Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej tego nie zrobię,nie zamierzam jakiegoś robaka na komputer ściągnąć.

Może być spowodowany tym że pakowalem binke Enigmą. Ale jak się ma Avasta / Avg to ja się nie dziwie.
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może być spowodowany tym że pakowalem binke Enigmą. Ale jak się ma Avasta / Avg to ja się nie dziwie.

Powiedź mi co cię interesuje jakiego mam antywirusa?

Nie,akurat nie mam avasta ani Avg z resztą to nie twoja sprawa.

Powinniście chyba zająć się sprawą skoro tyle osób pisze,że ma ten problem.

Zobacz sb oficialne forum i tam masz temacik o tym ...

I'm happy :)

Opublikowano

Warto zagrać? Trudno o ulepszacze, eq? Adminstracja interesuje się serwerem? Dam radę bez IS w expie/pvp?

Ja bym poczekal na twoim miejscu z pare dni jeszcze Argina wyj3bali z teamu i nie wiadomo jak to dalej bedzie;p

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Ja bym poczekal na twoim miejscu z pare dni jeszcze Argina wyj3bali z teamu i nie wiadomo jak to dalej bedzie;p

Jakoś będzie.. jutro zabieram się za kolejną porcję bugów i propozycji. Muszę przeprowadzić czystki w administracji i przyjąć kogoś świeżego bo niektórzy ostro ze mną cisną w ch***.
Opublikowano

Jakoś będzie.. jutro zabieram się za kolejną porcję bugów i propozycji. Muszę przeprowadzić czystki w administracji i przyjąć kogoś świeżego bo niektórzy ostro ze mną cisną w ch***.

Robcie reset , naprawcie all bugi i startujcie za tydzien od nowa !!

4uc581.jpg

Opublikowano

Robcie reset , naprawcie all bugi i startujcie za tydzien od nowa !!

Takie decyzje podejmuje się dzień/dwa to starcie. 

#rein

Opublikowano

Dużo osób gra? Ile jest w godzinie szczytu?

Tepłem sie do Doliny i nie chce mnie zalogować GG serwer

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Dużo osób gra? Ile jest w godzinie szczytu?

Tepłem sie do Doliny i nie chce mnie zalogować GG serwer

Średnio 1k.

­

Opublikowano

To warto wbijać ? Bo widzę że jakieś , bugi , problemy , etc.

Raczej warto wbic, pobawic sie troche. To server easy - pol roku tu nie zabawisz, wiadomo, ale troche pograc mozna :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

i juz ledwo 800 graczy 2 dni temu bylo o tej godz 1.1k ;p

Lajk miales sie brac dzis za jakies poprawki itp

26 czerwiec - wakacje. Większość na lata na świeżym powietrzu. :P

To warto wbijać ? Bo widzę że jakieś , bugi , problemy , etc.

Wbijaj, wszystko jest poprawiane.

Opublikowano

Przecież gając tam i przyglądając się forum to jest tam wielkie jedno nie porozumienie. 

Każdy użytkownik dostaje od Administratora do GM. Niedługo będą rozdawać HA. 

Na forum jest jakaś patologia co odtrąca od samego grania. Pierw ktoś dostaje administratora potem spada na moderatora potem yt a na końcu zbanowany

Potem jakiś Yt dostanie GM

Potem jakiś osioł z Moda jest Gm i Mod koodynatorem czy jakoś tak. Sam Administrator forum się rządzi jak by był tutaj Władcą, ponadto, osoby dostają rangi bez jakiś podań. BAŁAGAN administracja główna nic z tym nie robi, to miał byś fajny serwer I NIBY OGARNIĘTA ADMINISTRACJA A JEST JEDEN WIELKI SYF. Nie wiem co oni wyprawiają ale jak tak dalej będzie to serwer padnie za miesiąc/dwa. 

Ponadto zachowanie Mod koordynatora jest naganne, odzywa się do użytkowników jak do śmieci i taki ktoś ma panować na forum ? Co za żenada. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

26 czerwiec - wakacje. Większość na lata na świeżym powietrzu. :P

Wbijaj, wszystko jest poprawiane.

C***a jest a nie poprawione... szybkosc ruchu ataku się po wczorajszym restarcie zbugowała... , dopałki znikają po przelogowaniu tak samo bonusy od biologa!

Opublikowano

Przecież gając tam i przyglądając się forum to jest tam wielkie jedno nie porozumienie. 

Każdy użytkownik dostaje od Administratora do GM. Niedługo będą rozdawać HA. 

Na forum jest jakaś patologia co odtrąca od samego grania. Pierw ktoś dostaje administratora potem spada na moderatora potem yt a na końcu zbanowany

Potem jakiś Yt dostanie GM

Potem jakiś osioł z Moda jest Gm i Mod koodynatorem czy jakoś tak. Sam Administrator forum się rządzi jak by był tutaj Władcą, ponadto, osoby dostają rangi bez jakiś podań. BAŁAGAN administracja główna nic z tym nie robi, to miał byś fajny serwer I NIBY OGARNIĘTA ADMINISTRACJA A JEST JEDEN WIELKI SYF. Nie wiem co oni wyprawiają ale jak tak dalej będzie to serwer padnie za miesiąc/dwa. 

Ponadto zachowanie Mod koordynatora jest naganne, odzywa się do użytkowników jak do śmieci i taki ktoś ma panować na forum ? Co za żenada. 

Dałem Rousedowi forum żeby je ogarniał, pokazywał mi jakiś dowód że do niego skakałaś zresztą gówno mnie to bo Roused ma tam urzędować. Skoro cie wyrzucili to chyba mają powód, prawda ?

­

Opublikowano

Proponuje :

• Wziąść porządnego technika! Nie 17 latka
  • Naprawić te bugi i napisać co naprawiliście
  • WZIASC SIE DO ROBOTY WKONCU!
Opublikowano

Dałem Rousedowi forum żeby je ogarniał, pokazywał mi jakiś dowód że do niego skakałaś zresztą gówno mnie to bo Roused ma tam urzędować. Skoro cie wyrzucili to chyba mają powód, prawda ?

­

Słucham ? Jakie wyrzucił bo nie bardzo rozumiem :) .. No tak gówno Cię interesuje bo masz w dup.ie graczy jak i użytkowników. A prawda w oczy kole. Dużo osób Ci powie co siedzi na forum że im się to nie podoba. Myślisz że ludziom się to podoba że osoby przypadkowe dostają rangi za nic ? Mówiliście że będzie ogarnięta administracja a jest administracja na poziomie 10 latków :). Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, gdzie są te rzeczy które tak obiecywaliście w zapowiedzi, była fajna administracja na początku a teraz są dzieci które rozdają rangi na prawo i lewo. Ale widzę że już dość kasy zarobiliście, więc pewnie macie gdzieś serwer jak i forum .

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Żenada to co się dzieje na forum tego serwera.  Najpierw pseudo administrator $rargin pełni najwyższa funkcję na forum, następnie osoba z zewnątrz włamuje się, odbiera rangę pseudo administratorowi i wszystko zmienia, kolejno $rargin powraca i jego funfel Roused, który nie zna podstaw języka polskiego "nie typowy" , "orginalny" , "z*********e" - to wulgaryzm. Po trzech dniach Roused rezygnuje z funkcji moderatora, bo oczywiście wszystko przerosło tak młodą i niedoświadczoną osobę.  Następnie  $rargin zostaje zbanowany permanentnie, a jego obowiązki przejmuje powracający Roused. Po prostu śmiech na sali. Z cała\ą sympatią do Ciebie Lajk, bo jesteś jednym z bardziej ogarniętych ludzi w teamie. ale sobie nie radzisz, na forum jak i serwerze widnieje chaos. Również jestem zawiedziony działaniem użytkownika kYRA, bo Ty też jesteś dość ogarnięty, a nic nie robisz w tej sprawie.  Na chwilę obecną nie polecam serwera i forum, bo panuje tam niezły bajzel.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Już na samym początku pisałem że tylu ludzi przy randze nie wyjdzie na korzyść serwera :)

Nic tylko czekać na spadki i zamek.

Kyra tak sb to tłumacz że wakacje... Teraz własnie powinno tych graczy przybyć a nie ubyć.

Lajk zdrowia i Powo bo tutaj sb tylko opinie psujesz.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...