Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na mapie 99 od 115 juz dobrze leci 

ale mapa 124 i resp tych metkow a drop jeszcze gorszy

jak sie dostane na pole 130

Pod ww, od 2 osób jest.

Cofnijcie do 150, eq nie zdejmujcie tylko pozwolcie ludziom chodzic tak jak byli przed cofką i 50SM nagrody za cofke. :D

Jesteś ułomny.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer pod is?

Powiem Ci że nie pod IS, w is masz np 200 pereł za tam 50 sm a 50 sm to ile, 6,15 a ja w 1 h mam jakieś 150 +/- każdej więc... :D

Opublikowano

Powiem Ci że nie pod IS, w is masz np 200 pereł za tam 50 sm a 50 sm to ile, 6,15 a ja w 1 h mam jakieś 150 +/- każdej więc... :D

Gdzie ich po tyle dropisz, jesli mozna spytac?:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Gdzie ich po tyle dropisz, jesli mozna spytac? :)

Mapa 130( to pole pod ww  ) z kolegą na metki i mamy po 30 kazdej na 2 osoby w 10 minut jakos czasami mniej a tak to mapa 124/180/230 sobie dropam solo :P

Opublikowano

Będzie zwiększony exp na mapie 124 ? 

Podobno Bm potem gówno bije na większym lvlu to prawda ? 

Edit: jest zmianka skilli mam 146 wp chciałbym zmienić na BM jest taka możliwość ? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ludzie proszę was... Nie kompromitujcie sie... Polowa serwa lata na wh, a licznik wiadomo że liczy wszelkie aktywane postaci, a co za tym idzie Bs-y ( postacie 1 lvl tylko do bonowania) też, a takich w każdym m1 jest po 30 + o ile nie  wiecej. Policzcie sobie 30*3 ( schinsoo, jinno, chunjo) * 4 ( channele) = 360 bsow( niektórzy mają więcej). 1k - 360 = 640 w czym jakieś 300-400 250 lvli ( nie wiem czy byla juz ta cofka). Co w sumie daje 240 expiących graczy - 240:4= 80 (80 expi na jednym channelu). To są dane przybliżone, oparte na moich dzisiejszych doświadczeniach. Nie mówcie że mapy są pełne bo ja na mapie 124 jakoś zawsze znajduje spot ( zazwyczaj na początku gdzieś) Pozdrawiam.

Opublikowano

Ludzie proszę was... Nie kompromitujcie sie... Polowa serwa lata na wh, a licznik wiadomo że liczy wszelkie aktywane postaci, a co za tym idzie Bs-y ( postacie 1 lvl tylko do bonowania) też, a takich w każdym m1 jest po 30 + o ile nie  wiecej. Policzcie sobie 30*3 ( schinsoo, jinno, chunjo) * 4 ( channele) = 360 bsow( niektórzy mają więcej). 1k - 360 = 640 w czym jakieś 300-400 250 lvli ( nie wiem czy byla juz ta cofka). Co w sumie daje 240 expiących graczy - 240:4= 80 (80 expi na jednym channelu). To są dane przybliżone, oparte na moich dzisiejszych doświadczeniach. Nie mówcie że mapy są pełne bo ja na mapie 124 jakoś zawsze znajduje spot ( zazwyczaj na początku gdzieś) Pozdrawiam.

Przecież można expić i mieć bs, ziomek ;)

­

Opublikowano

Shinsoo *

Ale graczy jest więc nie ma co narzekać.

­

Opublikowano

Jak sytuacja z bugiem?

Będą coś z tym robić, czy serwer można całkowicie odpuścić? 

Pisali 300 razy, że nie będzie. Matko.

Opublikowano

Włączyć channele, zmianka może być nieskończona albo dodajcie kupywanie zmianek do BS'a.
Zmienić dmg Mumii bo bije niemiłosiernie ( to nie są oryginalne, nie ma mowy.)
Magiczne metale na uj tyle kosztują? xD
Daję następną szansę bo sytuacja na serwerze sie wyrównuje.
PS. mapa na 99 ( niby stara) to nie ta mapa :>

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Usuneliscie moby z v2? Ciekawe bo wlasnie wbilem o 99-124 na nich ;) Pozdrawiam administracje :) Moze nie na bugu ale i tak szybciej leci.

Opublikowano

Usuneliscie moby z v2? Ciekawe bo wlasnie wbilem o 99-124 na nich ;) Pozdrawiam administracje :) Moze nie na bugu ale i tak szybciej leci.

Usuwałem i g***o to dało .. :v

­

Opublikowano

śmieszne jest to że nawet administratorzy ts bugowali mimo że lajk o tym wiedział nawet ich nie zdegradował... porażka

http://scr.hu/1xx4/5h57h

Z tego mozna wywnioskowac po co serwer jest zrobiony :_)

Zwincie interes i po temacie - naprawcie bugi, ogarnijcie serwer, ludzi i wtedy wypuscie serwer...

Stara ekipa to jednak byla najlepsza ekipa ;x Jak staremu Wlascicielowi sie serwer  nie podoba to prosze was ;d

Najlepsze w tym wszystkim, ze gracz od zera musi sie nameczyc a taki admin na bugu jedzie - patola ;D

Opublikowano

Ludzi jest dużo, serwer tez całkiem przyjemny tylko..... ADMINISTRACJA już zarobiła i olewa graczy jest multum zgłoszeń na forum o wh itp i co nikt nic nie odpisuje maja po prostu WYJE......  Przybliżając sprawę na liczniku ok 700 osób online o godz 10.00 z czego na samej polance mapa 230 do drop lata 200 luda :D na WH i sie nikt nawet z tym nie kryje  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...