na swietny niemiecki: celestial-world.com z max levelem 300 i kuuupą map, dungeonow solo, nowosci itp

Opublikowano

No dokladnie. Dodam jeszcze ze administracja powinna zachowywac sie profesjonalnie jezeli chca aby ludzie traktowali ich z szacunkiem. Jak widze kiedy GM pisze cos takiego jak "cze" i popelnia takie bledy ortograficzne to tylko wyobrazam sobie dziecko po 2 stronie monitora. No ludzie... jako Gm'i powinniscie zwracac sie odpowiednio do graczy, nie wazne jak sie zachowuja.. Bo to wlasnie dzieki graczom macie te pieniazki z is'u ;) A jak by dziewczyna nie miala kompleksow to by goscia nie banowala i jak by byla choc troche dojrzala to by nie kontynuowala rozmowy z upierdliwym panem :D

Serwer to wielkie dno... Dodatkowo administracja sie kloci na mpc we wlasnym temacie. Jak mozna cos takiego polecic? Nie potrafie sobie wyobrazic jak to wszystko jest organizowane i jak sie miedzy soba porozumiewacie bo czuje ze daleko tu od profesjonalizmu. 

Co do organizacji:

Jak ktoś spina do Unknown'a to on zaraz dzwoni z płaczem do Lajka, wczoraj nawet odszedł do teamu i wrócił, smutno.

Opublikowano

Serio z bufem 82% padam na zombie??? i jak tam expic masaka ..

Exp na tej wiekszej maipie od 99, nie na tym kwadraciku zombie. Ja tam bodym w slabym eq bralem caly spot :)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...