Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, nie umiemy. Wystarczy wbić na forum na którym wyjaśniłem co nie co.

Po pierwsze to zdegradowałem prawie cały team. Znajomy który ma mi pomóc będzie dopiero mi pomagał dzisiaj (jeśli nie będzie miał jakiś ważniejszych rzeczy na głowie, mam nadzieje że nie).

Po drugie miał być ale nie było, nawet pisałem że mój stary team się na to nie zgodził.. nie wiem dlaczego.

Po trzecie jeśli to miałby być serwer dla hajsu to wszystkie ulepki władował bym do isa po 30zł za 200 sztuk a tak nie jest.

I jak możesz to wyjaśnij mi jak człowiek od clienta ma usuwać bugi na serwerze? xD

B)

­

Ja radzę zmienić ceny uleków w IS bo to jest przesada IS-owcy wszystko mają pod mordę podstawione ;d.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja radzę zmienić ceny uleków w IS bo to jest przesada IS-owcy wszystko mają pod mordę podstawione ;d.

To jest fakt ale z drugiej strony posiedzisz godzine w v2 dropiac szkaty i sztaby i tez masz na ulepy :) Troszke pokombinowac i wszystko sie ma w pare godzin, nie robiac nic.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer mogliście włączyć jak byście naprawili wszystkie bugi, a nie jak są te same bugi co kiedyś i teraz jeszcze więcej ..

Opublikowano

To jest fakt ale z drugiej strony posiedzisz godzine w v2 dropiac szkaty i sztaby i tez masz na ulepy :) Troszke pokombinowac i wszystko sie ma w pare godzin, nie robiac nic.

Wiem bo ja bez IS w tydzien full maru zrobiłem , ale i tak sądzę że IS za tani ;d

Opublikowano

Drodzy gracze z przykrością informujemy że z dniem 28 czerwca podjeliśmy decyzję o zamknięciu serwera. Jednak nie martwcie się zostanie on poddany tzw. reworkowi czyli ulegnie zmianie wpływającej na jego odpowiednią funkcjonalność. Decyzja została podjęta w związku z błędami które nie zostały wyeliminowane przed startem, jednym z nich był błąd ze zdobywaniem doświadczenia. Kolejnym z powodów była błędnie dobrana administracja w tym technik. Podczas ponownego startu wszystkim graczom zostaną zwrócone Smocze Monety które zostały zakupione, jedyną zmianą będzie ich ilość w przypadku PaySafeCard która będzie adekwatna do sumy jaka została przekazana. Zmianom oraz poprawie zostaną poddane dotychczasowo nie działające dungeony, wartość bonusów w ekwipunku zostanie poprawiona, wszystkie błędy wyłapane przez administrację oraz graczy będą zlikwidowane.
Team DivineWorld :)

­

hahah 

Milo sie gralo dobranoc

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Oby na reaktywacji nie popełniali tych samych błędów! Brawa za mądrą decyzję, szkoda tylko że tak późno. Czekam z niecierpliwoscią na rework! 

Opublikowano

Jak ktoś mi powie,że ten serwer nie był dla IS'u to go wyśmieje.

Od dzisiaj nie polecam każdego projektu @Lajk™.

PS: Jak można wyłączyć serwer tydzień po starcie? Zapewniając,że ma się technika nowego i wszystko będzie teraz idealnie oraz bez zapytania się graczy? X D  Można,DivineWorld.eu .

#rein

Opublikowano

Co tu moge pisać DUŻO BOGÓW, EQ Z NAVI (TYPEK MIAŁ 3000 NA LUDA W TARCZY), administracja ma wszystkich głęboko w dupie, server pod is'o NIE POLECAM !!!

Opublikowano

Chyba im się odwidziało by zamykać serwer X D

Ludziska sprzedawajcie lub wymieniajcie ekwipunek jak jeszcze macie czas :v

#rein

Opublikowano

Tak już bywa, chłopaki się pogubili, wracam aktualnie z zagranicy i mam zamiar spokojnie pograć, wejście się za serwer, pomyślnie na spokojnie co możecie zrobić. Mi serwer pasował taki jaki był dokładnie na początku tygodnia, od tamtego czasu nie gram. Dziś whipem na komórce dowiedzieć się jak się miewa serwer, co zobaczyłem?chaos. Ciągle jestem po waszej stronie. Dam wam radę. Nie zamykanie serwera za te pieniądze które zarobiliscie(nie ukrywany że nie, ie ważne ile) zatrudnienie porządny team a nie jakieś dzieci, poprawianie stopniowo bugi i tyle. Nie zwracanie uwagi na chejty, po co wgl je czytanie?macie graczy?macie i grają po co słuchać osób z forum etc które piszą ciągle to samo? Spytajcie osoby na samym serwerze co i jak i się za to wezcie. Pierw pooukladajcie tam zaś ogarniajcie serwer. Nie odbieranie ludziom czasu który poświęcili w tym sam ją, poznałem tutaj wiele dobrych osób. Przepraszam za błędy pisze z tele

Opublikowano

Co tu moge pisać DUŻO BOGÓW, EQ Z NAVI (TYPEK MIAŁ 3000 NA LUDA W TARCZY), administracja ma wszystkich głęboko w dupie, server pod is'o NIE POLECAM !!!

pokaż dowód a potem oczerniaj 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

­Nie chce mi się komponować nowych wiadomości bo nie jestem w tym najlepszy, więc skopiuje z FB.

Przepraszam za te "bugi" miało to wyglądać inaczej, no cóż źle napisałem.. Hmm.. co do serwera no to będziemy się starać usuwać te błędy, zaraz włączam GG i pisze do technika, może podczas mojej absencji coś zrobił..
Będę starał się jakoś poprowadzić serwer do porządku...
Przepraszam za wszelkie problemy i niedogodności.
Opublikowano

Dla osób, nie cierpliwych lub chejterow na fp macie info odnośnie serwa, z którego wynika że spokojnie można grać, dobra i rzetelna decyzją:) sam popykam jak wrócę niedługo na chatę!!!

Opublikowano

Kurde zastanawiam się co z tym serwerem zrobić, niby lajk napisał że cofki itp. nie będzie, to nadal się boję że go zamkną. 

A zamierzam tu zacząć grać, ale mam mieszane uczucia.

Opublikowano

Biter, gram tu od startu ale od poniedziałku do jutra nie gram bo mnie w domu nie ma, myślę że można im zaufać. Chociaż po tej akcji również mam mieszane uczucia.

@Lajk

Co z administracja?jesteście w dobrym składzie?

Serwer po tym co napisales, będzie napewno bez takich akcji?

Sory za błędy pisze z kom

Opublikowano

Kurde zastanawiam się co z tym serwerem zrobić, niby lajk napisał że cofki itp. nie będzie, to nadal się boję że go zamkną. 

A zamierzam tu zacząć grać, ale mam mieszane uczucia.

Nie zamknę pod warunkiem że będą jacyś gracze na serwerze ;)

Biter, gram tu od startu ale od poniedziałku do jutra nie gram bo mnie w domu nie ma, myślę że można im zaufać. Chociaż po tej akcji również mam mieszane uczucia.

@Lajk

Co z administracja?jesteście w dobrym składzie?

Serwer po tym co napisales, będzie napewno bez takich akcji?

Sory za błędy pisze z kom

Zmieniamy skład, Technik jest już odpowiedni.

Nie przewiduje więcej takich akcji.. za tą oczywiście przepraszam.

Postaram się jakoś za to zadość uczynić.. :p

­

Opublikowano

Nie zamknę pod warunkiem że będą jacyś gracze na serwerze ;)

Zmieniamy skład, Technik jest już odpowiedni.

Nie przewiduje więcej takich akcji.. za tą oczywiście przepraszam.

Postaram się jakoś za to zadość uczynić.. :P

­

@Lajk™ Dodajcie jakiś drop typu "co teraz na plu będzie drop piłek" to od razu wbijam żeby się dorobić na początek. ;D

Opublikowano

Wlasnie na starym divine czy podobnym eruris byly czesto eventy typu drop prezentow itp wiec polecam to tu zrobic

Za czasów jak grałem na Divine to nic nie było oprócz Hard Exp. Pamiętam tylko na Erurisie jak dropił "Football" to w 20 minut miałem 5 p.mino :D

Zobaczymy co się da zrobić ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...