Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parodia! ;) Od samego początku wystawiałem postać na auto-pele + WH i expiła... Do dnia dzisiejszego nie została zbanowana ... Wbiła 250 lv.

Lajk pisałeś że Argina nie ma w team... Już na starcie popisywał się w grze pod nickiem [GM]Argin. Bugi jak były tak są a jest ich jeszcze więcej... Zapewne bugów jest więcej niż na starym Divine :) Głupiego bug'a z PT nie potrafiliście naprawić ;)

Dość ciekawe sztylety nie powiem że nie :)

22673268465255642059.jpg

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Parodia! ;) Od samego początku wystawiałem postać na auto-pele + WH i expiła... Do dnia dzisiejszego nie została zbanowana ... Wbiła 250 lv.

Lajk pisałeś że Argina nie ma w team... Już na starcie popisywał się w grze pod nickiem [GM]Argin. Bugi jak były tak są a jest ich jeszcze więcej... Zapewne bugów jest więcej niż na starym Divine :) Głupiego bug'a z PT nie potrafiliście naprawić ;)

Dość ciekawe sztylety nie powiem że nie :)

22673268465255642059.jpg

Przyjęli go przed startem.

Wiem że są bugi bo zostałem wy******y na te pliki, zanim je dostałem ktoś się fajnie nimi bawił. Wiem, błędem było że nie sprawdziliśmy ich pod każdym błędem no ale.. mleko się rozlało. Teraz chłopaki usuwają błędy.

Kto napisał że błędu z pt nie potrafiliśmy naprawić? Nie było chłopaków odpowiedzialnych za pracę na serwerze bo ja za dużo nie umiem..

Opublikowano

Lajk zmień team bo będziesz mieć zjebaną opinię. Weź np. na technika sherera bo miał styczność z plikami gladora więc będą mu znane i będzie wiedział jakie bugi naprawić i ogólnie ogarnie serwer a divineworld to taki łatwiejszy glador.

Btw. Masz tutaj GG szczepana: 39606006

Zmień Arigina na szczepana pzdr

Opublikowano

Lajk zmień team bo będziesz mieć zjebaną opinię. Weź np. na technika sherera bo miał styczność z plikami gladora więc będą mu znane i będzie wiedział jakie bugi naprawić i ogólnie ogarnie serwer a divineworld to taki łatwiejszy glador.

Nie zmieni bo Argin to wafel ich sponsora a sherer to złodziej.

Opublikowano

Nie zmieni bo Argin to wafel ich sponsora a sherer to złodziej.

Hmm.. to że wafel sponsora to nic nie znaczy.
Opublikowano

Ja p*******, płaczcie więcej, a graczy będzie przybywać.

@Lajk™ - jakiś event na weekend?

Sobota - OX

Niedziela - idol

Opublikowano

Przyjęli go przed startem.

Wiem że są bugi bo zostałem wy******y na te pliki, zanim je dostałem ktoś się fajnie nimi bawił. Wiem, błędem było że nie sprawdziliśmy ich pod każdym błędem no ale.. mleko się rozlało. Teraz chłopaki usuwają błędy.

Kto napisał że błędu z pt nie potrafiliśmy naprawić? Nie było chłopaków odpowiedzialnych za pracę na serwerze bo ja za dużo nie umiem..

Dobrze że potrafisz się przyznać do braku umiejętności. 

Szkoda tylko że jak tak dalej pójdzie to bd kiepsko z tym serwerem.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Szczepan w teamie = upadek DW. Pracowałem z nim i ten człowiek jest nie odpowiedzialny, a w dodatku nie miał on dostępu do plików.

Opublikowano

Hmm.. to że wafel sponsora to nic nie znaczy.

Proponowałbym Ci wyjebać ludzi z teamu które Tobą się bawią i manipulują (Argin)

Jeżeli szukasz z czymś pomocy to napisz nie wymagam za to jakiejkolwiek odpłaty czy to pieniądze czy ranga itp.

P.S. Napraw drop z bossów i metinów ( mapa 99 chyba najbardziej) z metka dropia itemy 65 i po sztuce perły. To samo z bossa.

Do tego na kazde moby ustawić bon działający Nieumarłe i Diabły ( metki też)

Powinno dropić serce bera perly i zielsko jak mniemam :v

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Dobrze że potrafisz się przyznać do braku umiejętności.

Szkoda tylko że jak tak dalej pójdzie to bd kiepsko z tym serwerem.

Ja siedzę tylko w cliencie.. serwer ogarniam w mniejszym stopniu.

Ale po to zatrudnilem techników.

Opublikowano

Kiedy wlaczycie ten 5 channel ? mialbyc wczoraj

mamy obawy czy to za bardzo nie obciąży dedyka, btw. Louche nie dodał portów ch5 jeszcze do Fw.

­

Opublikowano

Bug na exp został usunięty jeśli o ten ci chodzi 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jak tam z tym mega wielkim w c**j bugiem? 

Bug z expem to usuneli ale mieli cofnac tym co wbili na bugo do 150 ale jak widac nic nie zrobili

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Bug z expem to usuneli ale mieli cofnac tym co wbili na bugo do 150 ale jak widac nic nie zrobili

Właściciel projektu został przegłosowany.No co zrobisz?

#rein

Opublikowano

Serwer polecam,wszystko pobugowane. Na WH też można grać spokojnie,administracja ma wszystko w dupie . 

PS: Jednak inny team a jednak wszystko po staremu :D  #szczepan

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...