Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli cofki nie będzie, to nie ma sensu zaczynać tu gry. Ludzie przez 3 godzinki nabili sobie max poziom, teraz wystarczy im zrobić eq. A nowi gracze, nie dość, że będą musieli się męczyć z lewelem, to do tego zrobienie eq.

Beznadzieja.

Ze zrobieniem eq to troszkę trzeba się napracować ;x. Chyba że ktoś ciśnie full IS.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oplaca sie grac stary divine czy lipa jakas ? i ile osob bylo na starcie okolo

Wbijaj, opłaca. Przez weekend 850-1000 

Opublikowano

Jeżeli cofki nie będzie, to nie ma sensu zaczynać tu gry. Ludzie przez 3 godzinki nabili sobie max poziom, teraz wystarczy im zrobić eq. A nowi gracze, nie dość, że będą musieli się męczyć z lewelem, to do tego zrobienie eq.

Beznadzieja.

No powiem ci ale ten bug dał . nabiłem 210 . idę na ww i bije metka 25 min no grubo a 130 lvl bił go  2 min bo eq robił

Opublikowano

Beznadzieja.

Ziomek, z tego co wiem, to wbicie lvl'a na starym Divinie to kwestia kilku dni, a eq kilka tygodni, więc w czym problem?

Co z tego, że pipki wbiły 250 lvl, jak biegają z trutą? 

­

Opublikowano

Ziomek, z tego co wiem, to wbicie lvl'a na starym Divinie to kwestia kilku dni, a eq kilka tygodni, więc w czym problem?

Co z tego, że pipki wbiły 250 lvl, jak biegają z trutą? 

Smiesza mnie te wypowiedzi że na divine lvl biło się kilka dni, bo trwało to 8h. Oczywiscie mając eq, ale samego expa było 7 w porywach do 8 godzin.

Opublikowano

Smiesza mnie te wypowiedzi że na divine lvl biło się kilka dni, bo trwało to 8h. Oczywiscie mając eq, ale samego expa było 7 w porywach do 8 godzin.

Nie grałem na poprzednim Divnie, napisałem to co inni gracze.

Teraz nie wiem gdzie jest problem, skoro przez tyle samo czasu wbili max lvl na bugu. 

­

Opublikowano

A dodasz do BSa możliwość kupowania zmianek?

A jeśli nie to czy jak załatwię sobie BSa zewnętrznego, który będzie mi je kupował to mogę dostać banana?

Skoro bs jest wbudowany w cliencie to dlaczego miałbyś dostać bana ? :)
Opublikowano

zagram zobaczymy co to jest,mam nadzieję że nie ma masy jakiś kd +9 itd?

Są standardowe kd do +6 :)
Opublikowano

Są standardowe kd do +6

Mógłbyś dać wejście na Pole i WW samemu ? ludzie powbijali bugiem te lvl i teraz normali gracze mają ciężko wbić 170 żeby dodać .... 2 postać

Opublikowano

Jednak osobiście wole poczekać na coś normalnego, stabilny serwer i bez bugów za ten podziękuje jak widzę niektóre opinie i co tam się odwala.

Opublikowano

Czy zostanie w końcu naprawiony bug, który uniemożliwia usunięcie postaci z konta? Pisałem już w tej sprawie do 3 osób z ekipy i dalej nic w tej sprawie. Potrzebuję usunąć postać w trybie now, a nie za 2 tygodnie.

Ponawiam.

Nie wiem dlaczego zwlekacie z naprawą usuwania postaci. Jak tak dalej pójdzie to odechce mi się gry na tym serwerze przez takie olewanie graczy.

148x2p.png

Opublikowano

Ponawiam.

Nie wiem dlaczego zwlekacie z naprawą usuwania postaci. Jak tak dalej pójdzie to odechce mi się gry na tym serwerze przez takie olewanie graczy.

Siedziałem nad tym wczoraj 2 godziny.. i niestety nie udało mi się. Dzisiaj sprawdzę clienta czy nie ma bugow.
Opublikowano

Dodaj do sklepu już zstackowane dłonie kryta i życia boga smoków itd + nie da się tego łączyć cena dłoni kryta jest o 2kk większa niż przeszywki dodatkowo nazwy są jakieś takie dlonie kryta zamiast dłonie kryta i zycie boga smokow najlepsze że (z) jest z małej litery ,a powinno być Życie boga smoków.

Nie ma dźwięków efektów gdy bije spota odgłosy bicia i stękanie mobow z bólu.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Lajk odpisz na ten post ..

Powiesz mi czy zmniejszycie  liczbę osób na dung ? chociaż 1 na WW lub Polane . Bo to jest śmieszne ludzie sobie powbijali po 5/6 kont  na bugu 250 i teraz równe szanse ja mam wbijać 2 postaci 180 200 przez 4 dni a oni wbili w 3h ?  może ciut wyrozumiałości  do innych ludzi lub zaczynających tu grać ! -_-

Opublikowano

Racja, z tym zjebali że trzeba wbijać teraz uczciwie lvl, osobiście mam 12 postaci 250 bez wybranych skilli i rozdanego statusu ....

Btw, mam kolejnego buga ale tylko do 242 :/ 

b2jtlvnqf2v1.png

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Jest stała liczba graczy która się otrzymuje i większośc już nie narzeka na 250 levele, jakby się je cofło to Ci co je mają czyli większość by odeszła( w tym sam ja) a wbić 250 nie jest wcale tak ciężko bo bufką wbiłem równie dobrze i bez buga szybko maksymalny poziom.

Tak Ci co maja 250 za duzo zrobic nie moga bo maja eq z lez wiec nie ma co plakac, kazdy stoi na tym samym :):) :)

Nie cofajcie nic czasami. ;]

Opublikowano

Jest stała liczba graczy która się otrzymuje i większośc już nie narzeka na 250 levele, jakby się je cofło to Ci co je mają czyli większość by odeszła( w tym sam ja) a wbić 250 nie jest wcale tak ciężko bo bufką wbiłem równie dobrze i bez buga szybko maksymalny poziom.

Tak Ci co maja 250 za duzo zrobic nie moga bo maja eq z lez wiec nie ma co plakac, kazdy stoi na tym samym :):) :)

Nie cofajcie nic czasami. ;]

Nic nie cofamy.. Jak narazie to staramy się wyjść na prostą z bugami ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...