Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam,wszystko pobugowane. Na WH też można grać spokojnie,administracja ma wszystko w dupie . 

PS: Jednak inny team a jednak wszystko po staremu :D  #szczepan

Tak, jak najbardziej.

Co do WH.. zajmuje się tym problemem od jakiegoś czasu i będę starał się go zabezpieczyć w jak największym stopniu ;)

­

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Tak, jak najbardziej.

Co do WH.. zajmuje się tym problemem od jakiegoś czasu i będę starał się go zabezpieczyć w jak największym stopniu ;)

­

Dlacego Argin zbanowany? :D

Opublikowano

Grałem, nie polecam juz. Serwer pobugowany, administracja ma graczy w nosie, czekajac na tsie 3 godziny nikt nie raczył mi zejsc z pomoca, mimo ze wszyscy administratorzy tam byli. Na forum tak samo. Od kilku dni obiecuja naprawe bugów a nic nie zostało naprawione.

Opublikowano

LAJK

1) usuń argina z teamu

2) zamknij serwer

3)odbuguj pliki,napraw...

4) zrób restart całkowity

5)znajdź nowego sponsora

6)na nowo wystartuj

7) zrób to dla graczy nie miej na sumieniu że zjeba***łeś im  najukochańszy serwer...

wilowo.jpg

Opublikowano

warto wgl grac 

jak z expem/dropem 

to prawda ze 350online ?

jak z klasami ktora dobra

Zależy. Mi się gra w miarę fajnie. Exp leci elegancko, drop też niezgorsza. Wg. mnie jest grubo ponad "350", bo od rana ciężko o dobrego spota na mapie 124. Która klasa dobra, to już zależy od tego czy preferujesz PvP czy expa. Raczej jest praktycznie tak samo jak na prawie każdym metinie. Co do bugu na expa, to gratuluje tym co powbijali sobie 250. Śmiech ogarnia jak widzisz taki 250 z mieczykiem na 90lvl i hwangu. Nie rozumiem czemu tu ludzie ulepszają sobie zbrojki i tracą ulepy, kiedy na 145/150lvl masz takie biżu, że ja metki na mapie 124 kasuje w 15sekund i to tylko dlatego, że tyle respów wylatuje, że 5sekund mi się atak buguje i nie bije w nic metka zanim nie wybije mobów :rolleyes:

Ogólnie polecam. Można sobie na lajcie tutaj poklikać jak nie macie nic innego do roboty ;)

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Nie zmieni bo Argin to wafel ich sponsora a sherer to złodziej.

Po co się wypowiadasz skoro nie wiesz jak sytuacja wygląda, Lajk sam sobie Argina do teamu wziął, więc sam może go wyjebać, ja nikogo nikomu do teamu nie wciskam ani w sam projekt się nie wpierdalam, każdy sobie postępuje jak chce.

LAJK
1) usuń argina z teamu
2) zamknij serwer
5)znajdź nowego sponsora
6)na nowo wystartuj
7) zrób to dla graczy nie miej na sumieniu że zjeba***łeś im  najukochańszy serwer...

A co ma sponsor do tego?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Po co się wypowiadasz skoro nie wiesz jak sytuacja wygląda, Lajk sam sobie Argina do teamu wziął, więc sam może go wyjebać, ja nikogo nikomu do teamu nie wciskam ani w sam projekt się nie wpierdalam, każdy sobie postępuje jak chce.

A co ma sponsor do tego?

Nie wiem jak wygląda sytuacja? Kolego, mam oczy i widzę co się dzieję, znam tez kilka osób z którymi współpracowałes i twierdzą iż Argin to twój pies od forum. 

To są fakty a nie tylko moje spostrzeżenia. Nie oszukuj sam siebie, a jemu możesz powiedziec że jest twoim żołnierzem od forum wprost a za 2 dni napisac że ma tworzyc forum i gwarantuje Ci że zrobi ;) To taki typ człowieka, nie dojrzały emocjonalnie z brakiem dystansu do siebie oraz problemami z samooceną Szymonek. Pozdrawiam czule po papiesku i nie wypowiadam się więcej na ten temat. 

Opublikowano

Tutaj dowód, że nic nikomu nie zrobiłem

PNrBN8s.jpg

potwierdzam, sprawa wyjaśniona i bez spin, jakieś dzieci chcieli wygryźć zawodnika z teamu

Nie wiem jak wygląda sytuacja? Kolego, mam oczy i widzę co się dzieję, znam tez kilka osób z którymi współpracowałes i twierdzą iż Argin to twój pies od forum. 

To są fakty a nie tylko moje spostrzeżenia. Nie oszukuj sam siebie, a jemu możesz powiedziec że jest twoim żołnierzem od forum wprost a za 2 dni napisac że ma tworzyc forum i gwarantuje Ci że zrobi ;) To taki typ człowieka, nie dojrzały emocjonalnie z brakiem dystansu do siebie oraz problemami z samooceną Szymonek. Pozdrawiam czule po papiesku i nie wypowiadam się więcej na ten temat. 

to że z nim współpracuje i oferuje się jako pomoc od forum to już sprawa indywidualna teamu, nie na każdym serwerze argin ma prawa gma tylko zazwyczaj robi fora dla osób które tego nie potrafią (tak mi sie wydaje) to że jest w teamie jako mistrz gry zależy od teamu, a nie od ciebie

LAJK

1) usuń argina z teamu

2) zamknij serwer

5)znajdź nowego sponsora

6)na nowo wystartuj

dlaczego każdy gracz załatwia wszystko resetem, co Ci to da? jeżeli wszystko naprawią w przeciągu kilku tygodni to serwerowi wyjdzie na dobre, chyba tylko głupi zrezygnowałby z takiego projektu

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pytanko.
Buty do pvp/wojenne oplaca sie przerabiac? Fenki daja 10% blok ciosu, a przerobione na 90 lvl daja kryta, potwory i "szansa na odbicie klatwy". Czy tylko te bony wzrastajaa czy na wyzszym lvlu wraca do butow blok ciosow?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pytanko.

Buty do pvp/wojenne oplaca sie przerabiac? Fenki daja 10% blok ciosu, a przerobione na 90 lvl daja kryta, potwory i "szansa na odbicie klatwy". Czy tylko te bony wzrastajaa czy na wyzszym lvlu wraca do butow blok ciosow?

558be3651dfbc.png

Opublikowano

Poprawcie drop pereł i ziół bo to katorga. 
Na 154 lvl mam po 15 perely i po 3x zioła -.-

Albo inaczej. gdzie to dropi. Na mapie 99 z metków leci jak się uda to po 1 sztuce perly a z bossa jakas stalka i koniec.
mapa 124 Cos niby leci ale nie wiem po ile sztuk, tez po 1x?

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Poprawcie drop pereł i ziół bo to katorga. 

Na 154 lvl mam po 15 perely i po 3x zioła -.-

Nie kłam koleżko nie kłam.

Nie po wiecej

Opublikowano

Najlpierw poprawicie klienta ;

Wyskakuje że jest wirus,i nie tylko mi ale dużej ilości osób tak się dzieje.

Nie pisać,aby wyłączyć antywira bo i tak to nic niedaje ;

Oraz o patch'u alternatywnym bo też zbugowany jest.

I'm happy :)

Opublikowano

Jakiego masz anty? ja avasta wylaczylem i udalo sie wlaczyc 

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Key. ;)

­

Opublikowano

Dodaj cały folder divine do wyjątków i po sprawie ;x

Opublikowano

Dodaj cały folder divine do wyjątków i po sprawie ;x

Raczej tego nie zrobię,nie zamierzam jakiegoś robaka na komputer ściągnąć.

I'm happy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...