Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi tu się fajnie gra!

Sura 141 lvl WP.

Trzeba fakt faktem się meczyć z expem na mapie od 124 ale da rade :) (eXP do poprawki )

Ale fajnie jest :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tego co widzę ilość graczy drastycznie spada. W okresie w którym 24/7 powinno być 1000+ jest ledwo 800 a w dodatku podczas wieczornych godzin, gdzie powinno o 200-300 podskoczyć, to tutaj spada do 700. Coś jest nie tak.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Z luzerem wprowadziliśmy troszkę poprawek na serwer:

Usuwanie postaci (nie sprawdzone)

Poprawiona Wieża Poległych

Aby wejść na WP, trzeba być w grupie 2-osobowej.

Aby wejść na WW, trzeba być w grupie 2-osobowej.

Stackowanie 6/7 bonów. (nie sprawdzone)

Zmiana % ulepszania EQ Maru na 90%.

Zmiana ilości pereł dropionych z lorda na 50.

Toggle Aury Miecza i Berserku. (nie sprawdzone)

Zwiększenie dropu Ciekawych Szkatułek (nie sprawdzone)

Dodanie koszu na przedmioty (X - tymczasowo)

Polecam uruchomić patcher ;)

­

Opublikowano

I coraz mniej graczy.

Gracze odchodzą też przez to jak się administracja zachowuje, sytuacja na forum jest naganna. Co wchodzę na serwer ktoś z użytkowników ma rangi no ja pier dajcie każdemu po randze i będzie spokój niech każdy rządzi i banuje się nawzajem. 

Co przerwa ciągle coś pada ;d

czuje się jak na beta testach :D

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Gracze odchodzą też przez to jak się administracja zachowuje, sytuacja na forum jest naganna. Co wchodzę na serwer ktoś z użytkowników ma rangi no ja pier dajcie każdemu po randze i będzie spokój niech każdy rządzi i banuje się nawzajem. 

Co przerwa ciągle coś pada ;d

czuje się jak na beta testach :D

Ale z drugiej strony to czego Wy oczekujecie? To jest easy, tu w pare dni masz WSZYSTKO, dodatkowo mozna zawsze ustawic autclickera nadropic szkat i sztabek i tylko expic, bo ulepy wszystkie sie kupi. Server typowy easy to pobawienia sie chwile i przejscia na powaznijeszy projekt - szczegolnie przy tej administracji, ktora ogarnia niewiele lepiej niz Asfen :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ale z drugiej strony to czego Wy oczekujecie? To jest easy, tu w pare dni masz WSZYSTKO, dodatkowo mozna zawsze ustawic autclickera nadropic szkat i sztabek i tylko expic, bo ulepy wszystkie sie kupi. Server typowy easy to pobawienia sie chwile i przejscia na powaznijeszy projekt - szczegolnie przy tej administracji, ktora ogarnia niewiele lepiej niz Asfen :P

Mi nie chodzi o serwer bo jest w miarę ok przyjemnie mi się gra. Chodzi mi o administracje która ma totalnie w du.pie forum jak i serwer. Wróć do 45 strony i zobacz odpowiedź HA. Obiecywali ogarniętą administracje a tak naprawdę rządzą tam dzieci, które bawią się w rozdawania rang. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Z luzerem wprowadziliśmy troszkę poprawek na serwer:

Usuwanie postaci (nie sprawdzone)
Poprawiona Wieża Poległych
Aby wejść na WP, trzeba być w grupie 2-osobowej.
Aby wejść na WW, trzeba być w grupie 2-osobowej.
Stackowanie 6/7 bonów. (nie sprawdzone)
Zmiana % ulepszania EQ Maru na 90%.
Zmiana ilości pereł dropionych z lorda na 50.
Toggle Aury Miecza i Berserku. (nie sprawdzone)
Zwiększenie dropu Ciekawych Szkatułek (nie sprawdzone)
Dodanie koszu na przedmioty (X - tymczasowo)

Polecam uruchomić patcher ;)

­

"Nie sprawdzone" to po jaki ch*j to wprowadzasz? Chcesz aby ktoś Ci powiedział ze za 100 zł masz Plazmę 42 cale, a dostajesz kota w worku? 

ncxi0x.jpg

Serwer pobugowany :]]] Odradzam tu gry .

Opublikowano

"Nie sprawdzone" to po jaki ch*j to wprowadzasz? Chcesz aby ktoś Ci powiedział ze za 100 zł masz Plazmę 42 cale, a dostajesz kota w worku? 

ncxi0x.jpg

Serwer pobugowany :]]] Odradzam tu gry .

3 z 4 nie sprawdzonych punktów działają.

­

Opublikowano

Ej mam taką sprawę, mogę dodać im podmianę mobów na psy? :D

To lepiej daj mi a ja wrzuce do clienta.

­

Opublikowano

Pogralem i serwerek fajny wbilem na forum. A tam mnie zatkało. Patrz i nie wierzę jeden wielki burdel. Pomysalem ze to wszystko powoli się ustatkuje ale jednak nie. Rozdawanie rang przyjmowanie Do ekipy po znajomości. Szczerze mówiąc wywalić całe te forum i zebrać jedną porządną ekipę czas cos zrobić bo panuje jak na ten czas anarchia

Co do głównego admina forum i tego mentora v7 czy jakoś tak. Niby dorośli a zachowują się jak dzieci. Myślą ze rozwiążą problem banem Hahah dobre xD W temacie Administracja... Jest wszystko napisane i to jest prawda ;)

Opublikowano

nie polecam wszystko zbugowane miał byc reset lvl tydzień temu i nie był nie dali info dla czego, masakra po prostu w 100% nie polecam :) serwer tylko dla hajsu nic nie naprawiają a dodają jakieś rzeczy bezużyteczne zamiast naprawiać bugi... (nie umieją :) no tak.

nie pozdrawiam.

Opublikowano

nie polecam wszystko zbugowane miał byc reset lvl tydzień temu i nie był nie dali info dla czego, masakra po prostu w 100% nie polecam :) serwer tylko dla hajsu nic nie naprawiają a dodają jakieś rzeczy bezużyteczne zamiast naprawiać bugi... (nie umieją :) no tak.

nie pozdrawiam.

Tak, nie umiemy. Wystarczy wbić na forum na którym wyjaśniłem co nie co.

Po pierwsze to zdegradowałem prawie cały team. Znajomy który ma mi pomóc będzie dopiero mi pomagał dzisiaj (jeśli nie będzie miał jakiś ważniejszych rzeczy na głowie, mam nadzieje że nie).

Po drugie miał być ale nie było, nawet pisałem że mój stary team się na to nie zgodził.. nie wiem dlaczego.

Po trzecie jeśli to miałby być serwer dla hajsu to wszystkie ulepki władował bym do isa po 30zł za 200 sztuk a tak nie jest.

I jak możesz to wyjaśnij mi jak człowiek od clienta ma usuwać bugi na serwerze? xD

B)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...