Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawcie dungeony, nie ma z nich dropu, naprawcie misje z av3 bo nie ma nawet jak eq robic.

No i dodajcie nieskończoną zmiankę bo to ile kasy idzie na to jest śmieszne, a zmianki z 5 strony nie są wykrywane przez BSa

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawcie dungeony, nie ma z nich dropu, naprawcie misje z av3 bo nie ma nawet jak eq robic.

No i dodajcie nieskończoną zmiankę bo to ile kasy idzie na to jest śmieszne, a zmianki z 5 strony nie są wykrywane przez BSa

89kkk na zmianki tralala poszły się j**** lalala umków nie ma sratata c***a warta zmiana bonów nanana

Zróbcie coś z tym bo to śmieszne.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Każdemu zainteresowanemu odradzam grę tutaj!    Pojawiły się bugi przez które duża ilośc osób wbiła maksymalny lvl jak i w miarę wysokie. Administracja w tej sprawie wypowiedziała się następująco "i tak cofki nie będzie". Reasumując, bug z expem zostanie naprawiony i ludzie zaczynający grę będą się musieli męczyć z wbijaniem lvl gdzie część osób dostała ten lvl praktycznie od administracji. 

Był divine i się zeszmacił - kropka! :)

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Każdemu zainteresowanemu odradzam grę tutaj! Pojawiły się bugi przez które duża ilośc osób wbiła maksymalny lvl jak i w miarę wysokie. Administracja w tej sprawie wypowiedziała się następująco "i tak cofki nie będzie". Reasumując, bug z expem zostanie naprawiony i ludzie zaczynający grę będą się musieli męczyć z wbijaniem lvl gdzie część osób dostała ten lvl praktycznie od administracji.

Wypraszam sobie ! Kto się wypowiedział to się wypowiedział.
Opublikowano

Wypraszam sobie ! Kto się wypowiedział to się wypowiedział.

To skończ pieprzyć głupoty, zrób porządną cofkę, obniż ceny zmianek lub dodaj nieskończoną, wystartuj za 3-5h od nowa, zwróć tym co kupili SMy je na konta i nie będzie problemu. 

Ale ty wolisz bawić się w ciciubabkę i mówisz ze jest ok bo to w końcu easy... 

Ale to, ze na mapie 99 wbija się w godzinę 250 i to, że od 100kkk wydropionych na psach nie weszły umki 20 z ludem bo zmianki są ZA DROGIE nie jest ok. Powinieneś to wiedzieć.

Bug na bugu buga bugiem pogania.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ogólnie to ja czegoś nie rozumiem,dlaczego nie usuniecie tego jebanego expa z tym bugiem skoro macie główny spam o to ?!

Później zajelibyście się resztą bugów,a tak to coraz więcej osób nabija ten lvl i tracicie przez to graczy.

Nie rozumiem Waszej logiki od 2 dni nic z niczym nie zrozbiliście ..

Opublikowano

Ogólnie to ja czegoś nie rozumiem,dlaczego nie usuniecie tego jebanego expa z tym bugiem skoro macie główny spam o to ?!

Później zajelibyście się resztą bugów,a tak to coraz więcej osób nabija ten lvl i tracicie przez to graczy.

Nie rozumiem Waszej logiki od 2 dni nic z niczym nie zrozbiliście ..

Twierdzą, że to dobrze że można tak wbić lv... ŻAL!

25hmxok.png

Opublikowano

W sumie też nie rozumiem.. Zrobiliby w nocy przerwę naprawili to i spokój.

W nocy o tym nie wiedzieli

Opublikowano

W sumie też nie rozumiem.. Zrobiliby w nocy przerwę naprawili to i spokój.

Ale po co ? Dobranocka i idą spać :v.

Opublikowano

Każdemu zainteresowanemu odradzam grę tutaj!    Pojawiły się bugi przez które duża ilośc osób wbiła maksymalny lvl jak i w miarę wysokie. Administracja w tej sprawie wypowiedziała się następująco "i tak cofki nie będzie". Reasumując, bug z expem zostanie naprawiony i ludzie zaczynający grę będą się musieli męczyć z wbijaniem lvl gdzie część osób dostała ten lvl praktycznie od administracji. 

F**k s**t! Buga nie naprawią i każdy będzie mógł sobie wbic lvl szybciutko, ale czy jest sens? Co da sam lvl bez eq, a zresztą to divine tutaj max lvl expiło się bodajże 8h na pdkach od 0 do bohatera(250) Wiec ten bug tak na prawdę nic nie zmienia. Cofek nie ma sensu robic, niech każdy wybierze sobie drogę normalnego expa + normalnego rozwoju postaci lub szybkiego expa i brak eq.

btw. Logowanie padło. 

Opublikowano

Hejo, opłaca się poprowadzić serie na YouTube z serwera ?

Nie znam osobiście administracji i nie wiem co może czekać mnie tutaj.

Opublikowano

Hejo, opłaca się poprowadzić serie na YouTube z serwera ?

Nie znam osobiście administracji i nie wiem co może czekać mnie tutaj.

Zagraj, oceń, każdy może miec inne zdanie. Lajk oraz vetitum są w porządku. 

Wszystko jest dobrze. Oprócz paru bugów i tej przesadnej ceny zmianek.

Gdyby nie ta cena byłoby za łatwo. 

Opublikowano

No to polecę z małą serią o ile się nie zawiodę. 

Powodzonka i do zoba w grze !

Polecam chunjo  

Opublikowano

Ale ja nie rozumiem, jak można wypuścić serwer bez sprawdzenia czy wszystko działa? I to jeszcze z takimi prostymi rzeczami jak exp, potki, zmianki...Wgl sprawdzaliście pliki czy poprostu odpaliliście go tak jak był?

Opublikowano

szkoda że nie będzie cofki w takim wypadku nawet nie wbijam bo dla mnie nie ma to sensu skoro tyle osób juz wyekspiło się na bugu.

Niby zwykłe cyferki ale jednak o to chodzi w metinie o rywalizacje z eq,levelem a nie na zbugowancu gdzie jeden ma łatwiej a osoba grająca uczciwie już wolniejszy rozwój.

mojasygnan.png

Opublikowano

Zagraj, oceń, każdy może miec inne zdanie. Lajk oraz vetitum są w porządku. 

Gdyby nie ta cena byłoby za łatwo. 

Człowieku jakie za łatwo, po prostu latanie na psy i dropienie kasy jest uciążliwe..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...