Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten serwer jest pod IS.

200 czerwonych ziół czy pereł po 3 zł? Przecież te redki jest tak ciężko zdobyć na początku, to samo z ziołami... 

­

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer jest pod IS.

200 czerwonych ziół czy pereł po 3 zł? Przecież te redki jest tak ciężko zdobyć na początku, to samo z ziołami... 

Za 10zł będziesz z epikami 2 komplety do przodu :D

Opublikowano

Ten serwer jest pod IS.

Pisałem o tym kilka stron wcześniej. Zioła, czy perły to pikuś - zobaczysz później co będzie się działo z pieczęciami minotaura, oraz berana ;) 200 szt - 3 zł (patrząc na przelew). Wyżej wymienione ulepki, to najdroższe w grze na tym, ewentualnie ciut późniejszym etapie rozgrywki, a są one dostępne w ogromnych ilościach, za błahą cenę..

Proszę - jeżeli mają się sypać komentarze typu "Nie chcesz, nie kupuj", bądź "To dla tych, którzy nie mają czasu na grę" - zignorujcie ten post.

PS: Nie róbmy z metina P2W ( pay to win )

Pozdrawiam

@down - owszem, jeżeli patrząc na te początkowe - pióra, perły oraz zioła, to wiadome na czyją szale zwycięstwo jest przeważone.

Opublikowano

Pisałem o tym kilka stron wcześniej. Zioła, czy perły to pikuś - zobaczysz później co będzie się działo z pieczęciami minotaura, oraz berana ;) 200 szt - 3 zł (patrząc na przelew). Wyżej wymienione ulepki, to najdroższe w grze na tym, ewentualnie ciut późniejszym etapie rozgrywki, a są one dostępne w ogromnych ilościach, za błahą cenę..

Proszę - jeżeli mają się sypać komentarze typu "Nie chcesz, nie kupuj", bądź "To dla tych, którzy nie mają czasu na grę" - zignorujcie ten post.

PS: Nie róbmy z metina P2W ( pay to win )

Pozdrawiam

Wiem, jak będzie potem, ale na początku te ulepy ciężko zdobyć (red perły i red zioła), ponieważ trochę ich potrzeba. 

­

Opublikowano

K***a zmniejszenie ceny 5 bonu.. no ja jebie na c**j? Zamiast zmniejszyć o 5kk cenę zmianek to wy robicie jakieś byle gówna z boku, żeby tylko zatuszować prawdziwe problemy.

Wydałem na zmienianie bonów w 7 łukach już ponad 190kkk. A głupich um 20 z ludem i krytem jeszcze nie było. Takie bony to podstawa a gdzie tam mówić o jakiś lepszych broniach z um 25+? Co ja k***a mam wbijać na tego serwa rano, odpalać bsa i drugą postacią do nocy nakurwiać na pieskach hajs, żeby narobić na zmianki?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Serwer zjaje****y tylko polecić. Ale jest bug NIE DA SIE ODDAWAC KONAROW tak jakby limit czasowy albo Cos ale na IZI? ...

Bo jest limit czasowy, 10 minut

ludzie niektórzy nie używają mózgów.... 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Wypraszam sobie ! Kto się wypowiedział to się wypowiedział.

Nie masz co sobie wypraszać. Cytowałem słowa członka waszej administracji a Wy jako administracja odpowiadacie za siebie jako jeden organizm. 

Ku**wa, zrobiliście fajny serwer, nie istotne jest to, że powstała masa bugów, tak już bywa. Ale dobiło was podejście i zezwolenie na wykorzystywanie bugów i w ten sposób sprawianie, że jeden gracz jest lepszy od drugiego.

Wystarczy podjąć decyzje, zrobić to a nie robić w około siebie tyle szumu który nie pomoże wam w rozwinięciu serwera. Trochę lat z metinem przeżyłem, przede wszystkim priv serwerami i jak zawsze niestety pojawia się ten sam schemat. 

Zróbcie cofkę każdemu, powiedzmy do 140-150 lvla i nie będzie żadnego problemu. Trochę dorosłego podejścia panowie, bo jak na razie błądzicie bez zdecydowania...

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Nie masz co sobie wypraszać. Cytowałem słowa członka waszej administracji a Wy jako administracja odpowiadacie za siebie jako jeden organizm. 

Ku**wa, zrobiliście fajny serwer, nie istotne jest to, że powstała masa bugów, tak już bywa. Ale dobiło was podejście i zezwolenie na wykorzystywanie bugów i w ten sposób sprawianie, że jeden gracz jest lepszy od drugiego.

Wystarczy podjąć decyzje, zrobić to a nie robić w około siebie tyle szumu który nie pomoże wam w rozwinięciu serwera. Trochę lat z metinem przeżyłem, przede wszystkim priv serwerami i jak zawsze niestety pojawia się ten sam schemat. 

Zróbcie cofkę każdemu, powiedzmy do 140-150 lvla i nie będzie żadnego problemu. Trochę dorosłego podejścia panowie, bo jak na razie błądzicie bez zdecydowania...

na forum zrobimy ankiete, gracze zadecydują.

­

Opublikowano

­

Myślisz, że większość (nawet ci z max lvl na bugu) będzie chciała cofki, skoro poświęcili 1/3 weekendu na grę?

I kiedy ta ankieta? 

­

Opublikowano

na forum zrobimy ankiete, gracze zadecydują

Zrobię każdemu kto zagłosuje za broń z umami albo sr do pvp za darmo. Jeśli będą nieskończone zmianki oczywiście.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Na psach w m1 tak samo dropią sztabki jak na innych ekspowiskach? Ogólnie trochę te ceny w sklepach przesadzone. Kilka zmianek i kasy nie ma.

zmianki kosztują już 1k za sztukę. ;)

­

Opublikowano

Dziękuję pięknie :D I o to chodziło :P

+ Zwiększyłem delikatnie exp, NAJPIERW SPRAWDZIŁEM CZY SIĘ NIE BĘDZIE BUGOWAŁO i się nie buguje. Także idziemy w dobrą stronę ;)

Dobranoc . ;)

­

Opublikowano

+ Zwiększyłem delikatnie exp, NAJPIERW SPRAWDZIŁEM CZY SIĘ NIE BĘDZIE BUGOWAŁO i się nie buguje. Także idziemy w dobrą stronę ;)

Dobranoc . ;)

­

A dodasz do BSa możliwość kupowania zmianek?

A jeśli nie to czy jak załatwię sobie BSa zewnętrznego, który będzie mi je kupował to mogę dostać banana?

25hmxok.png

Opublikowano

Zwiekszcie teraz lepiej exp bo gowno a nie robota . Polowa serva lv wbila 250lv a  na 115 exp leci jak na medium/hard ! ! !

Zrobcie juz z serva 4fun i dajcie exp na skale serva 8==========D - - 

ALBO DAJCIE NA START 250LV KAZDEMU BO LUDZIE BEZ LV BEDA O WIELE WIELE WIECEJ W PLECY --------

Opublikowano

­

Nie cofajcie im poziomów, ja i gildia wbiliśmy uczciwie, normalnie 190 a pozniej dowiedzielismy się o bugu ' który szybko został zablokowany ' pondatto, co z tego ze wbili lv? nie maja nawet eq. Inni tez lajtwo wbija bo az tak zle nie leci. Jak cofniesz 250 levele to z pewnoscia wiekszosc skonczy gre( bo te 250 juz sa wmiare dlugo i ludzie duzo porobili),  ponadtto serwer sie wyklepie na tym wiec lepiej zostawic jak jest a nie szukać dalszych rozwiązań które się tylko skomplikują.

Komuś coś nie pasuje, niech nie gra. Proste.

Serwer fajny, fajnie się dropi :D, ale nie podejmujcie pochopnych decyzji. 

:)

Opublikowano

Nie cofajcie im poziomów, ja i gildia wbiliśmy uczciwie, normalnie 190 a pozniej dowiedzielismy się o bugu ' który szybko został zablokowany ' pondatto, co z tego ze wbili lv? nie maja nawet eq. Inni tez lajtwo wbija bo az tak zle nie leci. Jak cofniesz 250 levele to z pewnoscia wiekszosc skonczy gre( bo te 250 juz sa wmiare dlugo i ludzie duzo porobili),  ponadtto serwer sie wyklepie na tym wiec lepiej zostawic jak jest a nie szukać dalszych rozwiązań które się tylko skomplikują.

Tia, ja normalnie expiłem do 160 ;f 

Ale znam ludzi co od 115 zrobili 4postacie.

Opublikowano

­

Ankieta to najwieksza głupota bo kto ma lvl zagłosuje tak a kto nie ma inaczej, sam musisz wybrac!

Opublikowano

Bug zostało szybko usunięty? Wątpię.

Cofka nie ma sensu. Piszę to mając 180 lvl, bugu używałem tylko po to, aby wbić 180 i lecieć na metiny, ale po części żałuję, bo z eq ciężko.

Jeżeli kupię SM teraz, a cofka będzie, to zwrócicie je?

­

Opublikowano

Jeżeli cofki nie będzie, to nie ma sensu zaczynać tu gry. Ludzie przez 3 godzinki nabili sobie max poziom, teraz wystarczy im zrobić eq. A nowi gracze, nie dość, że będą musieli się męczyć z lewelem, to do tego zrobienie eq.
Beznadzieja.

anonymous-sg-sruba.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...