Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Nie chce mi się komponować nowych wiadomości bo nie jestem w tym najlepszy, więc skopiuje z FB.

Przepraszam za te "bugi" miało to wyglądać inaczej, no cóż źle napisałem.. Hmm.. co do serwera no to będziemy się starać usuwać te błędy, zaraz włączam GG i pisze do technika, może podczas mojej absencji coś zrobił..
Będę starał się jakoś poprowadzić serwer do porządku...
Przepraszam za wszelkie problemy i niedogodności.

Miałeś jedyną niepowtarzalną okazję na reaktywację świetnego serwera sprzed lat, na starcie miałeś grubo ponad tysiąc osób bez żadnej "fejmowej" reklamy. Zaczęło się wszystko od bugów, szczególnie z tym expem na mapie 99lvl. Pisałem Ci wtedy na gg - Wyłączcie serwer, dajcie dwu/trzydniową betę, poprawie błędy i wystartujcie na nowo. A Ty co zrobiłeś? Wyrzuciłeś "$rargina" i przyjąłeś Rouseda i Pekuiego(który rozpowszechniał zdjęcia "$rargina"). Na serwerze było ok. dziesięciu członków teamu w średnim wieku 16lat, którzy mieli swoich przydupasów i im pomagali. Prawda o tym serwerze jest taka, że jak lizałeś odbyt na serwerowym TS dostawałeś rangę.  Będziesz starał się jakoś poprowadzić serwer do porządku? Ale po co? Gracze odchodzą, a po ostatnim incydencie z psc zostanie tutaj max. 200osób. Problemem nie jest Louche - Twój były technik, który włamał się do bazy i porozdawał ltemki z naVi tylko Ty.  Swoim zachowaniem pokazałeś, że nie dojrzałeś do rangi "lidera teamowego" problemy Cię przerosły, a Ty sam się pogubiłeś, szczerze powiedziawszy współczuję Ci, ale to wszystko masz na własne życzenie. Na koniec mała rada ode mnie - zamknij ten serwer nawet na miesiąc poszukaj odpowiednich osób, które CI pomogą, a przede wszystkim jednej "dojrzałej", która będzie koordynowała to wszystko, bo Ty nadzwyczajnie się do tego nie nadajesz.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w niedalekiej przyszłości.

805491408806070489277.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Lajk, są te itemy z Navi czy ich nie ma? Bez dowodów ciężko mi to stwierdzić bo naprawdę chcę tu dalej pykać a widze wyżej mocne słowa choć w niekórych miejscach zbyt zakłamane :P

Mimo to serwer moge polecic z oka Devina ;)

I narazie zostane.

Miałeś jedyną niepowtarzalną okazję na reaktywację świetnego serwera sprzed lat, na starcie miałeś grubo ponad tysiąc osób bez żadnej "fejmowej" reklamy. Zaczęło się wszystko od bugów, szczególnie z tym expem na mapie 99lvl. Pisałem Ci wtedy na gg - Wyłączcie serwer, dajcie dwu/trzydniową betę, poprawie błędy i wystartujcie na nowo. A Ty co zrobiłeś? Wyrzuciłeś "$rargina" i przyjąłeś Rouseda i Pekuiego(który rozpowszechniał zdjęcia "$rargina"). Na serwerze było ok. dziesięciu członków teamu w średnim wieku 16lat, którzy mieli swoich przydupasów i im pomagali. Prawda o tym serwerze jest taka, że jak lizałeś odbyt na serwerowym TS dostawałeś rangę.  Będziesz starał się jakoś poprowadzić serwer do porządku? Ale po co? Gracze odchodzą, a po ostatnim incydencie z psc zostanie tutaj max. 200osób. Problemem nie jest Louche - Twój były technik, który włamał się do bazy i porozdawał ltemki z naVi tylko Ty.  Swoim zachowaniem pokazałeś, że nie dojrzałeś do rangi "lidera teamowego" problemy Cię przerosły, a Ty sam się pogubiłeś, szczerze powiedziawszy współczuję Ci, ale to wszystko masz na własne życzenie. Na koniec mała rada ode mnie - zamknij ten serwer nawet na miesiąc poszukaj odpowiednich osób, które CI pomogą, a przede wszystkim jednej "dojrzałej", która będzie koordynowała to wszystko, bo Ty nadzwyczajnie się do tego nie nadajesz.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w niedalekiej przyszłości.

Daj dowody na to Navi bo jestem ciekaw a z perspektywny twojej odpowiedzi tylko jedziesz po opinii nie mając dowodów, jestem ciekaw bo tu gram i jak faktycznie takie coś jest to odrazu zmienie sobie zdanie na temat serwera, nie samego lajka tylko tego ''Louche''

Opublikowano

Po dłuższej przerwie od metina chciałbym pograć na jakimś privie, w sumie odwiedziłbym ten serwer, ale przez zamieszanie w prezentacji odechciało mi się. Opisze ktoś sytuacje na serwie?

Opublikowano

Po dłuższej przerwie od metina chciałbym pograć na jakimś privie, w sumie odwiedziłbym ten serwer, ale przez zamieszanie w prezentacji odechciało mi się. Opisze ktoś sytuacje na serwie?

Powiem Ci że te historyjki o navi mało mnie przekonują... przed chwilą wróciłem do domu po tygodniu wbiłem na serwer ponad 600 osób aktualnie pyka... sytuacja na samym serwie owocna ale po opinii jadą no ale popełnili blad, wazne ze straja sie wygrzebac.

Opublikowano

Nie zamknę pod warunkiem że będą jacyś gracze na serwerze ;)

Zmieniamy skład, Technik jest już odpowiedni.

Nie przewiduje więcej takich akcji.. za tą oczywiście przepraszam.

Postaram się jakoś za to zadość uczynić.. :P

­

Mam taką nadzieję, trzymajcie się tej decyzji i nie zmieniajcie jej co sekunde.

Gracze będą jak zapewnicie konfort i brak takich akcji.

Opublikowano

@Lajk, są te itemy z Navi czy ich nie ma? Bez dowodów ciężko mi to stwierdzić bo naprawdę chcę tu dalej pykać a widze wyżej mocne słowa choć w niekórych miejscach zbyt zakłamane :P

Mimo to serwer moge polecic z oka Devina ;)

I narazie zostane.

Daj dowody na to Navi bo jestem ciekaw a z perspektywny twojej odpowiedzi tylko jedziesz po opinii nie mając dowodów, jestem ciekaw bo tu gram i jak faktycznie takie coś jest to odrazu zmienie sobie zdanie na temat serwera, nie samego lajka tylko tego ''Louche''

Jest czy nie ma...tego to ja nie wiem bo SS mogły być edytowane, ale powiem co widzialem wczoraj, wlasciwie to przedwczoraj bo nowy dzień :D

Koleś miał 4 Full Eq maru 5 Łuków 25um+lud+zaklecie+kryt wszystko na maxa, klasowe z kd luda. 5zbroji maru 1000 p mino i nie mow mi teraz, że sam się tego dorobił...-,- Już same łuki by musiał wydać XXL kasy by kupić. Trzeba czekać aż wystartuje coś ogarnietego. ;/

Opublikowano

Jest czy nie ma...tego to ja nie wiem bo SS mogły być edytowane, ale powiem co widzialem wczoraj, wlasciwie to przedwczoraj bo nowy dzień :D

Koleś miał 4 Full Eq maru 5 Łuków 25um+lud+zaklecie+kryt wszystko na maxa, klasowe z kd luda. 5zbroji maru 1000 p mino i nie mow mi teraz, że sam się tego dorobił...-,- Już same łuki by musiał wydać XXL kasy by kupić. Trzeba czekać aż wystartuje coś ogarnietego. ;/

Nie ma dowodów nie ma rozmowy, to jest ten ból. Dużo czasu poświęciłem żeby ogarnąć eq na tym serwerze, jak nigdy i szkoda mi go to staram go się bronić. Póki co narazie wszystko zmoga się do lepszego, zobaczymy co będzie mam nadzieje że wszystko ok.

Póki nie zobacze nie uwierze ale przekonuje mnie to coraz bardziej.

Jeśli tak jest to niedługo zapewne się to wyda, wtedy serwer padnie ale bez dowodów każdemu ciężko uwierzyć.

Opublikowano

da się tu pograć szamanem albo ninją? 

Czy raczej przy pvm nic nie znaczą? 

z EQ do expa da sie tu nawet expic archerem bez poli :rolleyes:

Fajnie się grało, ale gdy zacząłem próbować robić to yebane pole śmierci to mnie prawie krew zalała. 10 czy ile tam metków w jednym miejscu, tyle respów leci, że komp mi wysyła SMSa, że albo wyłączę tą patologie z cyrkiem w jednym albo ujrzę pokaz fajerwerków z efektownym wybuchem na końcu. Na starym divine s2 było to zrobione normalnie, czemu tutaj wszystko jest na pałe? Nie wiem po co tyle mobów po tych  metkach, wróżki i tak jest dosyć łatwo znaleźć, a one tylko lagują. To i tak nic. Na mumiach nawet ciekły azot nie pomoże, bo i tak obraz stanie. Po co tak komplikować wszystkim grę? <_<

Exp leci za szybko po 180. Żadnej radochy z wbicia lvla, nic, lvle same lecą nawet nie wiesz kiedy o.O  Z PDkiem wbiłem 100% z 220 na 221 na 1 runie tylko dlatego, że mobki same podlatywały mi pod marmur jak biłem wiedźmy. Bez sensu.

EQ na początku robi się w choooooy ciężko, a potem jak juz Ci praktycznie nie trzeba pereł to lecą jak popierdzielone.

Nie wiem, stary DivineS2 mi się bardziej podobał. BARDZO BARDZIEJ. Ament. :mellow:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Z tego co widać, ktoś z obecnej Administracji rzuca bossy dla graczy ^^

Nieźle się dzieje...

Wlasnie nei wiem, ale ciagle tak jest. Chyba ze kolejny bug z ww...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Z tego co widać, ktoś z obecnej Administracji rzuca bossy dla graczy ^^

Nieźle się dzieje...

To widzę nic się nie zmieniło ; d jak byłem w teamie na pierwszej osłonie tego serwera robiłem identycznie to samo x D

No ale serwer jest spoko, ja osobiście powodzenia życzę ; d 

xD 

Opublikowano

To widzę nic się nie zmieniło ; d jak byłem w teamie na pierwszej osłonie tego serwera robiłem identycznie to samo x D

No ale serwer jest spoko, ja osobiście powodzenia życzę ; d 

Dowiedzialem sie, ze to nie zaden event/bug tylko dungeon "pole smierci" na 200 lvl gdzie jest 16 metinów.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dowiedzialem sie, ze to nie zaden event/bug tylko dungeon "pole smierci" na 200 lvl gdzie jest 16 metinów.

Coś ci sie w glowie poprzewracalo na ss 1 GOSC zabil 15-16 metinow pod RZAD... POD RZAD przypadek nie sadze :)

Metiny sa po rozrzucane po calej mapie. 

Opublikowano

Coś ci sie w glowie poprzewracalo na ss 1 GOSC zabil 15-16 metinow pod RZAD... POD RZAD przypadek nie sadze :)

Metiny sa po rozrzucane po calej mapie. 

<lol2>

Tak, w 1 miejscu sie respi 16 metinow, więc zadne rzucanie bossow dla kogoś..

Serwer polecam.

@Lajk zrob tą latke na pieski. ;p

Opublikowano

Kto Ci takie bajki naopowiadał ? i co może ten gościu jako jedyny chodzi na tego dungeona ? i od kiedy po ubiciu metka na dungeonie pokazuje się informacja na czacie ? 

xD 

Opublikowano

Kto Ci takie bajki naopowiadał ? i co może ten gościu jako jedyny chodzi na tego dungeona ? i od kiedy po ubiciu metka na dungeonie pokazuje się informacja na czacie ? 

od dzis wlaczyli to nwm po co grasz i co sec napi3rdala info ze ktos metka ubil 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Kilka osob, roznych, przypadkowych, bo pisalem do osob, ktore ubijaly te metki (po kilkanascie na raz). Wiec cos w tym byc musi.

A ogolnie pokazuje sie ze "xx rozbil metka xx", nawet jeon-un - sam nie wiem po jaka cholere to wlaczyli...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Kilka osob, roznych, przypadkowych, bo pisalem do osob, ktore ubijaly te metki (po kilkanascie na raz). Wiec cos w tym byc musi.

A ogolnie pokazuje sie ze "xx rozbil metka xx", nawet jeon-un - sam nie wiem po jaka cholere to wlaczyli...

By serwer lagowało - nowe przerwy- wprowadzanie nowych utrudnień/bugów.

Polska edukacja ginie na tym serwerze. Umarłem po tych 2-ch wiadomościach i nie wiem czy się respawn'uje.

47539323336981037759.jpg

#rein

Opublikowano

Ten serwer to syf, myliłem się co do niego. Widziałem na własne oczy itemy z navicatu, pisałem tyle dobrych wiadomości na temat tego serwera, broniłem go i wogólę... 

Banda dzieci, zatrudniaj więcej administratorów(TGM'ÓW) Uważaj Laj( zdesperowany 14 latku ) bo Psychu(kobiete?dziecko) zapłodnisz przez skype ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie polecam, wręcz odradzam wam tutaj grać.

Bug z levelami zniszczył wszystko, jest nawet bug na sztabki, tylko nieliczni wiedzą jaki i jak on działa, sam poznałem jego działanie w co nie wierzyłem bo nigdy takiego czegoś nie widziałem. Wymieniajcie eq i uciekajcie póki możecie, wstyd i chańba. Zgarneli na was tylko hajs.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...