Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku jakie za łatwo, po prostu latanie na psy i dropienie kasy jest uciążliwe..

I głupie oraz bez sensu. Skoro lv wbija się w 2h to czemu drop hajsu na mix głupiego łuku mam dropić na psach? 120KKK i um nie ma...

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tymi zmiankami to serio do zmiany ;) Ludzie ja mam do roboty 6 broni i 6x kolce na um/sr -.- Ile ja będę tego dropił?

Lajk pisałeś że Argina nie ma i nie bd w teamie a już wczoraj śmigał z przedrostkiem [GM] 

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

szkoda że nie będzie cofki w takim wypadku nawet nie wbijam bo dla mnie nie ma to sensu skoro tyle osób juz wyekspiło się na bugu.

Niby zwykłe cyferki ale jednak o to chodzi w metinie o rywalizacje z eq,levelem a nie na zbugowancu gdzie jeden ma łatwiej a osoba grająca uczciwie już wolniejszy rozwój.

Bug nadal działa wbijaj exp nie miej nic poza cyferkami lub rozwijaj postac normalnie decyzja należy do cb, 

Opublikowano

Bug nadal działa wbijaj exp nie miej nic poza cyferkami lub rozwijaj postac normalnie decyzja należy do cb, 

"Nie miej nic poza cyferkami" Tyle, że cyferki to 50% sukcesu w tej grze :)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jprdl ogarnijcie te zmianki więcej hajsu na nie sie wyda niż kupując eq perf na 250 lvl

Ziomek, na pieskach dropi bardzo dużo hajsu, na reszcie map też. 

­

Opublikowano

Ziomek, na pieskach dropi bardzo dużo hajsu, na reszcie map też. 

To stoję tam od 22h na tych jebanych pieskach, hajsu idzie wpizdu. pierwsze lvle się wkurwiają bo zajmuje im spota a nie dałęm rady wbić nawet głupich um 20 z ludem i krytem do łuku... A gdzie reszta eq? Zeszło już ze 120kkk

25hmxok.png

Opublikowano

tyle że gra na bugach i błędach nie daje satysfakcji.I nie mam zamiaru korzystać z tego błędu.

Gra ma dawać przyjemność jak się do czegoś dojdzie normalnymi metodami ale warunek jest taki że wszyscy muszą mieć równo.

Skoro tu tego nie ma to = gównu 

mojasygnan.png

Opublikowano

K***A TAK ZJEBAĆ REWORK TAK ZAJEBISTEGO SERWERA TO SZCZYT K***A CHAMSTWA
MAX LVL K***A WBILEM W 20 MINUT 
LAGI K***A NA MAPACH TAKIE ZE K***A SUPER KOMPUTER NIE UCIĄGNIE 
PROSTE BUGI KTORYCH K***A NAPRAWIC NIE POTRAFICIE
W*********C STAD ZJEBOZY GENETYCZNE BO WKURWILISCIE MNIE NA MAX
JAK MOZNA ZJEBAC TAKI SERWER

KORWIN WAS ZAJEBIE

NA C**J USTAWIALES TAKI EXP 
90 Lvl w M1 te 9 lvl dobijasz od biologa i K***A W PT EXPISZ NA MAPIE 99 I MASZ MAX LVL. BICZ PLIS

2i6eukk.jpg

Opublikowano

KORWIN WAS ZAJEBIE

90 Lvl w M1 te 9 lvl dobijasz od biologa i K***A W PT EXPISZ NA MAPIE 99 I MASZ MAX LVL. BICZ PLIS

W 100% się zgadzam zwiększać im się zachciało expa k***a...

Opublikowano

KORWIN WAS ZAJEBIE

Ktoś tu chyba jedzenia nie dostał?

Serwer polecam, typowy easy, exp leci bardzo szybciutko.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

zrobcie reset im dluzej zwlekacie tym gorzej

czy tylko ja mam takie lagi na mapie 99?

exp do 115 bardzo dobry a na 115 leci 0.04 za moba fajnie

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Bugi naprawione?

Zabezpieczenia jak? Mam nadzieje, że nie będzie tak jak na oryginalnej odsłonie, że pełno bugów, 95% ludzi na WH/modzie.

Klasy zostały zbalansowane?

Exp ogarnięty? Bo na pierwszej odsłonie też było tak, że expiąc na tej samej mapie na późniejszych poziomach nieraz leciał szybciej exp niż na wcześniejszych.

Ogarnięty drop sztab i szkat? Żeby znów nie było blokowania spotów w m1/m2/v2 etc przez 250lvl.

Opublikowano

Bugi naprawione?

Zabezpieczenia jak? Mam nadzieje, że nie będzie tak jak na oryginalnej odsłonie, że pełno bugów, 95% ludzi na WH/modzie.

Klasy zostały zbalansowane?

Exp ogarnięty? Bo na pierwszej odsłonie też było tak, że expiąc na tej samej mapie na późniejszych poziomach nieraz leciał szybciej exp niż na wcześniejszych.

Ogarnięty drop sztab i szkat? Żeby znów nie było blokowania spotów w m1/m2/v2 etc przez 250lvl.

JAK MYŚLISZ, ŻE WSZYSTKO OGARNIETE TO LEPIEJ NIE POBIERAJ. C**JOZA I TYLE :)

@

WYPIERDALAJ Z TEGO FORUM

JAK K***A MOZNA STAWIAC SERWER Z KRADZIONYCH PLIKÓW ( WYCIEKŁY OD SMOKA czyli ANZELMA - TO JEGO PLIKI) 

I NIE NAPRAWIC BUGÓW XDDD

IDZ TAM EDYTUJA CASTIOSA ( I TAK C**J ZROBISZ BO NIE UMIESZ ) AHAHAHAH XDDD

2i6eukk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...