Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer to syf, myliłem się co do niego. Widziałem na własne oczy itemy z navicatu, pisałem tyle dobrych wiadomości na temat tego serwera, broniłem go i wogólę... 

Banda dzieci, zatrudniaj więcej administratorów(TGM'ÓW) Uważaj Laj( zdesperowany 14 latku ) bo Psychu(kobiete?dziecko) zapłodnisz przez skype ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie polecam, wręcz odradzam wam tutaj grać.

Bug z levelami zniszczył wszystko, jest nawet bug na sztabki, tylko nieliczni wiedzą jaki i jak on działa, sam poznałem jego działanie w co nie wierzyłem bo nigdy takiego czegoś nie widziałem. Wymieniajcie eq i uciekajcie póki możecie, wstyd i chańba. Zgarneli na was tylko hajs.

Dzięki ale nie mam niestety 14 lat ;)

­

Psychiczna to dostala GM'a za ladne cycki na skype?

Tak, jeśli masz to też możesz pokazać to dam ci HA nawet ;)

Opublikowano

Jak serwer stoi?

Na początku widziałem ze były ładne niedociągnięcia, naprawili wszystko?

Opłaca się zagrać? :D

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jak serwer stoi?

Na początku widziałem ze były ładne niedociągnięcia, naprawili wszystko?

Opłaca się zagrać? :D

Niedociągnięcia to powstają co rusz większe. Nie opłaca się dopóki nie ogarną wszystkiego na spokojnie.

Opublikowano

Niedociągnięcia to powstają co rusz większe. Nie opłaca się dopóki nie ogarną wszystkiego na spokojnie.

No po to zatrudniłem nowego technika.. ogarnia już 2 dzień.

­

Opublikowano

No po to zatrudniłem nowego technika.. ogarnia już 2 dzień.

­

Jeżeli to on wpadł na genialny pomysł by wprowadzić komunikaty o ubiciu X rzeczy to możesz mu ode mnie pogratulować. Udało mu się idealnie zlagować tym ciulstwem serwer. 

#rein

Opublikowano

Jeżeli to on wpadł na genialny pomysł by wprowadzić komunikaty o ubiciu X rzeczy to możesz mu ode mnie pogratulować. Udało mu się idealnie zlagować tym ciulstwem serwer. 

To akurat było chyba w plikach fabrycznie ;d

mógł zainicjować questa :v

­

Opublikowano

Jeśli ten server nie wystartuje od nową a będziecie cały czas naprawiać te bugi ,to można powiedzieć że to będzie koniec tego servera bo większość graczy nie ma zamiaru grać na takim gównie.  Ale jeśli byście wystartowali od nowa już bez bugów itp  Dużo wam tych bugów nie zostało bo te najważniejsze (bug exp) są już naprawione.  To gracze na 100% by wrócili może nie wszyscy ale na pewno dużo  i jakoś byście sobie tą opinię odbudowali.  (jeśli server będzie stał a na koniec jak nikt nie będzie grał i zamkniecie server to później w przyszłości gdy będziecie chcieli otworzyć nowy server to gracze was zrównają z ziemią.

Opublikowano

To akurat było chyba w plikach fabrycznie ;d

mógł zainicjować questa :v

­

To niech go teraz usunie :(

Zmniejszyliscie drop sztabek w v2? Od ~2 dni leca tam tragicznie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ku^a lajk, te twoje śmieszne posty o zatrudnieniu technika... Matko boska, przejzyjcie ludzie na oczy, bugi, navi, 15 letnia administracja. Graja ludzie ale zobaczycie ze to dlugo nie pociagnie a nawet jesli to i tak sa takie nie dociagniecia ktorych i tak nie poprawia + bug na sztabki ktory wyszedl z topowej gildii.

Elo.

Opublikowano

Jak widac nie wazne co sie odkur*i i tak te 900 ludzi gra :D

Bo takiego servera dawno nie bylo i dlugo nie bedzie - ogarnietego. A jesli beda to pokroju tego co tu czyli z bugami. Jak widac ludziom sie podoba, ja tez gram bo sie bawie, ale wiem ze to nie projekt na dluzej. Nie wiem po co tu sa takie placze o te bugi przekrety itd - to server EASY, NA CHWILE, DO POBAWIENIA SIE, zrozumcie to...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bo takiego servera dawno nie bylo i dlugo nie bedzie - ogarnietego. A jesli beda to pokroju tego co tu czyli z bugami. Jak widac ludziom sie podoba, ja tez gram bo sie bawie, ale wiem ze to nie projekt na dluzej. Nie wiem po co tu sa takie placze o te bugi przekrety itd - to server EASY, NA CHWILE, DO POBAWIENIA SIE, zrozumcie to...

Ta, a wyobraźcie sobie co by było gdyby nie bug z expem, 2k + 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Ta, a wyobraźcie sobie co by było gdyby nie bug z expem, 2k + 

Bez reklamy? Niesadze :P

Ale mozliwe, ze byloby wiecej, nie mniej server skonczylby sie rownie szybko - tu sie gra tydzien, dwa i koniec, masz wszystko, nuda.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Więc jak jest z tym serwerem? Bo mam chęć pograć na Divine, ale jeśli to takie gówno jak tu piszecie, to się zmywam. A miałem nadzieję, że wróci stary dobry Divine..

Opublikowano

Więc jak jest z tym serwerem? Bo mam chęć pograć na Divine, ale jeśli to takie gówno jak tu piszecie, to się zmywam. A miałem nadzieję, że wróci stary dobry Divine..

Hmm. Bugi sa, w tym momencie nie takie bardzo szkodliwe, bug ze sztabkami - niewiadomo mit czy prawda, pare osob o nim pieprzy ale zeby cos pokazac, udowodnic to juz nie.

Administracja jedna z gorszych.

Nie mniej server fajny zeby sie pobawic, szybko idzie sie dorobic w sumie wszystkiego wiec mozesz wbic :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na starym Divine, z tego co pamiętam, administracja też była do dupy. No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak zagrać i ocenić. Dzięki za szybką odpowiedź ;)

Opublikowano

Jak narazie to tylko Twoj placz czytam od paru stron :)

Opublikowano

Jak narazie to tylko Twoj placz czytam od paru stron :)

Nie wiem co "placzacego" w tym poscie widzisz ale coz, nie kazdego Bog obdarzyl mozgiem :)

Ja mowie o tm ciaglym placzu i ujadaniu bo bug, bo administracja - tak wszyscy to wiedza, a ludzie i tak sie chca pobawic chwile. Wiec czytanie co drugiego posta identycznego juz mnie nudzi.

Pozdrawiam

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie wiem co "placzacego" w tym poscie widzisz ale coz, nie kazdego Bog obdarzyl mozgiem :)

Ja mowie o tm ciaglym placzu i ujadaniu bo bug, bo administracja - tak wszyscy to wiedza, a ludzie i tak sie chca pobawic chwile. Wiec czytanie co drugiego posta identycznego juz mnie nudzi.

Pozdrawiam

Tak samo jak nas juz nudzi Twoje lamentowanie na temat Administracji, c***a wiesz a najwiecej masz do gadania :)

Opublikowano

serwer okej, mogę polecić lecz usuńcie proszę te komunikaty bądź je poprawcie, laguje to tylko serwer :)

Opublikowano

No wlasnie mnie po raz 2 wywalilo pod rzad z ww przy smoku gdy zaspamilo czat o ubiciu metka :)

Opublikowano

Tak samo jak nas juz nudzi Twoje lamentowanie na temat Administracji, c***a wiesz a najwiecej masz do gadania :)

Dobrze wróżko, fajnie, ze ty tak wszystko wiesz <3

No wlasnie mnie po raz 2 wywalilo pod rzad z ww przy smoku gdy zaspamilo czat o ubiciu metka :)

To wystarczy w opcjach sobie wylaczyc czat jak idziesz na dungeon, to nie jest trudne :)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...