Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie cofamy.. Jak narazie to staramy się wyjść na prostą z bugami ;)

­

Takie podejście mi się podoba :)

Fajnie że się staracie, od dłuższego czasu wkońcu jakiś serwer zaspokoił moje potrzeby i nie śpie łącznie już od 30h dropiąc :D

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po m1 biegają same 250 lvl... Wszyscy pisali co z tego jak oni mają 250 lvle a eq nie mają ? Gówno prawda każdy biega z ulepszonym eq i zbrojkami czy brońmi...  Na mapie 99 Nie da się expic od lvla 115 nie leci exp chyba hmm 00,04 za moba ? xdd w 1 dzień lvl może xdd

Jak ten bug z expem był 70% serwera wbiła sobie 250 to czemu tego nie zostawiliście ? Gdzie tu sprawiedliwość czemu reszta serwera ma teraz expic 8h dziennie do tego maxa ? 

Lepiej zwiększcie tego expa na mapie 99 od 115 lvla bo 3-4 dni i same 250 lvle zostaną będzie 300 online... Na mapie 124 na 150 lvl też gówno a nie exp i tam wgl spota nie ma + Nie da się ustać na spocie 15-20 mobów ninją... Widziałem nawet jak Buffy padali ... To nie easy... Bug Na Bugu pod Bugem... 

Opublikowano

Racja, z tym zjebali że trzeba wbijać teraz uczciwie lvl, osobiście mam 12 postaci 250 bez wybranych skilli i rozdanego statusu ....

Btw, mam kolejnego buga ale tylko do 242 :/ 

b2jtlvnqf2v1.png

I jak tutaj zaczac grac, nowi juz chyba nie maja tutaj czego szukac.

Opublikowano

Jest stała liczba graczy która się otrzymuje i większośc już nie narzeka na 250 levele, jakby się je cofło to Ci co je mają czyli większość by odeszła( w tym sam ja) a wbić 250 nie jest wcale tak ciężko bo bufką wbiłem równie dobrze i bez buga szybko maksymalny poziom.

Tak Ci co maja 250 za duzo zrobic nie moga bo maja eq z lez wiec nie ma co plakac, kazdy stoi na tym samym :):) :)

Nie cofajcie nic czasami. ;]

nie kazdy stoi na tym samy wlasnie na odwrot ci co maja pare postaci po 250 maja zdecydowanie latwioej w dropie  

odpalaja sobie konta wybieraja postacie i sie przenosza na dg lub jakies miejsca dropu ja majac 107 lvl zanim nabije 250 i znajde do pt

na oko ponad polowa serwera ma ponad 200 lvl nie wliczajac botow do mixowania lub tez postaci nieaktywnych lub postaci ktore nie zdazyly zostac wyexpione 

tak ze wasze denne posty ze maja 250 lvl ale nie maja eq sa zbedne 

od 115 jest kijowy exp tak samo na 160 lvl bez pd marnie leci

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Toć na mapie od 99lv exp leci jak krew z nosa..

Bardzo drętwo lecą ulepy... Na 114lv latam z eq 75 i w stalce.. bo kilka ziół brakuje a weź tu zrób kd na +6 ;/

Do kiedy off ?

Opublikowano

Toć na mapie od 99lv exp leci jak krew z nosa..

Bardzo drętwo lecą ulepy... Na 114lv latam z eq 75 i w stalce.. bo kilka ziół brakuje a weź tu zrób kd na +6 ;/

Do kiedy off ?

hahahah na mapie 99 szybki exp chyba do 115 lvla potem to powodzenia :D

Opublikowano

hahahah na mapie 99 szybki exp chyba do 115 lvla potem to powodzenia :D

Umiesz czytać ? okulista się kłania chyba . piszę koleś że wolno leci exp a ty go komentujesz że szybko ? fck logic .

Opublikowano

No lipa a serwer miał być taki fajny a tu bug na bugu... ehhh 

Totalne dno prawie wszyscy w m1 mają 250 lvle tak tak up pisał ma 12 postaci 250 lvl ? To jest po prostu śmieszne... w 96 min wbić 242 lvl ? Chciałbym się zapytać czy administracja na serwerze jest normalna że nie zrobiła restartu serwera ? hmm Najwidoczniej nie pewnie  za 2-3 dni będzie z 200-300 online bo już teraz to widać co było na starcie a co jest teraz... Wszystkie mapy puste w m1 same 250 lvle. Jak tu grać ? gdzie tu jakakolwiek sprawiedliwość w stosunku do graczy ? Sam zapie***lałem jak wół wbiłem 159 lvl Daggerem i 148 Wp ale co z tego jak ja na to poświęciłem cały dzień expa a ktoś w 5h ma 12 postaci ? Kończę grę... Jak będzie restart to wrócę. 

Jak ktoś planuje zaczynać grę na serwerze to serdecznie odradzam bug na bugu... + Wszędzie zbugowany exp i expić się nawet nie da... Nie ma Dangeonów... NIE POLECAM. 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Sytuacja serwera się pogarsza z każdą sekundą...Zamknijcie serwer, opanujcie wszystko, naprawcie i wystartujcie na nowo bo aktualna odsłona nie ma sensu...A to, że nie radzicie Sobie z tym to już nie nasz problem...

Opublikowano

Wszyscy, którzy zamierzają grać na tym serwerze, to BARDZO ODRADZAM. Administracja ma w d**ie graczy. Widząc buga, dzięki któremu ludzie 250 wbijali w 2 godziny i nic z tym nie robią.

Restart powinien być w ten sam dzień. A nie wy czekacie do następnego dnia i się dziwicie, że ludzie wam odchodzą. Odchodzą i słusznie. Nowi pewnie przyjdą ale długo nie pograją, ze względu na niewyrównany i niesprawiedliwy sposób.

Proszę mi tutaj nie wpierać, że 250 i 100 poziom to prawie to samo, bo nie mają eq. Gówno prawda. Ludzie, którzy mają już wbity 250 nie muszą martwić się o expa. Im wystarczy zrobić eq. Ludzie nowi, którzy przychodzą, są stawiani w świetle bardzo niesprawiedliwym. Mają zapieprzać z expem i dodatkowo ulepszaczami na eq. Sorry, ale to jest żałosne. Nie polecam. i Czekam na restart.

anonymous-sg-sruba.png

Opublikowano

Ale zrozumcie że restartu nie będzie. Dlaczego? Administracja twierdzi "Bo tak"

Narazie powiedzmy o serwerze ze jest w fazie beta, administracja zapewne szykuje restart, ich serwer, robią co chcą, może i słusznie. 

Polece bo idzie sie dogadać z Lajkiem ;) 

ps. jak juz mowilem moge pomagać z szukaniem bugów, a uwierzcie mi jest ich sporo 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Narazie powiedzmy o serwerze ze jest w fazie beta, administracja zapewne szykuje restart, ich serwer, robią co chcą, może i słusznie. 

ps. jak juz mowilem moge pomagać z szukaniem bugów, a uwierzcie mi jest ich sporo 

Dokładnie, startujcie z otwartą betą bo na razie jest słabo a serwerek może być naprawdę grywalny :)

Opublikowano

Tak, wiem że jest ich trochę ale poprawiamy. Przed chwilą kolejna paczka fixów weszła w życie ;)

­

Opublikowano

Kończę grę wbiłem nędzny hmm... 33 poziom,serwer mi się po prostu znudził do tego negatywne opinie mnie zniechęcają do gry życzę powodzenia ;).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Tak, wiem że jest ich trochę ale poprawiamy. Przed chwilą kolejna paczka fixów weszła w życie ;)

­

Poprawki z 22.06.2015 17:50

Poprawa dungeonu 250 lvl.

Usunięcie mobów z lochu v2 (zarażone itp.)

Powrót starej mapy 99 (Do dropu)

Lekka poprawa expa.

Dodanie panelu administratora w grze.

Inne poprawki.

Ehh, nie rozumiecie czegoś, zaraz ode mnie dostaniecie obaj to samo pw. :)

Polece bo administracja 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Hhahaha widzę nowe poprawki na forum no no naprawiliście 5 bugów przez cały dzień hahaha no ja nie mg leże i nie wstaje... 

Poprawa dungeonu 250 lvl.

Usunięcie mobów z lochu v2 (zarażone itp.)

Powrót starej mapy 99 (Do dropu)

Lekka poprawa expa.

Dodanie panelu administratora w grze.

Inne poprawki.

No no bardzo ładnie zostało wam jeszcze z 500+ bugów do naprawy jak tak dalej pójdzie to za rok będzie OK... 

8816414724839291359194.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...