Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale to nie sa moje wymysly tylko 2-3 strony wczesneij tak pisal Argin ;-)

Bym coś napisał o tym całym Arginie ale pewnie dostane bana tu na forum... 

Pytanie do Lajka: Czemu my mamy teraz zapier***ać i wbijać lvl męczyć się z wszystkim a oni zrobili to w 2h ? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Zamiast wklejać niczego wnoszące ss'y mógłbyś napisać jak wygląda sytuacja z serwerem.

Mnie pytasz? Chciałem to naprawić ale niestety zabroniono mi.

Jesteś właścicielem serwera i od Ciebie zależy ostateczna decyzja. Śmieszy mnie stwierdzenie 'zabroniono mi' ...

Osoby piszące tutaj chcą resetu. Ludzie,którzy upierają się by nie było go są w mniejszości.

Przez takie 'rekompensaty' tylko sami sobie dowalacie- kto wymyślił te SM?

Zrób reset a teraz napisz ,że to celowa akcja - otwarte beta testy serwera X D

#rein

Opublikowano

Bym coś napisał o tym całym Arginie ale pewnie dostane bana tu na forum... 

Pytanie do Lajka: Czemu my mamy teraz zapier***ać i wbijać lvl męczyć się z wszystkim a oni zrobili to w 2h ? 

1 vs 3 .. wątpie że bym miał jakieś szanse.

­

Opublikowano

­

Chyba Ty jesteś założycielem serwera ;o. Rozbawiłeś mnie w sumie, zostawiasz wielkiego buga bo 3 osoby Ci tak mówią? Zrobiliście reaktywacje zaje****** serwera a rozwaliliście go gorzej niż za czasów gdy panował na nim Dark. W tym momencie reputacja Divine pada, przez waszą głupotę. Radzę wam coś zrobić bo serwer wam padnie szybciej niż w Teamie Dark aka Szczepan robi co może.

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

­

Jesteś właścicielem, więc twoje pachołki muszą cie słuchać.

Osobiście też podziękuje za gre może ktoś normalny zrobi porządną reaktywacje tego servera, a nie taka błazenada.

Opublikowano

­

co do uja ? Zabroniono ci ? WTF kto tu do c***a jest właścicielem serwera ?///?????????????????????? 

Nie wierze żeby właściciel serwera napisał że mu zabroniono naprawić jakieś błędy zrobić reset  cokolwiek.. No to jest po prostu śmieszne... Nie no nie mogę... Jak właściciel może napisać że mu coś zabroniono ja jego serwie ?

Edit: Dokładnie jak up napisał to twoje pachołki i oni mają się ciebie słuchać.. Może jeszcze powiesz kto ci zabronił ? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Skoro założyciel serwera nie potrafi zapanować nad swoimi pachołkami, to zamykajcie ten burdel bo to już jest cyrk a nie serwer...

Opublikowano

Kiedyś serwery to były privy a regulamin jasno mówi że używanie bugów w grze na swoją korzyść = Ban | Kiedyś za takie coś bany leciały po mimo że to może i z winy niedopracowania serwera,ale dostali bo po co korzystali z bugów? A serwery teraz? Ludzie nagminnie łamią regulaminy i tak grają bo administracja boi się o byle co by nie stracić ludzi właśnie przez takie coś tracicie ludzi bynajmniej moim zdaniem.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

­

ja jebie wlasnie straciles w moich oczach

jestes glownym wiec tami co najwyzej moga ci doradzic a nie k***a bronic czlowieku

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Widocznie nie jest to włąściciel servera, a współwłaściciel, który sam niczym nie decyduje.

Co zamierzacie w dalszym ciągu z tymi 250lvl'ami zdobytymi na bugu ? Dowiemy się ?

Opublikowano

Kiedyś serwery to były privy a regulamin jasno mówi że używanie bugów w grze na swoją korzyść = Ban | Kiedyś za takie coś bany leciały po mimo że to może i z winy niedopracowania serwera,ale dostali bo po co korzystali z bugów? A serwery teraz? Ludzie nagminnie łamią regulaminy i tak grają bo administracja boi się o byle co by nie stracić ludzi właśnie przez takie coś tracicie ludzi bynajmniej moim zdaniem.

Pomyśl trochę... Gdyby odrazu cofneli lvl to może by gracze zostali i expili dalej bez buga. Aktualnie ludzie wpakowali już sporo kasy w serwer, porobili eq, prawie pół serwera ma 250. Reset albo taka cofka zniszczyła by serwer. Może Ty byś został ale 10 by odeszło. Na serwerze zostało by 300 osób. Po miesiącu 200 a za 2 miesiące nie było by z kim tam grać.

Opublikowano

Pomyśl trochę... Gdyby odrazu cofneli lvl to może by gracze zostali i expili dalej bez buga. Aktualnie ludzie wpakowali już sporo kasy w serwer, porobili eq, prawie pół serwera ma 250. Reset albo taka cofka zniszczyła by serwer. Może Ty byś został ale 10 by odeszło. Na serwerze zostało by 300 osób. Po miesiącu 200 a za 2 miesiące nie było by z kim tam grać.

co wy cpiecie weźcie sie podzielcie c**j mnie ze maja 250 lvl a sm na 100% zwroca jakkby byl reset

a ze nie zrobili nic jak ludie zaczeli na nim jechac dopiero po 1.5 dnia naprawili a nie podjeli zadej dezycji to ich problem a serwer nawet bez resetu szybko straci an graczach

Opublikowano

Wodogłowie daje się we znaki. Myśle, że na amputacje Twojego "mózgu" (jeżeli jakiś jest) jest za późno. Wiesz w ogóle co napisałes bobie?

UggNk9.gif

Opublikowano

Wedlug mnie powinienes zmienic swoich pachołków bo skoro oni stwierdzili ze nie powinno byc resetu to sa debilami i dobrales zlych wspolpracownikow jesli chcesz zeby ten serwer mial jeszcze jakiekolwiek szanse na istnienie to nic innego niz reset totalny albo bany dla ludzi ktorzy lecieli na tym bugu a wy wymyslacie sobie smy dla tych co bugowali ? macie w regulaminie cos w stylu "za używanie bugów dla własnej korzyści i nie poinformowanie administracji o nich otrzymacie rekompensate w wysokosci 50 sm" ?? WTF wez tych swoich adminow opluj i wypierdziel na ryj zamknij ten serwer wystartuj za tydzien bez bugów napisz "oświadczenie" ze popelniles blad miales zlych pacholkow i niepotrzebnie czekales z restartem kazdy kto ma mozg zrozumie a po starcie bedize mozna spokojnie grac i i Tobie wpadnie odpowiednia kasa za to bo ten serwer byl jednym z najlepszych ktory kiedykolwiek powstał gdyby administracja wtedy chociaz troche sie nim interesowala tak jak powinna to do dzis by stal. jesli zmniejszycie tym buggerom level i dacie nagrode to i tak bedizesz musial poskladac ten serwer wsadzic do pudełka i czekac 6 miesiecy zanim znow wystartujesz wiec lepiej bedzie jak to zrobisz oficjalnie i napiszesz ze to dla dobra "normalnych" graczy i dla dobra serwera bo przeciez wszyscy chcemy zeby takie cudo jak divine stalo jak najdłużej bo ten serwer na to zasługuje tak samo jak na normalna administracje a nie na debili ktorzy resetu zrobic nie chca i mowia wlascicielowi co on ma robic :) 

Opublikowano

Z tego wniosek, że Lajk jest bierny a w tym związku jego koledzy naszą spódniczki bo też nie potrafili odpowiednio się zachowac. Zabrakło wam panowie w teamie mężczyzny który by powiedział co trzeba zrobic. No cóż, zrobiliście team z panienek bez jaj, to macie co chcieliście. Serwer to porażka a liczba graczy spada. Samych sukcesów życzę, oby tak dalej. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Dobra, nie najeżdżajcie tak na niego, bo prawda jest taka, że po części jest to wina graczy. Ten, kto odkrył bug, powinien zgłosić to administracji (powinien dostać nagrodę w postaci SM), a nie zacząć go wykorzystywać. Reakcja łańcuchowa.

Nie wiem czemu ten ból dupy, skoro dalej jest 1000 graczy online (pewnie nawet połowa nie używała błędu), do tego więcej sklepów w m1. 

­

Opublikowano

Reset byłby dobry, ale szybko, od razu po wykryciu bugu. Albo jego sztbka naprawa i cofka tej godziny czy dwóch.

Ale teamowi zabrakło jaj do podjęcia decyzji i wyszło jak wyszło ze zwlekaniem.

Teraz reset już nic nie da, ludzie zrobili eq, niektórzy ładnie średnie i um. Taka osoba po resecie raczej już nie zagra.

Cofnijcie ludziom te lvle do tego 150, powiedzcie, ze jeśli ktoś ma np broń 180 to może się zgłosić do admina, ten da mu tą na 145 i zwróci ulepki i będzie git.

W dodatku możecie dać jakieś 50% expa, żeby przyciągnąć i zachęcić tych z cofniętym lvlem do ponownego expa.

W ten sposób owszem, możecie stracić 100-200 graczy, którzy zbugowlai 250, ale tym samym otwieracie serwer dla nowych graczy, którzy aktualnie nie wbijają, czytają forum, MPC, facebooka i czekają na podjęcie decyzji teamu. Bo oni chcą tu grać, tylko na razie boją się o to, czy po 2 dniach jak wbiją serwer nie padnie albo nie zrobią im resetu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Reset byłby dobry, ale szybko, od razu po wykryciu bugu. Albo jego sztbka naprawa i cofka tej godziny czy dwóch.

Teraz reset już nic nie da, ludzie zrobili eq, niektórzy ładnie średnie i um. Taka osoba po resecie raczej już nie zagra.

Cofnijcie ludziom te lvle do tego 150, powiedzcie, ze jeśli ktoś ma np broń 180 to może się zgłosić do admina, ten da mu tą na 145 i zwróci ulepki i będzie git.

W dodatku możecie dać jakieś 50% expa, żeby przyciągnąć i zachęcić tych z cofniętym lvlem do ponownego expa.

W ten sposób owszem, możecie stracić 100-200 graczy, którzy zbugowlai 250, ale tym samym otwieracie serwer dla nowych graczy, którzy aktualnie nie wbijają, czytają forum, MPC, facebooka i czekają na podjęcie decyzji teamu. Bo oni chcą tu grać, tylko na razie boją się o to, czy po 2 dniach jak wbiją serwer nie padnie albo nie zrobią im resetu.

I to jest najrozsądniejsza decyzja.

Ponad 1000 online ;)

­

Opublikowano

troche w tym jest 

ale byli predcy do bugowania expa  to w zasadzie juz tylko ich problem nie moj 

a nowi gracze i tak nie wejda nawet jak im zmiejsza do 150 wystarczy ze wejda na fb czy mpc i maja juz opinie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...