Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już działa

Nie mniej szkoda marnować czas, grać, wbijać lvle, robić DOBRE EQ (bo np po ok 10 min gry mialem juz fajnego ribka 52 srednie) jesli mielibyscie caly server zresetowac, a zdaje sie zastanawiacie sie nad tym.

Moim zdaniem bylby to dobry pomysl, choc jesl itego nie zrobicie to i tak sprobuje zagrac, chce odczuc klimat starego divine ;)

Dlatego prosilbym o PEWNA informacje co do rpzyszlych losow servera - chcemy wiedziec na cyzm stoimy.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mniej szkoda marnować czas, grać, wbijać lvle, robić DOBRE EQ (bo np po ok 10 min gry mialem juz fajnego ribka 52 srednie) jesli mielibyscie caly server zresetowac, a zdaje sie zastanawiacie sie nad tym.

Moim zdaniem bylby to dobry pomysl, choc jesl itego nie zrobicie to i tak sprobuje zagrac, chce odczuc klimat starego divine ;)

Dlatego prosilbym o PEWNA informacje co do rpzyszlych losow servera - chcemy wiedziec na cyzm stoimy.

Nie będzie kolego żadnych cofek możesz grać spokojnie, a to że ktoś pisze rework nie wierz w to są to wyłącznie bzdury ludzi, którzy chcą zniszczyć innym grę.

Opublikowano

To są ludzie którzy chcą widzieć jeszcze jakiś potencjał w tym serwerze, a nie bandę dzieciaków która nie sprawdza plików przed startem.

Opublikowano

Zrobicie reset - odejdzie część graczy z wyższym lvl'em.

Nie zrobicie resetu - mniej nowych graczy.

Sam mam 180 lvl (korzystałem z buga przez 30 lvl) i z eq stoję w miejscu. Nie pozostaje mi nic innego, jak drop na WW z takim eq (swoją drogą, do 6 piętra ponad 200 sztabek dropi + kilkanaście szkatułek).

Według mnie powinniście zbanować 250 lvl z krótkim czasem gry.

To są ludzie którzy chcą widzieć jeszcze jakiś potencjał w tym serwerze, a nie bandę dzieciaków która nie sprawdza plików przed startem serwera.

Z tego co wiem, to Lajk ma bardzo dobrą opinię.

Prawda jest taka, że na każdym serwerze są błędy, nawet po becie, na jednym większe, na drugim mniejsze.

Można mieć złość do administracji za te błędy, lecz to nic nie da.

Wystarczy, że zrobią jakiś drop przedmiotów na dzień lub dwa, a liczba graczy będzie większa. 

­

Opublikowano

Nie będzie kolego żadnych cofek możesz grać spokojnie, a to że ktoś pisze rework nie wierz w to są to wyłącznie bzdury ludzi, którzy chcą zniszczyć innym grę.

Ale.. Lajk to pisal.. Stad wlasnie moje pytanie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Okienko wyskakujące po pierwszym zalogowaniu ''Witamy na serwerze'' sugerowało jakby wgl nie robili próbnych postaci :)

Opublikowano

k***a jeden pisze ze sie zastanowia moze bedzie reset drugi pisze ze nie bedzie ja jebie 

bez resetu powodzenia z nowimi graczami 

jak na razie nie polecam

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie zrobicie restartu - liczba graczy, którzy wbili ten 250 lv na bugu, utrzyma się przez max. tydzień, później będziecie ich tracić z dnia na dzień, bo się po prostu znudzi.
Restart - Stracicie "płaczków", którzy nie potrafią grać bez żadnych wspomagaczy w postaci bugów, a co najgorsze - takowe osoby płaczą, że 250 lv wbity w 100 min to dla nich ogromny wysiłek. W sumie to nawet wyjdzie bardzo dobrze dla serwera, typowe dzieciaki odejdą, a pozostaną ci rozsądni oraz zyskacie nawet nowych graczy, którzy cenią JAKOŚĆ rozrywki, a nie podział na kasty.

Szanowna administracjo tego serwera. Jeżeli nie zrobicie coś z tym - będziecie dostawali po dupie jak Hitler w 45', a wtedy nie będzie już odwrotu.

Opublikowano

Jeżeli nie zrobicie restartu - liczba graczy, którzy wbili ten 250 lv na bugu, utrzyma się przez max. tydzień, później będziecie ich tracić z dnia na dzień, bo się po prostu znudzi.

Restart - Stracicie "płaczków", którzy nie potrafią grać bez żadnych wspomagaczy w postaci bugów, a co najgorsze - takowe osoby płaczą, że 250 lv wbity w 100 min to dla nich ogromny wysiłek. W sumie to nawet wyjdzie bardzo dobrze dla serwera, typowe dzieciaki odejdą, a pozostaną ci rozsądni oraz zyskacie nawet nowych graczy, którzy cenią JAKOŚĆ rozrywki, a nie podział na kasty.

Szanowna administracjo tego serwera. Jeżeli nie zrobicie coś z tym - będziecie dostawali po dupie jak Hitler w 45', a wtedy nie będzie już odwrotu.

Niezależnie od tego, czy restart będzie, czy nie, to i tak gracze będą odchodzić. 

­

Opublikowano

Ogólnie dobrze idzie całe eq zrobiłem ale broń 3 dzień po 20 h się bonuje no kur . ja mam takiego pecha czy co ....

Opublikowano

No to nie trać, nikt Cię tutaj nie trzyma

Nie mówię o sobie, ale o dużej ilości osób z wysokim lvl'em, którzy poświęcają swój czas na drop, eq. 

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka. jesteś jedyną sensowną osobą w tym temacie proszę o komentarz co do tego newsa.

Dzięki. Pomysł idealny, najbardziej sprawiedliwy dla obu stron, ale zbanujcie osoby, które mają 250 lvl, a czas gry mniejszy niż godzinę.

Anyway - gorzej, jak cofniecie lvl to 150, a ktoś ma eq na wyższy lvl.

Sam mam zbroję na 160 ;/

­

Opublikowano

Dzięki. Pomysł idealny, najbardziej sprawiedliwy dla obu stron, ale zbanujcie osoby, które mają 250 lvl, a czas gry mniejszy niż godzinę.

Anyway - gorzej, jak cofniecie lvl to 150, a ktoś ma eq na wyższy lvl.

Sam mam zbroję na 160 ;/

Spróbuję podejść do takich sytuacji indywidualnie w miarę możliwości. Jeżeli czas mniejszy niż godzina to okej będzie banowane. Dzięki za pomysł. Widzę jesteś osobą bardzo komunikatywną i takie osoby lubię. Dzięki raz jeszcze!

Opublikowano

a teraz czekali az serwer zacznie sie sypac

a co jesli mam szamanem 160 lvl bez bugowania 

443 os maja 250 lvl w 3 dni takie tam z divine

Opublikowano

a teraz czekali az serwer zacznie sie sypac

a co jesli mam szamanem 160 lvl bez bugowania 

443 os maja 250 lvl w 3 dni takie tam z divine

Jeżeli jesteś dobrym czytelnikiem możesz przeczytać że ci co bugowali nie będą mieli cofniętego.

Opublikowano

"W ramach rekompensaty każdej cofniętej osobie lvl przyznamy 50SM do konta. "

nie dosc ze bugowali expa to im jeszcze smy dajecie?.. Przepraszam bardzo ale nie wydaje mi sie ze to jest fair. Rownie dobrze reszta graczy powinna je otrzymac za bycie uczciwym, a wy dajecie sm'y tym co sie nic nie nalezy.

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

Jeżeli jesteś dobrym czytelnikiem możesz przeczytać że ci co bugowali nie będą mieli cofniętego.

jestem dobrym czytelnikiem napisalem to zeby nie dostac pkt ostrzezen

a co  z metkami czy ich resp bedzie przyspieszony??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...