Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hhahaha widzę nowe poprawki na forum no no naprawiliście 5 bugów przez cały dzień hahaha no ja nie mg leże i nie wstaje... 

Poprawa dungeonu 250 lvl.

Usunięcie mobów z lochu v2 (zarażone itp.)

Powrót starej mapy 99 (Do dropu)

Lekka poprawa expa.

Dodanie panelu administratora w grze.

Inne poprawki.

No no bardzo ładnie zostało wam jeszcze z 500+ bugów do naprawy jak tak dalej pójdzie to za rok będzie OK... 

jak Ci coś nie podoba, to połóż swój serwer i spróbuj coś załatać, btw opcja cytuj działa, nie trzeba kopiować  xD  xD  xD

Polecam bo Administracja - antywarn 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hhahaha widzę nowe poprawki na forum no no naprawiliście 5 bugów przez cały dzień hahaha no ja nie mg leże i nie wstaje... 

Poprawa dungeonu 250 lvl.

Usunięcie mobów z lochu v2 (zarażone itp.)

Powrót starej mapy 99 (Do dropu)

Lekka poprawa expa.

Dodanie panelu administratora w grze.

Inne poprawki.

No no bardzo ładnie zostało wam jeszcze z 500+ bugów do naprawy jak tak dalej pójdzie to za rok będzie OK... 

Kurde koleś nawet mnie nie denerwuj. Nie jesteśmy robotami nie da się wszystkiego na raz. Na serwerze żadnego reworka na razie nie będzie.

Opublikowano

Kurde koleś nawet mnie nie denerwuj. Nie jesteśmy robotami nie da się wszystkiego na raz. Na serwerze żadnego reworka na razie nie będzie.

Dobra to wasz serwer nie chcecie restartu to nie.. Ale zobacz co się dzieje tu na mpc forum ostatnie 10 stron to hejty. Wczoraj było ponad 1k+ online dziś ledwo 650 o tej godzinie... Liczba graczy spada z każdą minutą zrozum to że 70% ludzi  którzy grali tu przez ten 1 dzień czy tam 30 min chcą reworka a administracja jak widać ma to w du**e i chce jak naj mniej graczy... Sam bym tu pograł bo dla mnie serwer jest zaje***ty no ale sam widzisz co się dzieje 1 bug serwer pada... I teraz mam pytanie do Administracji i proszę o konkretną odpowiedz. CZEMU NIE BĘDZIE RESTARTU SERWERA JEŚLI PONAD POŁOWA GRACZY NA SERWERZE TEGO CHCE ? nie odpowiadajcie w stylu Bo nie i koniec chcę konkretną odp ? czy wy chcecie jak naj mniej graczy ?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ja na razie co do serwera nie mam negatywnych emocji, ale to może dlatego, ze od startu jedyne co robię to mixuje łuki na umki i żaden nie wszedł ;p

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Dobra to wasz serwer nie chcecie restartu to nie.. Ale zobacz co się dzieje tu na mpc forum ostatnie 10 stron to hejty. Wczoraj było ponad 1k+ online dziś ledwo 650 o tej godzinie... Liczba graczy spada z każdą minutą zrozum to że 70% ludzi  którzy grali tu przez ten 1 dzień czy tam 30 min chcą reworka a administracja jak widać ma to w du**e i chce jak naj mniej graczy... Sam bym tu pograł bo dla mnie serwer jest zaje***ty no ale sam widzisz co się dzieje 1 bug serwer pada... I teraz mam pytanie do Administracji i proszę o konkretną odpowiedz. CZEMU NIE BĘDZIE RESTARTU SERWERA JEŚLI PONAD POŁOWA GRACZY NA SERWERZE TEGO CHCE ? nie odpowiadajcie w stylu Bo nie i koniec chcę konkretną odp ? czy wy chcecie jak naj mniej graczy ?

xdDDD 650 osób ? kiedy tyle było w nocy ??? i  70 % ludzi  = 20 % ? tok myślenia na poziomie

Opublikowano

xdDDD 650 osób ? kiedy tyle było w nocy ??? i  70 % ludzi  = 20 % ? tok myślenia na poziomie

poczytaj sobie forum serwera przejrzyj sobie z 10 stron tego tematu to zrozumiesz ;)  A potem będziecie płakali że nie zrobiliście restartu... 

Ty pewnie ziomek napisałeś ten post ponieważ masz w du*ie innych graczy bo sam wbiłeś kilka postaci na bugu tak ? Pewnie się nie pomyliłem  B) Widziałem lisznik o 18:25 było 655 online.. Wbijam do gry mapy puste w m1 same 250 lvle więc wiesz nie pisz posta bez sensu :D 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Zróbcie k***a tego reworka bo to jest poezja  co tu się dzieje, połowa serwera wbiła lvl na bugu a druga połowa musi się męczyć z expem po pare godzin.

To samo z dropem, jak ma lecieć jak teraz to ja p******e taką grę jak w 5 osob trzeba na dungi chodzić, żeby metki uklepać i coś ulepszyć.

Rozumiem, że stary dw taki był, ale teraz ludzie nie są tacy jak kiedyś.

Ja na razie rezygnuje z gry choć serwer fajny jedyna przeszkoda to bugi ;) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

poczytaj sobie forum serwera przejrzyj sobie z 10 stron tego tematu to zrozumiesz ;)  A potem będziecie płakali że nie zrobiliście restartu... 

Ty pewnie ziomek napisałeś ten post ponieważ masz w du*ie innych graczy bo sam wbiłeś kilka postaci na bugu tak ? Pewnie się nie pomyliłem  B) Widziałem lisznik o 18:25 było 655 online.. Wbijam do gry mapy puste w m1 same 250 lvle więc wiesz nie pisz posta bez sensu :D

xDDD mam 1 postać 161 lvl więc nie mów mi że mam kilka postaci na bugu :^

Opublikowano

xDDD mam 1 postać 161 lvl więc nie mów mi że mam kilka postaci na bugu :^

dobra nie rob z siebie debila wiemy jak jest na serwie

TR!K3R dobrze napisal zgfadam sie z nim w pelni

co z tym restartem? 

tyle os nabilo max lvl koles na zalaczonym obrazku wyzej jak wstawil 242 lvl w 92 min cos jest nie tak

wiem ze to darmowy post bo administracja i tak oleje ten jak i wiekszosc postow o restart takze tak

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Zróbcie porządny restart bez bugów znacząco wpływających na rozgrywkę. To jest nie fair, że jedni wbili 250 lv na bugu, a ci, co zaczęli grę później muszą się męczyć. Do tych, co wbili 250 levele:
Co z tego, że stracicie te postacie i zaczniecie od nowa? Wbicie tego levela nie sprawiło wam większego wysiłku, wiele osób pisze, że nawet w 100 minut niektórzy dali radę, zatem wielką stratą nie będzie porządny restart bez poważnych bugów ;)

Opublikowano

Ile ludzi ON?

997 ... jebem jebem jebem :D  xD

Zrobilibyśmy by restart ale nie będzie już 1k online zostanie jakieś 300+

Oj mylisz się ;) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Jak napiszecie oficjalne przeprosiny do graczy, Najlepiej osobiście np do tych tutaj, na waszym forum, na grupie FB, to na pewno po restarcie ci nie odejdą. A nowy, niezbugowany serwer z pewnością przyciągnie wielu nowych graczy, którzy teraz go omijają ze względu właśnie na bugi i 250lvle

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jak napiszecie oficjalne przeprosiny do graczy, Najlepiej osobiście np do tych tutaj, na waszym forum, na grupie FB, to na pewno po restarcie ci nie odejdą. A nowy, niezbugowany serwer z pewnością przyciągnie wielu nowych graczy, którzy teraz go omijają ze względu właśnie na bugi i 250lvle

Przejadę całą polske, odwiedzę każdego gracza i przeprosze jeśli dasz mi gwarancje że nie odejdą. ;)

­

Opublikowano

Przejadę całą polske, odwiedzę każdego gracza i przeprosze jeśli dasz mi gwarancje że nie odejdą. ;)

­

To chyba logiczne Lajk .Nowi gracze co wchodzą do prezentacji po komentarzach widza że zła opinia bo sam widzę .

A np ogłosicie restart - Dacie w ramach rekompensaty na start raty 50 % i coś tam dorzucicie - weźmiecie 10 osobą ekipę ts ogarniecie all bugi + dark since może wam coś tam pomoże bo tez pisał że w razie wu pomoże  i za tydzień start od nowa wszystko ładnie . piknie i będzie 750 + osób na 100 % .

A tak to za nie długo będą gracza odchodzić bo był bug z tym expem .  i wystarczyło chodzić 4 h z gildią na ten dung 250  i już miałeś całe eq . zrobione . np u mnie w gildii w 2 dzień serwera mieli już eq na 180 porobione więc gdzie tu sens gry za parę dni ....

Opublikowano

Nie pozostaje nic innego jak restart . Nie widze sensu zaczynac tutaj gry ( jako nowy gracz ) . Prawie caly serwer ma wbity 250 lvl a ja mam sie meczyc ? Nie dzieki . Poki co odradzam gry na serwerze . Czekamy na restart !

4uc581.jpg

Opublikowano

To chyba logiczne Lajk .Nowi gracze co wchodzą do prezentacji po komentarzach widza że zła opinia bo sam widzę .

A np ogłosicie restart - Dacie w ramach rekompensaty na start raty 50 % i coś tam dorzucicie - weźmiecie 10 osobą ekipę ts ogarniecie all bugi + dark since może wam coś tam pomoże bo tez pisał że w razie wu pomoże  i za tydzień start od nowa wszystko ładnie . piknie i będzie 750 + osób na 100 % .

A tak to za nie długo będą gracza odchodzić bo był bug z tym expem .  i wystarczyło chodzić 4 h z gildią na ten dung 250  i już miałeś całe eq . zrobione . np u mnie w gildii w 2 dzień serwera mieli już eq na 180 porobione więc gdzie tu sens gry za parę dni ....

Wiecie.. no dużo osób ma racje z wieloma bugami.. Mogliśmy lepiej tą bete rozplanować.. dokładnie przebadać na czym stoimy, trochę odjebaliśmy maniane i teraz widać tego efekty.

Zwołam całą ekipe na narady i damy wam znać co dalej. ;)

­

Opublikowano

z miecza trytona nie można robić dalszych broni? można tylko z broni typu lwi miecz, truta miecz żalu? czyli z tych ze śr i um?

Opublikowano

z miecza trytona nie można robić dalszych broni? można tylko z broni typu lwi miecz, truta miecz żalu? czyli z tych ze śr i um?

Tak. ;)

­

Opublikowano

Będzie ten restart czy nie ??? np jutro o 18:00 lub 20:00 sam widzisz lajk wszyscy chcą restart... A Argin to niech najpierw pomyśli zanim coś napisze.. Cytuje Zrobilibyśmy restart ale nie będzie już 1k online zostanie jakieś 300+.. hahaah dobree tak dokładnie zostanie wam 300+ jak nie zrobicie restartu bo zostaną same 250lvle.. Jak sam widzisz nikt nie chce zaczynać tutaj gry... bez restartu będzie tylko gorzej.. Wiesz o tym doskonale Lajk

Opublikowano

Dobra zapytam ostatni raz będzie ten restart czy nie ?

Będzie ten restart czy nie ??? np jutro o 18:00 lub 20:00 sam widzisz lajk wszyscy chcą restart... A Argin to niech najpierw pomyśli zanim coś napisze.. Cytuje Zrobilibyśmy restart ale nie będzie już 1k online zostanie jakieś 300+.. hahaah dobree tak dokładnie zostanie wam 300+ jak nie zrobicie restartu bo zostaną same 250lvle.. Jak sam widzisz nikt nie chce zaczynać tutaj gry... bez restartu będzie tylko gorzej.. Wiesz o tym doskonale Lajk

Tak wiem. widzę jak to wygląda. Muszę przemówić im do rozsądku bo nie chce spierdolić tak zajebistego serwera jakim był Divine.. aż mi szkoda nawet graczy ..

­

Póki ich nie namówie to nic nie zrobię.

Opublikowano

Dobra zapytam ostatni raz będzie ten restart czy nie ?

człowieku a co Ci to da ze zrobia reset (restart !=reset) i tak wszystko zależy od ekwipunku, przykładowo ja mam 250 ale tylko zbroja i miecz max, w dodatku około 50 osób ma problem a te 800 gra spokojnie, więc tak trudno się z tym pogodzić? no ludzie, czy jak przypuśćmy robicie ważną prace (np. wykład) macie błąd, poprawiacie go czy kasujecie wszystko i robicie od całego zera?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...