Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld [Dedyk] [Easy]

Svope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bugi naprawione?

Zabezpieczenia jak? Mam nadzieje, że nie będzie tak jak na oryginalnej odsłonie, że pełno bugów, 95% ludzi na WH/modzie.

Klasy zostały zbalansowane?

Exp ogarnięty? Bo na pierwszej odsłonie też było tak, że expiąc na tej samej mapie na późniejszych poziomach nieraz leciał szybciej exp niż na wcześniejszych.

Ogarnięty drop sztab i szkat? Żeby znów nie było blokowania spotów w m1/m2/v2 etc przez 250lvl.

Również myślałem że administracja ogarnęła wszystko ładnie ale również się myliłem, divine odbugowane chyba nie wróci nigdy :P

Bugi zdusza graczy tak jak na poprzedniej edycii w moim wykonaniu prędzej czy później.

xhxtrd.png

Poszukuje Mappera na zlecenie osoby zainteresowane Priv .

Pliki Divine/Glador Możemy się dogadać PW

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz się cofać nie opłaca. Najgorsze jest to, że administracja pewnie nic o tym nie wie, skoro tego nie naprawili.

Bug z expem (pt na mapie 99) pewnie jest od startu, skoro przez noc wbili już max lvl.

Skoro będzie cofka, to automatycznie nowy start, na którym będzie o wiele mniej graczy. 

I co to oznacza? Bo tak jak opisałeś, to... http://prntscr.com/7jm7vi

Piszą, że do środy będzie to naprawione, ale...

Na metinie się nie znam, ale czy tak trudno wyłączyć serwer i zmienić ten exp? 

­

Opublikowano

Teraz się cofać nie opłaca. Najgorsze jest to, że administracja pewnie nic o tym nie wie, skoro tego nie naprawili.

Bug z expem (pt na mapie 99) pewnie jest od startu, skoro przez noc wbili już max lvl.

Skoro będzie cofka, to automatycznie nowy start, na którym będzie o wiele mniej graczy. 

I co to oznacza? Bo tak jak opisałeś, to... http://prntscr.com/7jm7vi

Przez noc maxy nie były wbijane o godz 9 z tego co pamiętam był 220 lv.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

No ja już chyba też podziękuje.

Tam bug buga bugiem pogania,niestety ale taka prawda,nawet nazwy żył są po angielsku niby taka drobnostka,ale przecież szczegóły są najważniejsze.

Ewidentnie widać,że pliki kupione.No nic miało być tak pięknie,myśle,że jeżeli administracja była by troche bardziej doświadczona dałaby rade to ogarnąć w szybszym tempie bo teraz to już nic nie da sie zrobić.Restartu wszystkie nie zrobicie bo odejdzie Wam 50% graczy.

Ogólnie to i tak daje temu serwerowi może 2 dni i zostanie jakieś 200 graczy, heyo wszystkim :)

Opublikowano

Czy zostanie w końcu naprawiony bug, który uniemożliwia usunięcie postaci z konta? Pisałem już w tej sprawie do 3 osób z ekipy i dalej nic w tej sprawie. Potrzebuję usunąć postać w trybie now, a nie za 2 tygodnie.

148x2p.png

Opublikowano

Ale wy macie problemy z tym expem.. Co ma bug do tego że ktoś wbił na nim 250 lvl jak lata w stalce z trutą? No proszę was.. Eq tutaj robi się miesiącami, to że wbili lvl w 30 min to gówno za przeproszeniem im da. Ja wolę dropić sztabki,ulepki, bić bossy i powolutku robić eq. Na exp to ja przymykam oko ;).

Opublikowano

Ale wy macie problemy z tym expem.. Co ma bug do tego że ktoś wbił na nim 250 lvl jak lata w stalce z trutą? No proszę was.. Eq tutaj robi się miesiącami, to że wbili lvl w 30 min to gówno za przeproszeniem im da. Ja wolę dropić sztabki,ulepki, bić bossy i powolutku robić eq. Na exp to ja przymykam oko ;).

Boje sie ze ten server nie wytrzyma te kilka miesiecy by robic eq;v

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Po jakiego grzyba Wy na tych wszystkich serwerach robicie beta testy skoro gówno z nich wychodzi X D

#rein

Opublikowano

Po jakiego grzyba Wy na tych wszystkich serwerach robicie beta testy skoro gówno z nich wychodzi X D

Tu nie chodzi bo bete tylko dzisiaj im się zachciało zwiększać expa to k***a zwiększyli... , a wszystko git było

Opublikowano

Tu nie chodzi bo bete tylko dzisiaj im się zachciało zwiększać expa to k***a zwiększyli... , a wszystko git było

Ten serwer to jedna wielka beta 

Jak można robic serwery nie mając styczności nawet z hamachi i lecąc na tutach. Z teamu serwera to jedynie like jest dobry ale coś mu na mózg padło i odpierdala teraz.

Jak teraz będzie reset postaci dla kazdego to p******e nie gram nie bede znowu robic perf eq i dropic ciagle sztabki na psach bo bony kosztuja 12kk.

Opublikowano

Ten serwer to jedna wielka beta 

Jak można robic serwery nie mając styczności nawet z hamachi i lecąc na tutach. Z teamu serwera to jedynie like jest dobry ale coś mu na mózg padło i odpierdala teraz.

Jak teraz będzie reset postaci dla kazdego to p******e nie gram nie bede znowu robic perf eq i dropic ciagle sztabki na psach bo bony kosztuja 12kk.

Na forum pisali, że exp będzie dziś poprawiony, ale to i tak nie cofnie tego, że +/- 50% serwera ma max lvl. 

­

Opublikowano

Tu już nawet nie chodzi o bugi,a jest ich mnóstwo tylko o to ,że serwer ma 2 dni a administracja nic sobie z tych bugów nie robi.Wymówki,że mają jakąś drugą maszyne to mogą dzieciom z podstawówki mówic,pewnie ziomka od którego kupili pliki nie ma i czekają aż przyjdzie i im to naprawi bo sami nic nie potrafią :)

Opublikowano

Na forum pisali, że exp będzie dziś poprawiony, ale to i tak nie cofnie tego, że +/- 50% serwera ma max lvl. 

Chłopie ile ludzie mają Ci tłumaczyć że i tak kwestia wbicia lvl na starym divine'ie była 2/3 dni....

A eq robi się miesiąc, na to buga jeszcze nie znalazłem :D 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Chłopie ile ludzie mają Ci tłumaczyć że i tak kwestia wbicia lvl na starym divine'ie była 2/3 dni....

Na starym Divinie nie grałem, więc mogłem nie wiedzieć. 

­

Opublikowano

2/3 dni a 3h jest chyba dość duża różnica nie sądzisz?  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Lista poprawek:

Exp został poprawiony (Czy działa okaże się w praktyce)

Biolog daje poprawne itemy orax exp

Okienko, które wyskakiwało przy pojawianiu się konia zostało skasowane

Quest powitalny skasowany

Drop tarczy smoka poprawiony

Poprawa nazwy wędrującego domokrążcy

Poprawa kupowania dłoni krytyka

Zmniejszenie ceny 5b u handlarki do 300k

Button IS poprawiony

Maska uczuć usunięta od handlarki, ponieważ nie jest wymagana do emocji

Poprawiony drop ciekawych szkat

Opublikowano

Lista poprawek:

Exp został poprawiony (Czy działa okaże się w praktyce)

Biolog daje poprawne itemy orax exp

Okienko, które wyskakiwało przy pojawianiu się konia zostało skasowane

Quest powitalny skasowany

Drop tarczy smoka poprawiony

Poprawa nazwy wędrującego domokrążcy

Poprawa kupowania dłoni krytyka

Zmniejszenie ceny 5b u handlarki do 300k

Button IS poprawiony

Maska uczuć usunięta od handlarki, ponieważ nie jest wymagana do emocji

Poprawiony drop ciekawych szkat

Na 180 mapie dalej exp mi cofa. 

­

Opublikowano

HAHAHAHAHA NAJGLUPSZA RZECZ JAKĄ MOGLISCIE ZROBIC, ide sprzedawać 12 postaci 250 bez wybranych skilli :D

@AntyWarn - skąd zwój powrotu? 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Tak wiemy o tym poprawimy jutro :)!

Haha, takie rzeczy powinno się poprawiać jak najszybciej, a nie "jutro"

Miałem zagrać, ale zmieniam zdanie, serwer to syf, bug na bugu.

A myslałem że tak zajebiscie bedzie, a tu prosze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...